Vi gir oss ikke så lett

Foto: hesteguiden.com

T.S Milagro får fornyet tillit hos oss i skrotlag. Sjekk våre Bjerketips.

Sportspills meny torsdag:
V5 Øvrevoll: Vi sparer bankeren tilslutt

V5 Bergen: En varm og kald banker
Oddstips: Brann kan få trøbbel

V75: Vinn utfylt kupong av Håkon til verdi kr 3000,-

Som vanlig er det Bjerke travbane som inviterer til lunsjtrav torsdag og denne torsdagen var vi aldri i tvil om bankeren i en på forhånd vanskelig V5-1.

Klikk her for å se våre V5-tips til Bjerke

T.S Milagro har fått to løp i kroppen nå etter åtte måneders pause og sist på Momarken tro vi til med et helfrekt bankerspill på hesten mot dagens største favoritt, Most Wanted One. T.S. Milagro løste da strålende bak bilen fra tredjespor, men Geir Vegard Gundersen valgte å slippe teten til favoritten Most Wanted One i den første svingen. Fikk et perfekt løp bak denne underveis og luken kom utpå oppløpet, men T.S. Milagro kunne ikke gå i nærkamp med lederduoen nedover oppløpet. Spirit Rider K. var ursterk og koblet grepet på Most Wanted One, mens T.S. Milagro holdt farten flott tiil tredje på bra tid.

Torsdag er det førstespor bak bilen, motstanden er fryktelig svak og vi kan ikke se hesten tape dette løpet. Viste sist at han løser flott bak startbilen, og her er det topp mulighet for at hesten leder hele veien og vi er ikke litt i tvil om bankervalget.
Rangering V5-5: A: 1 B: 2-9-11 C: 3-4-6-5-8 D: 12-10-7

V5-1:
2 Starmate har "all of a sudden" vist voldsom forbedring i sine to siste starter og står med to strake seire. Nest sist gjorde hesten et flott løp etter utvendig seier og vant til brakodds med stallmann Mats Gunnar Ringberg i sulkyen. Sist fulgte hesten opp med en flott lunsjseier på Bjerke. Fra spor to bak bilen kan det bli tetkjenning direkte og den tredje strake seieren er innen rekkevidde.

5 Zorgwijk Kabota gjorde et flott seiersløp i et lunsjløp direkte etter lang pause nest sist på Jarlsberg, og ble på bakgrunn av den prestasjonen tungt betrodd i et V65-løp på Bjerke sist. Da kunne fireåringen lite etter et fint løp og fikk ikke engang premie. Det var urovekkende, men torsdagens motstand er overkommelig. 6 Ante har muligens best kapasitet i dette nihesters-feltet, men galopperer stort sett hver gang. 4 Per Cassa står fint til og formen er ålreit, mens 7 Cheerio Chip ikke har så aller verst kapasiet men sliter med å få klaff i løpene.

8 Takeover Lad viser små tegn til fremgang (spurtet brukbart til fjerde sist) og 9 Cashmaker har fått noen løp i kroppen nå og viste tendenser i fjor.
Rangering V5-1: A: 2 B: 5-6-4 C: 7-8-9-3-1

V5-2:
Kaldblodsløp i grunnlag under 25 000 kroner i den andre avdelingen, og svært mange lovende hester på farten her. 4 Granfaks kommer til å bli forholdsvis stor favoritt og treåringen etter Voje Faks har innledet karrieren flott. Måtte gi tapt for gode Alm Taragon sist, og vant lett fra tet i debuten. Nå er det bilstart og bra konkurrenter, vi velger å gardere.

8 Gromgut'n kan være spennende her. Har nå gjort to starter i regi Cato Antonsen, etter stort sett å ha galoppert på sin gamle hjemmebane Leangen og kom til Cato med skarve 2000 kroner på konto. Første gang ut for Cato holdt hesten farten fint ti fjerde og sist var det markant fremgang. Hang da på ledende H.G. Imar så godt han kunne nedover oppløpet, men galopperte da kort 100 meter fra mål (hadde nok ikke slått H.G Imar) men var uansett kraftig forbedret fra det første løpet. Har nok gått ytterligere frem med det løpet i kroppen, og stall Antonsen er veldig flinke til å forbedre hester.

2 Juvel Svarten varsler kusk Jens Kristian Brenne tetkjøring med. Seksåringen etter Moe Odin var nede på 31.5 i Årjäng sist og hadde kun gode Erix Balder foran seg i mål. Fra tet skal Juvel Svarten regnes her. 6 Tele Viking hadde vunnet sist om ikke Geir Flåten hadde dradd opp farten for tidlig i sisterunden. Meget gode Gylden Balder vant det løpet og Tele Viking er under flott utvikling.

11 Tangen Jerkeld kommer fra Jan Martin Bjerrings lille, men formsterke stall. Kunne ikke helt utfordre på Klosterskogen sist, men er også under flott utvikling. 3 Bings Smokken vant sist, men møter veldig mye bedre hester her.
Rangering V5-2: A: 4 B: 9-2-6 C: 11-3-5-12-10-1-8-7

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Bjerke

V5-3:
9 Mr. Renati B.R. kom tilbake etter nesten ett års pause i ett lunsjløp på Bjerke for fjorten dager siden. Den toppstammede fireåringen som i fjor stod i trening hos Jan Kristian Waaler gjorde kun to løp i fjor. Ble nummer tre i begge startene, og vinnerne av de to løpene var slett ikke noen småkarer. I debuten på Biri het vinneren Kriterietoeren Trinitro og i hestens andre start het vinneren Glideable Volo.

Supergill-sønnen leverte et svett oppløp til andreplass sist etter å ha blitt hindret flere ganger underveis, og med løp i kroppen mot svært behagelig motstand kan Mr. Renati B.R. være en bankerkandidat. Pia Rønning har treningsansvaret for hesten nå, og hun hadde blant annet ansvaret for Bal Harbour for noen år siden. 11 Borderline måtte gå den tunge veien utvendig for ledende Zidane Transs R. sist, men holdt koken flott til fjerde og ble faktisk sittende litt stengt mot mål. Gjorde også et sterkt løp til andre bak unghesttalentet Abdul B.R tredje sist og er det klare motbudet til vår favoritt.

6 Littlepieceoftoy satt lenge stengt sist, men spurtet friskt når åpningen kom. Holder nok ikke den samme kapasiteten som våre to favoritter, men er travsikker og scorer stort på det i slike omgivelser. 12 Unaminami galopperte fra start sist, men viste ikke allverden etterpå og fra spor tolv blir det vanskelig.
Rangering V5-3: A: 9 B: 11-6 B: 12-7-4-3-8-2-1-10 D: 6

V5-4:
Ikke ofte Bjerke travbane kommer med monteløp i sine V5-løp og vi håper det er et sjeldent unntak de kommer med denne torsdagen, men feltet er i det minste av bra klasse og 1 Limerick blir vår favoritt. Har levert tre flotte løp på rappen og fra førstespor blir det et fint løp her sammen med flinke Malin Berås.

10 King Of My Heart har ikke vært som best i sine siste starter, men vant fjerde sist og montespesialisten som vant ti løp i fjor, må regnes tidlig her. 4 Magnetic Line kunne ikke true vår favoritt Limerick sist, men har fått noen løp i kroppen nå og er med i seierskampen her. 3 Elling's Arnie og 5 Lopez er begge stadig med i trippelstriden i monteløpene, men ingen av dem er veldig ivrige på å vinne. Heller ikke 7 Kastor Håbegård eller 9 Blue Story trenger være sjanseløse i et fint spilleløp.
Rangering V5-4: A: 1 B: 10-4-3-5 C: 7-9-2-6 D: 8