*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi gir Eggan sjansen

Atle Eggan (her med Snonsøy Elda) kan utfordre storfavoritten i V5-2.

Urutinerte Tynset Balder blir storfavoritt i V5-2 under V5-lunsjen på Leangen tirsdag. Vi dobler med Byes Banker og Atle Eggan.

02.12.14 08:47

Tirsdag er det som vanlig mer enn nok å henge fingrene i for de travinteresserte. Hele fire travkjøringer skal vi gjennom i løpet av en lang tirsdag. Det hele starter med V4 fra Gävle, før Leangen overtar med lunsjtrav. Til kvelden er det V65 fra Forus som gjelder og V64 fra Axevalla.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Undertegnede er ikke noen tilhenger av å spille bankerfritt i V5-spillet, men etter å ha brukt mandags ettermiddag på iherdig jakt etter en gangbar V5-banker til lunsjløpene på Leangen, har jeg måttet fravike mitt prinsipp og gå for en såkalt dobbeltbanker. Da er det selvsagt fare for å bli "dradd" vekk i et av de andre V5-løpene, men det ser noenlunde oversiktlig ut i de andre løpene (slik har det jo ikke vært på Leangen de siste månedene), så da får det gå tirsdag.

Vi dobler i V5-2
V5-2 er et kaldblodsløp i svært lavt grunnlag og basert på kun ett løp er 6 Tynset Balder og Andre H. Stensen gjort til storfavoritter. Det er en flott type dette og det er ingen tvil om at hesten har en solid vinnersjanse. Nå er det dog 20 meter tillegg på 2 Byes Banker som som i tre av fire starter i sin korte karriere har blitt disket for galopp. I sitt eneste løp der hesten har kommet til mål, rakk imidlertid hesten å vise svært fine fartsressurser og skulle Eggan få føringen tirsdag, kan han vinne. Vi dobler i V5-2, vel vitende om at også strekhestene 3 Varg Kongen og 4 Grytting Blesen er uromomenter dersom de holder seg på beina.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


To hester også i V5-1?
Vi går forholdsvis tynt i V5-1 og setter svenskegjestene 6 Malekeh og 7 Avanti In ganske klart først. V5-3 er et litt vrient løp å vurdere. 2 Noss Kikki kan være litt på retur nå, etter å ha galoppert i sine to siste løp og en hest som 4 Nona Crown var en hest vi vurderte et bankerspill på.

V5-4/DD-1 holder svært fin klasse og flere av hestene her holder V75-klasse på sitt beste. 2640 meter gjør løpet uvisst, og jeg markerer for seks hester på mitt største forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


V5-finalen holder derimot slett klasse, men det er likevel skille på hestene og vi lander på fem hester på vårt største V5-forslag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag