Gå til sidens hovedinnhold

Vi garderer storfavoritten i jakten på storcashen fra Åby

Vi prøver oss med frekke bonger i kveld! Bankeren er fersk, neppe mange går til på den, men det er nå den skal spilles...

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det er nesten som vanlig interessant på Åby, og i kveld venter en ny svært spennende omgang på banen med to ledige innerspor på oppløpet. Det snakkes veldig mye om Åby i dag, og grunnen for det er at man planlegger et storløp med hele 6 millioner i førstepremie på den banen i 2024! Slike voldsomme penger skal det ikke kjøres om i kveld, og bankeren vår, 3 Ivory AM (V64-2), må nøye seg med 40 000 om han skulle innfri. Feilet fra seg en mulig seier sist, men i kveld tror vi på revansje! ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 3 Crank – Er en grunnkapabel traver som har perfekte betingelser foran seg i innledningsløpet. Har fått to løp i kroppen etter pause, og fullførte fint bak en såpass god hest som Broadway Sun sist. Hadde man plassert Broadway Sun inn på strek her, ja, da hadde den blitt blytungt betrodd. Crank blir ikke det, og var faktisk kun et 2-valg når vi la ut våre tips… Det takker vi for, for Crank tror vi mye på i kveld!

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V64-andelslag på EKSPERTEN til torsdagens omgang på Åby. Andelene har en pri s fra Kr.50 til Kr.750,-

V64-2 : 3 Ivory AM – Debuterte sist, så veldig fin ut, og feilet som helt ubrukt når lukene kom på oppløpet. Mistet nok seieren på den galoppen, og hadde tidsmessig landet på 15,8/15,9-2140mv. Løste kjapt ut fra et trangt spor sist, og løser den slik ut fra et mye bedre spor nå, ja, da bærer det fort mot tet. Vi liker dessuten at den er kuskeplusset med Marc Elias, og dette ser i det hele tatt svært riktig ut. Lar seg rett og slett ikke slå i et ellers veldig jevnt løp? MÅ BARE PRØVES NÅ!

V64-3 : 6 Maggiore – Gikk et voldsomt løp etter en grov startgalopp sist, og den har levert strålende i år. Har en aldeles nydelig oppgave foran seg i kveld, og skulle den bare trampe avgårde fra start her, ja, da kan dette dreie seg om tidlig tet og slutt. Må ha en fin sjanse, og vi gir den tipsnikken. Tungt spill vil det komme på 2 Aurora Show som kommer til start med en lekker rad. Vær dog OBS på at den kommer ut i ny regi, og skal takle et trangt spor i volten. Den trolige favoritten blir kun en outsider for oss.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V64-4 : 1 Hilarious AM –
Var veldig forbedret etter pause sist, og vi likte den skarpt da. Løste voldsomt fra start, og havnet etter hvert i rygg leder. Ble siden sittende bom fast som tilsynelatende fulltanket, og det på rekordtiden 10,3! I kveld kan det fort bli rygg leder på storfavoritten, og den trenger ikke å bli veldig enkel å stå i mot på siste indre… PASSES!

V64-5 : 6 Önas Quickstep – Et småskummelt løp for 3-åringene venter, og ingen av disse har egentlig vist veldig mye. Hesten vi setter frekt først er Robert Bergh sitt valg i løpet (favoritten 5 Kagan er også i Bergh-trening). Når da Önas Quickstep blir betydelig mindre spilt enn favoritten så er valget enkelt for oss. Var dessuten solid når den vant nest sist, og den er ikke så verst på sitt beste. Vår ide, men løpet garderes bredt.

V64-6 : 2 Balashi – Småskummel finale om da ikke bare Peter Untersteiner tauer dette fra start til mål med sin springer. Har nemlig gjort veldig få feil på slutten, og den utvikler seg fint. Vant enkelt fra tet sist, mens den kom til mål med krefter igjen nest sist. Går nok 15,0 fra tet, og da blir den ikke enkel å plukke ned. Vår favoritt i et ellers veldig jevnt/åpent oppgjør.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.