Knallsuksess i V4-spillet på Bro Park onsdag 28. oktober
Til tross for at omgangens klart største favoritt, 4 Troubled Guy, vant V4-1 på Bro Park onsdag ble det veldig flott utbetaling. 8. valget Divorce i V4-2 og 9. valget 9 Repeat Offender sendte verdien opp i 9 441 kr etter tre avdelinger. Vårt største V4-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 1 800) stod igjen med alle hestene i V4-4, men vi måtte "nøye" oss med andrevalget 5 One Star. Utbetalingen stoppet på meget pene 15 162. Totalt ble det klaff for fem andelslag på Eksperten.

Kjempefest på Bjerke
Det var dobbel jackpot på Bjerke i V75 onsdag kveld. Fire favoritter vant i de fire siste avdelingene, men i V75-1 sviktet storfavoritten 11 Lesja Tara og dermed ble det ikke så verst utbetaling. Vårt spilleforslag med innl.pris på kr 450 satt som det skulle og betalte tilbake pene 3 667 kr. Totalt ble det sju rette for hele 63 andelslagEksperten. Totalt ble ca 250 000 kr innspilt og Nettavisen omsatte for ca 82 000 kr på Eksperten.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.


Visby står for torsdagens lunsj, og det ser ikke veldig vrient ut på forhånd dette. Vi spiller samlebonger, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 1 Indra Silas – Har levert flere fine løp på slutten uten å få vinne. Kan ikke få bedre betingelser enn hva den har nå, og fra tet skal det en god hest til for å plukke den ned. Må bare prøves! 6 Remain In Light – Banket vi sist, og skammer oss ikke over det. Ble til de grader bortkjørt da, og hadde vunnet med et gjesp om Ohlsson hadde hatt en bedre dag i vognen. Nå blir det på med en BIKE, og vi regner også med at Ohlsson er revansjesugen etter det som skjedde sist. DOBBELT A-VALG.

V4-2 : 5 Haitkin AM – Er en fin 3-åring som ikke vet hvordan det er å tape. Har altså vunnet 5 av 5, og den ser stadig bedre ut. Selv om den er 20m tøffere ute her så føler vi at den har såpass mye å gå på at sjansene for en ny seier må være store. Motivert favoritt som også vi tror MYE på.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 10 Usain Henna – Har løftet seg i ny regi, og den gjør nesten ikke dårlige løp lengre. Tapte kun knepent for en såpass god hest som Esprit Sisu sist, og var ikke helt tom over mål da. Her møter den dønn riktig motstand, og den kan umulig bli enkel å stå i mot til slutt. SPILLES!

V4-4 : 14 Barracuda Bac – Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og her er det form i anmarsj. Satt bom fast sist med mye krefter igjen, og vi likte det vi fikk se da. Er solid kuskeplusset med Rikard Skoglund nå, og den trenger ikke å være helt borte om det bare skulle klaffe litt underveis.