Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi har en aldeles fantastisk JACKPOT-uke foran oss, og dette er rett og slett en helt spesiell uke. Det er altså JACKPOT mandag, tirsdag, fredag, lørdag, og søndag... Det største HØYDEPUNKTET denne uken skjer på lørdag hvor det er MULTIJACKPOT I V75-SPILLET på Solvalla klokken 16.20. Her ligger det spinnville 66 525 615 ekstra i sjuerpotten. Som om ikke det er nok så blir det i tillegg GULLJACKPOT i V75-spillet fra Orkla lørdagskveld klokken 20.00. Vi byr på fyldige tips til begge baner, men når vil disse være klare? V75-tipsene til Solvalla blir lagt ut fredag ettermiddag, mens V75-tipsene til Orkla blir lagt ut ca 0900 lørdag.

Her skal det dreie seg om V4-omgangen til Mantorp, og vi skal til lukene med følgende snadder:

V4-1 : 5 Al’s Showmethehill – Det er mulig at superfavoritten bare er best, men den står i et dårlig spor på en oppjaget sprint, og det er vingelrisk fra det sporet. Vi prøver å spekulere litt, og er litt inne på at vår ide kan lede dette rundt om. Har fått en nødvendig blåser i kroppen etter en liten pause, den har fordel av sprint, og er veldig kjapp fra start. Suser til tet, og leder dette lenge?

Tirsdag venter en stor V75-jackpotomgang på Bjerke. Ved å klikke på denne lenken kan du allerede nå kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V4-2 : 12 Hilda Avenue – Fullførte bunnsolid fra dødens sist, og var klart bra etter en liten pause. Er neppe dårligere med den blåseren i kroppen, og nå får den i tillegg på seg en BIKE. Mot en billig gjeng skal sjansene være gode, og vi iler til med tipsnikken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 10 Tasherit – Banker vi i DD-SPILLET, og dette er en hest vi tror mye på i denne omgangen. Ble sittende bom fast som absolutt fulltanket sist, mens den spurtet sterkt nest sist. Har kun gjort meget gode løp på slutten, og det er utrolig at den ikke har fått vinne de siste gangene. Nå møter den en billig gjeng, og kan fakta vinne dette fra dødens. SPILLES!

V4-4 : 2 That’s It – Dette er en bra hest i grunnlaget, og den kan overraske litt mot helt riktig motstand. Pleier å være bra etter opphold, den står i et nydelig spor, og er sikret et bra opplegg. Kan ikke få en bedre oppgave enn dette, og vi setter den frekt først.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.