Vi gråter ikke

Foto: hesteguiden.com

Grunnet nasjonaldagen får vi nordmenn spille til fredagens V65-kjøring på Bergsåker uten at vi gråter av den grunn.

Sportspills meny 17. mai:
V4 Vaggeryd: Kenneth er vår mann

V5/V4 Øvrevoll: Fest i Bærum

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Selv om det ble litt stang ut i går, spesielt under V75-løpene på Åby, har det vært en kanonuke for våre travtips og i løpet av de tre siste dagene, har vi spilt inn ca 1,3 millioner kroner. Med herlige gevinster både i Bollnäs tirsdag og på Bjerke onsdag har vi forhåpentligvis bidratt til å følge opp 17. mai kontoen. På Bergen travpark torsdag bød vi på en strålende V5B-banker på Bergen travpark i form av andrevalget 2 Company Ås i V5-5B, men vi fikk dessverre litt lite hjelp ellers. Uansett ble det treff på samtlige andelslag til Bergen travpark torsdag og ca 30 000 tilbake totalt.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag

Det er som kjent ikke nasjonaldag i Sverige på 17. mai og således kan vi spillesugne nordmenn spille både V4 til Vaggeryd og V65 til Bergsåker på vår store festdag. V5-løpene starter som vanlig kl 12.20, mens V65-løpene fra Bergsåker som vanlig starter kl 19.08. Vi har tips til begge baner. Men i tillegg er det den årvisse festdagen på Øvrevoll som byr på både V5 og V4.

Klikk her for å lese mer om Eksperten og spille Nettavisens andelslag

Bergsåker er altså vertskap for kveldens V65-løp og det kan jo passe for oss nordmenn med litt hestespill når pølser og rømmegrøt er vel fortært. Espen Edvardsen byr på to V65-bankere denne fredagen.

Innleveringsfrister Bergsåker
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vi gråter ikke!
Robert Bergh fikk vår fulle tillit bak Utello De Chambe på Bollnäs på tirsdag, og innfridde da til fulle. Vi gir Bergh fornyet tillit i kveld bak 8 No Time To Cry i V65-3, og selv om han galopperte sist skal dette være en god sjanse. Vi har lansert No Time To Cry før her på sportspill, og det med suksess. Vi tror galoppen sist kun var et arbeidsuhell. Hoppa har vist seg å være veldig stabil og fin i løpene før. Hun angrep ut på den siste langsiden sist, og galopperte i inngangen til den siste svingen. I kveld møter hun helt riktig motstand, og holder hun seg til trav skal dette være snakk om en solid vinnersjanse.

Nest sist på Bergsåker ble hun forsert til tet ut på den første langsiden, og holdt unna med minst mulig margin for godt spurtende Trottningen. I starten før på Solvalla tok hun lett ned vår V4 banker Västerbo Pumpkin fra posisjonen utvendig for lederen. Vi føler dette er en god banker!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Stig-Henry innleder?
5 Perfectly Enough er en herlig hest å se til i banen, og den forrige treneren Stefan Hultman har hele veien vært full av lovord om 5-åringen. Han imponerte stort i kvalifiseringen til det Svenske travderby hvor han slo gode Bowie Boko, og i finalen valgte faktisk Örjan Kihlström Perfectly Enoug framfor Panne De Moteur. Det sier litt om ambisjonsnivået rund den flotte 5-åringen. Nå kommer han ut etter en pause, men Stig H. Johansson tar nok ikke ut hesten hvis den ikke er vel forberedt. Express It sønnen møter ikke avskrekkende motstand i årsdebuten, og uten uhell skal dette være en solid vinnersjanse direkte. Treningsrapportene er samtidig veldig gode, og da ble valget veldig enkelt for oss og også 5 Perfectly Enough står ugardert på våre V65-forslag fredag.