Vi er sulten på en ny opptur

Claes Svensson kjører en av dagens tyngste favoritter.
Claes Svensson kjører en av dagens tyngste favoritter. Foto: hesteguiden.com

Alle våre forslag suste inn i lunsjen onsdag, og på torsdag jakter vi nye fremganger! Gå ikke glipp av sjokket som leverte et fantastisk formbeskjed sist...

Øvrige tips fra Sportspill torsdag:
Dagens dobbel: Europa spill til 3,33 i odds
V5 Bjerke: Steinseth viser frem talentet
V65 Klosterskogen: Interessant omgang

Har du tatt rygg på oss de siste dagene? Sjekk ut følgende:

På Momarken tirsdag 17. mars gikk fem av våre siste info bonger inn med litt over 10 000 per stk. Vi spilte inn over 50 000 i V65-spillet, og det er liten tvil om at siste info bongene våre er viktig å få med seg. Har du prøvd dem?

Det ble herlig fullklaff for vårt systemspill i V64-spillet fra Ørebro mandag 16. mars. 9. valget Digital Motion og 6. valget 9 Aloe Vera ble begge fanget og dermed ble det meget flotte 55 922 kr tilbake for fire andelskjøpere (fire andeler a kr 1250).

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Det ble også servert sterke tips på Forus søndag15. mars. Vårt minste spilleforslag her på Nettavisen (innl.pris kr 168) betalte tilbake 868 kroner. Systemspillet vårt (5 andeler a kr 799) suste imidlertid inn med seks rette og betalte tilbake flotte 82 744 kroner og hver andelskjøper kunne dermed hente ut 16 548 kroner.

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På lørdag venter en felles V75-omgang med Sverige, og ekstra interessant blir denne omgangen med tanke på at det er JACKPOT i V75-spillet. Hele 21.192.246 ligger nemlig ekstra i syverpotten, og skulle du bli alene denne lørdagen, ja, da venter det svimlende 57 millioner på deg!Vi i tipsredaksjonen jobber med løpene uken gjennom, og våre tips blir lagt ut ca kl.12.00 fredag.

Du kan allerede i dag kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Løpene på Mantorp starter kl.12.20.

Vi gjorde rent bord i lunsjen på Axevalla onsdag. Alle våre forslag satt, og det minste forslaget på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.180 betalte ut fine Kr.1 336,-. I DD-spillet anbefalte vi et bankerspill på 3-valget Quadroon, og DD-oddsen ble praktfulle 96.84. Vårt lille DD-forslag med en innleveringspris på 200 betalte ut meget fine Kr.3 873,-. Nå er vi sulten på mer, og kan by på følgende lunsjsnadder:

V4-1 : 5 Super Photogenic – Er helt overlegen på kapasitet, men her er ikke alltid hodet med hesten, og galoppene kommer tett. Vi tør ikke å la en slik hest stå alene selv om motstanden her er svak. 8 Sunny Sensation – Havnet på vingel sist, men leverte likevel en solid spurt i kulissene. Vi har faktisk 12,5 s 800m på klokken med litt krefter igjen. Er normalt sett travsikker, og skal passes her om favoritten rører.

V4-2 : 2 Cherry Marke – Her er det VELDIG åpent, og garderinger er å anbefale. Ideen vår har stadig løftet seg, og den gikk et OK løp nå sist på en bra tid. Slo den dagen 9 Lind Wind fra likestart, og når vi gjør i stand tipsene torsdag morgen så er faktisk sistnevnte mer spilt. Det blir helt feil for oss. Her står altså draget perfekt til, og mot en ikke akkurat veldig tøff klasse så kan det være duket for årets første seier!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.

V4-3 : 5 Quarter Of An Hour – Kommer ut med bra rapporter i ryggen, og det kan opplagt dreie seg om tidlig tet og slutt. Har tidligere ikke hatt problem med å takle spor to i volten, så den burde komme seg greit avgårde fra dette sporet. Vi dobler dog opp her, og tar med 1 Romeo Lavec på mistanke. Kusken er ikke den beste, men på ren kapasitet så duger denne traveren alle dager i uken. Jogget 15,6/3140mv som vinner i fjor på Solvalla, og den har matchet bedre hester enn dette tidligere. Leverte et positivt monteprøveløp for ikke lenge siden, og den fortjener litt oppmerksomhet. OBS!

V4-4 : 1 Editor Boko – Ble for pigg etter omstarter sist, og den ble derfor noe stum i steget sitt tilslutt. Dette har vært en snakkhest lenge, og den har selvfølgelig en FIN mulighet. Her vil vi dog varsle for et mulig supersjokk som så helt LYSENDE ut sist. 9 Silverbullet Lavec avsluttet nemlig som en vind etter sene luker sist, og du verden hvor bra den så ut for dagen! Inntrykket var rett og slett enormt bra! Kan felle alt på speed om den fortsetter som sist, og den er verdt oppmerksomhet som ekstremt lite spilt her!

Redd for å gå glipp av store premier? Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag på Eksperten. Les mer her.