Gå til sidens hovedinnhold

Vi ganger opp i V4-lunsjen fra Sverige

Solänget står for torsdagens V4-lunsj, og vi ganger opp våre bonger i jakten på lunsjkronene...

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I lunsjen tirsdag satt V4-systemet (fire andeler a Kr.500) som det skulle , og betalte ut solide Kr.10 968,-. Det ser ikke veldig vrient ut i V4-lunsjen torsdag, og vi prøver oss med samlebonger. Ta rygg på følgende:

V4-1 : 7 Balotelli Crown – Er BEST i innledningsløpet, og bør normalt ha en stor sjanse å runde samtlige. Har vært matchet i helt andre omgivelser enn dette, og sist var den for eksempel ute mot Admiral AS. Galopperte da, men det skal ikke være noen fare med formen. Distansen er intet minus, og et lite felt vil gjøre at den får gratis kontakt med streken. Lar seg rett og slett ikke stoppe?

V4-2 : 1 Stjerne Tore – To hester skiller seg klart ut, og vi låser på kun disse to. Stjerne Tore som vi setter først dukker opp etter pause, men Team Tjomsland har alltid ting på stell etter opphold. Distansen takler den, og i dette lille feltet må sjansene være store. Vi plukker naturligvis 3 Buska Blyg. DOBBELTBANKER!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 1 Timeless Sunset – Denne kan bedre enn vist, og det skal bli spennende å se den igjen etter pause. Nå velger Dunder å rykke skoene fremme, og det vil overraske oss mye om den snart ikke viser seg frem i løpsbanen også. Glem ikke at vi her snakker om en traver som i prøveløpet fjerde sist gikk 16,5/2140mv… Burde ha en stor sjanse om den leverer på topp, og den er spillbar.

V4-4 : 10 Oliveria - I finalen er det jevnt, og her kan det være smart å plukke med seg litt hester. Vår knepne favoritt har gjort fine løp mot tøffere motstand enn dette på slutten, og må ha en BRA mulighet å runde en svært overkommelig gjeng. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.