Gå til sidens hovedinnhold

Vi garderer storfavoritten til lunsj

Bollnäs byr på en herlig V4-lunsj denne torsdagen. Vi spekulerer mot dagens tyngste favoritt, og er veldig klare for en herlig V4-opptur! Du tar vel rygg?

Lerum med nye topptips - Kr.960 ble til Kr.25 836 på Biri 1. oktober!
Tipsene sitter veldig bra for tiden, og på Biri fredagskveld var det igjen duket for en saftig opptur. Undertegnede anbefalte et bankerspill på Fantasio De Cuy (2-valg), og den holdt ikke uventet lekestue mot en svært overkommelig gjeng. Gliding Sun (3-valg) innfridde dessuten som en ordentlig godbit i monteløpet. Bongen til Kr.960 suste inn, og betalte ut knallfine Kr.25 836,-. På Eksperten ble det fullklaff for totalt 16 bonger (kun 29 bonger fikk seks riktige denne fredagen), og prisene på disse var fra Kr.960 til Kr.3 000,-. Bongene betalte ut fra Kr.25 836 til Kr.27 824,-.

Lerum med supertips i V86-spillet 29. september - Kr.835 525 innspilt!
Undertegnede serverte SVÆRT sterke V86-tips til den gedigne jackpotomgangen fra Sverige, og det ble en solid opptur for mange av de som tok rygg. Sashay Kemp (2-valg), Gio Cash (1-valg), Fröken Fräken (1-valg / vår banker), Zarenne Fas (2-valg), Unico Broline (3-valg), og Imhatra AM (2-valg) sto alle først på ranken. Samtlige V86-systemer satt som de skulle, og det gjorde også en rekke av de flate bongene på Eksperten.

Totalt omsatte Nettavisen for ca 116 000 på Eksperten til onsdagens V86 på Solvalla/Jägersro. 36 andelslag gikk inn med 8 rette, mens det også ble litt penger inn på de øvrige andelslagene. De 36 andelslagene som gikk inn kammet med seg hele Kr.770 478. Totalt spilte Nettavisen inn formidable Kr.835 525 onsdag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bollnäs står for torsdagens V4-lunsj, og på de litt større bongene velger vi å spekulere mot storfavoritten i V4-innledningen. De litt større bongene våre er frekke, og her er det bare å ta rygg på følgende:

V4-1 : 2 Bellatrix Club – Har radet opp på slutten, og imponerte veldig med måten den vant på sist. Avgjorde da sprettlett fra dødens på en 12-tid. Minuset er at den har startet utrolig tett nå, og dette blir den fjerde starten i løpet av veldig kort tid. Slikt kan sette sine spor i muskulaturen, og vi tør derfor ikke å gå ALL IN på den. Spesielt ikke når den blir så enormt hardt betrodd.

V4-2 : 3 Island Smart – Spurtet meget bra sist, og hentet lengder på en såpass god hest som Global Concept. Fikk en liten pause etter det løpet, men her er den billig ute, og fra et fint spor er den spillbar.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 10 Elvis Tabac – Er fakta ikke så verst på sitt beste, og sist var den bunnsolid etter tredjespor/dødens. Var ikke langt bak V75-vinneren Torpa Pål da, og kun noen få lengder bak 14 Järvsö Tord. Nå blir den solid kuskeplusset med Magnus Djuse, og får den bare en litt bedre reise enn sist så gjør den seg ikke bort. OBS!

V4-4 : 6 Awaited – Brukte man ganske hardt midt i løpet sist, og den fikk det derfor til slutt. Har egentlig vist en veldig fin form over en lengre periode, og dette er en riktig oppgave for 6-åringen. Her kan seieren komme om det bare stemmer litt bedre underveis.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.