Vi går i mot dagens tyngste V64-favoritt

Mikael J Andersson kjører dagens tyngste favoritt på Mantorp søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Mikael J Andersson kjører dagens tyngste favoritt på Mantorp søndag. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Vi banker i mot dagens tyngste favoritt! Vi byr også på en fullstendig uspilt hest i finalen, og her vil du elske infoen! Vi jakter store kroner på Mantorp!

Sportspills meny søndag:
V65 Sørlandet: Hamre presenterer ny kanon
Oddssingel: Di Natale må finne tilbake til scoringsformen
Oddsdobbel 1: Midtjylland jakter seriegull
Oddsdobbel 2: Sterke hjemmelag innfrir
VM skiskyting: Johannes kan bli VM-konge
Tippetips: Liverpool marsjerer mot Wembley

Nabolaget: Vet ikke at han har vunnet 1,3 mill

Det ble servert STERKE TIPS på Bjerke onsdag, og totalt sett så spilte vi inn ca 180 000 på forslagene. Nettavisen sitt mellomste forslag på 480 betalte ut fine 4 175,-. Vi gratulerer dem som tok rygg.

Under jackpotomgangen på Romme fredag så serverte vi nye herlige vinnere fra Sverige. Ljusterös Kiss (Mot dagens tyngste favoritt), Tom Sisu (2. valg), og Jane Avril (Banker mot en mye spilt hest) ble alle lansert med tyngde. Kupongforslagene våre på Eksperten spilte inn vel 75 000.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Nye innleveringsfrister som gjelder fremover:

Mandag er det nye innleveringsfrister å forholde seg til når det gjelder kveldsstevnene her hjemme og i Sverige. V65-1 i Norge vil heretter starte kl 18.45, mens V64-1 i Sverige vil starte kl 20.05.

Løpene på Mantorp starter som vanlig kl.15.10.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Når det gjelder løpene som er i vente på Mantorp denne søndagen så er de spennende. Her er det ordentlig vrient å være spiller, og de helt klinke bankerne glimrer med sitt fravær. Vi banker derfor smellfrekt i jakten på en ny opptur i V64-spillet. Bankeren vår heter 3 Orakel Face, og kommer ut i løpet som dagens tyngste favoritt starter i... Sjekk ut følgende objekter:

V64-1 : 4 New Moon Face – Var tapper i nederlaget nest sist når den noterte seg for en knallsterk tid. Nå sist så var den ikke like god igjen. Kan selvfølgelig komme seg tidlig foran her, og da skal sjansene være fine om moralen er på topp. Vi stoler dog ikke på denne. 10 Interest Sånna – Ble felt av et tungt innerspor sist, og det løpet kan man bare sette en tykk strek over. Gangen før så avslutter den strålende, og avgjør da på et solid sett. Kommer nå ut etter en liten pause, og den er nybehandlet i beina. Går til mål så det suser, og med tempo så er denne inne i leken.

V64-2 : 4 Usian Colt – Slik vi leser løpet så vil det overraske oss om man velger å kjøre de unge hoppene 2 Bella On Tour + 3 Littlemissunshine i tet når det her skal dreie seg om årsdebut. Begge er nemlig kun 4-år, og vi vil tro at det er viktigere løp senere i sesongen som vil bety mer enn at man kjører tomt i en årsdebut. Dermed ligger MYE til rette for Usian Colt som her kommer ut etter en liten pause. Har blitt behandlet i denne pausen, og vi forventer en bra innsats direkte. Magnus Jakobsson pleier å klinke til når han har noe å kjøre med, og her tror altså vi på tidlig tet, og deretter et rent taktikk løp. Da må vi bare tro på favoritten, og iler til med førstevalget.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V64-3 : 1 Leader Tom – Kan få løpet denne søndagen, og mot en relativt formløs gjeng så er den spennende. Har gjort det ene fine løpet etter det andre de siste gangene, og den har fakta vært ordentlig positiv. Nest sist så fullfører den skikkelig bra etter en tøff innledning. Kanonen Lover Face vant det løpet. Nå sist så avslutter den fint etter å ha vært med på en relativt tøff åpning. Står ikke tilbake for disse med klaff, og fra et ypperlig spor så er vi i alarmberedskap!

V64-4 : 3 Orakel Face – På denne tiden av året (Mars + April) så er banene som aller raskest. Er det fint vær, og tørre baner da, ja, da er de rett og slett brennkvikke. Dette må man alltid huske på når man tipper på denne tiden av året. Det er nemlig en av grunnene til at vi tror favoritten kan få trøbbel. Står helt iskaldt til, og det skal bli knalltøft å runde fra den utgangsposisjonen. Vi tar derfor en pokersjanse på søndag, og banker frekt 3 Orakel Face. Dette er en 4-åring som gjorde flere fine løp i fjor, og på ren kapasitet så er den minst like bra som favoritten. Orakel Face burde komme seg tidlig foran her om den tramper avgårde, og da blir det fort laber fart den første runden. Da skal sjansene være fine, og selv om den helt sikkert er noe tung i kroppen sin etter pausen så lar vi det stå til. FREKK BANKER! 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V64-5 : 3 Fuzz – Har vinnerform i kroppen sin, og den må følges med argusøyne denne søndagen. Avsluttet sterkt sist på Solvalla, og den var ikke helt tom i mål da. Etter å ha stått i dårlige spore fire ganger på rad så står den nå endelig helt riktig til. At den likevel blir klart undervurdert, ja, det må vi bare ta imot med en stor takk etter det vi fikk se av den sist. SE OPP!

V64-6 : 11 Regina Hall – Var ute som et NEST SISTE VALG når vi la ut tipsene, men her skal man være litt på vakt. Den har nemlig sett helt strålende ut i 2015, og den MÅ tas på alvor! Tredje sist så blir den sittende bom fast med alle kreftene igjen. Hadde vunnet det løpet med luker. Så feiler den i stengt posisjon mot den siste svingen nest sist. Nå sist så blir den ikke kjørt en meter, og den passerer mål med krefter i kulissene. Ser påny fantastisk bra ut, og vi har 11,8 s 500m på den som ubrukt. Med tempo så kan opplagt bomben smelle, og vi roper et varsko!