Gå til sidens hovedinnhold

Vi har følelsen

Hesten med det klingende navnet Such A Feeling blir vår V4-banker i Rättvik tirsdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Lunsjtrav Bjerke tirsdag:Samlebongfest med stall Hamre

Etter en glitrende Solvalla-helg, og en laber mandag omsetningsmessig får vi tro at de norske spillerne er litt mer på alerten tirsdag. Både Norsk Rikstoto og ATG gjør altså endringer i sin produktmeny fra og med denne uken. I Norge blir det heretter slutt på dobbel V5 på hverdagene og det innføres V65 og enkel V5 mandager, tirsdager og torsdager. I Sverige blir det heretter V64 også på hverdager og fra og med denne ukens fredag får vi nordmenn også spille til V64-løpene i Sverige på kveldstid.

Ellers er det nok å henge fingrene i tirsdag. Vi starter med en svært spennende V4-omgang fra Rättvik, før Bjerke overtar stafettpinnen med lunsjtrav. Til kvelden overtar Forus med V65 og V5, mens det er Eskilstuna som får gleden av å arrangere V64 tirsdag. Siden det ikke ble utbetaling for fire rette på Färjestad mandag, blir 1.153.505 NOK overført til sekserpotten i Eskilstuna tirsdag.

Innleveringsfrister Rättvik
V4 kl 12.20
DD kl 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Rättvik er altså V4-arrangør tirsdag og det er bra klasse på løpene denne tirsdagen. Bankerne er ikke de letteste å finne, men etter å gransket løpsarkiv og analysert, tror vi bankeren finnes allerede i V4-1. Den kommer fra Jørgen Westholms meget formsterke stall og de som så oppvisningen til Roger Sundvissons strålende V64-banker, Time Machine, på Färjestad mandag, skjønner at stallhestene hans er i kanonorden for dagen.

Banker i knallform
Vi lanserte 10 Such A Feeling som en frekk banker på Färjestad 17. mai, og da satt hesten langt bak underveis. Fikk dårlige rygger i sisterunden, og Oskar J. Andersson (stallman hos Westholm) måtte dra på via fjerdespor i den siste svingen og det ble langt frem til vinneren Angel Of Postman. Det måtte målfoto til for å skille hestene da. Tirsdag er det igjen Oscar J. Andersson som er kusk og selv om tiendespor er et lite minus, er det i sisterunden denne hesten gjør løpene sine. Vi tror Such A Feeling tar ned alle i sisterunden og lanserer banker direkte i V4-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Bosse kan ta dem
I V4-2 kan det være fare på ferde. Vi vil varsle for 6 Prince Cobol som gjorde et meget sterkt løp på Bergsåker sist. Det var et V65-løp som ble vunnet av gode Visens Fromentro og gjentar fireåringen den innsatsen skal han ha et bra bud på seieren her. Blir trolig et tredjevalg i spillet og vi må teste noen kroner på denne i DD-spillet.

Kommentarer til denne saken