PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Östersund byr på en spennende V75-omgang denne søndagen, og det er altså EN KRONE REKKEN som gjelder. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V75-6, og der står vi alene på 5 B.W. Bille som vi tror leder fra start til mål. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 7 Alma Prins – Er i en fantastisk form, og avgjorde sikkert på en god tid sist. Hadde dette løpet vært over 2100ma, ja, da hadde vi gått ALL IN, men over en kjapp sprint fra et dårlig spor så tør vi ikke det. Her er det nemlig vingelrisk, og det skal ikke bli veldig mye feil før denne er i trøbbel. Er meldt med BIKE, og det gjør en hest litt mindre stabil. Noe vi egentlig ikke liker på en hest som ikke har vært veldig stabil tidligere. Motivert, men… 10 Gott Klirr – Fikk ikke vinne i fjor, men er en ordentlig god hest i denne klassen, og den må passes direkte etter et treningsopphold. Er «ALLTID» god etter slike opphold, og har vært fem ganger blant de tre beste på åtte starter etter slike opphold. OBS!

V75-2 : 7 The Big Bang – Er en meget bra montehest, og den rader opp med sterke innsatser under sal. Var meget god i nederlaget nest sist, og den fullførte sterkt sist. Er kjapp i uttaket, rytteren melder at hun skal ladde hva som går nedover startsiden, og vi er inne på at det kan bli tidlig tet. Fra tidlig tet må sjansene være svært gode, og vi iler til med tipsnikken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-3 : 4 Gooner – Er BEST, men fikk altså kjørt seg sist, og leverte ikke som best da. Ventes forbedret, og den er naturligvis selvskreven i et løp som dette. 2 Bestbyarsenal – Hadde litt problemer med halsen sist, og leverte derfor ikke som ønsket. Nå skal halsen være fin, og da forventer vi den tilbake på sitt beste. Er lynrask fra start, sporet passer perfekt, og den må naturligvis med på en tidlig gardering.

V75-4 : 7 Underbarosåfin – Er feltes i særklasse beste hest, men den har vært variabel på slutten, og sist var den langt under pari. Rapporteres å trene bra, og leverer den på sitt beste så vinner den et løp som dette. Vi dobler dog bongene opp med 1 Nitro Vrijthout da vi ikke helt stoler på favoritten. Nevnte Nitro Vrijthout går nok 16,0 fra tet, og leder dette lenge. Rapportene på den etter pause er fine. Motbudet!

V75-5 : 9 Prominenta – Dette er et veldig dårlig løp, og det skal ikke mye til for å vinne dette. Ideen har fakta hatt noe så sjeldent som tannverk, og det er grunnen til pausen. Nå er dette blitt fikset, og man er fornøyd med den i jobbene. Kommer fra en stall med bra form, og den kan ikke få en bedre oppgave enn dette når det gjelder motstand. SPILLES! 7 Heide K. – Har fått løp i kroppen, og Wäjersten varsler om en hest som man har siktet mot denne oppgaven med. Skal med på en tidlig gardering.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 5 B.W. Bille – Velger vi å banke i en omgang hvor det ikke finnes veldig mange bankeralternativer. Den hadde en fin oppgave sist, og vant enkelt. Møtte Tinder Lars 5. oktober, og feilet da fra seg seieren oppunder mål. Hadde travet 22,7-22,8 uten den galoppen. Fyker til tet, og leder normalt dette rundt om. Her er det nemlig ikke mange som er gode nok å lage tempo på utsiden. BANKER!

V75-7 : 5 Eightdaysaweek – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den er veldig på riktig vei. Gikk PIGG i mål etter sene luker sist, og vi likte det vi fikk se da. Rapportene på den er dessuten meget fine, og har den en av sine bedre dager så må sjansene være gode i et løp som dette. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.