Vi har svaret i lærlingløpet!

(Hesteguiden.com)

Vår V4-banker i Östersund i Sverige var ute i et tøft V75-løp i den siste starten, og går ned noen klasser når hun skal ut i et lærlingsløp i dag!

En ny uke på travfronten står for tur, og det hele åpnes med lunsjtrav til Östersund i Sverige og på Klosterskogen her hjemme. Det fortsetter så på kvelden med V65-spill til Färjestad i Sverige og dobbel V5 på Leangen her på berget, og vi har tips til alle baner.

Les også:Taper ikke!

Sportspill har lagt bak seg en flott uke på tipsene med bl.a rundt 12 000 kroner innspilt forrige tirsdag og ca 20 000 kroner innspilt på torsdag og fredag, og på Sørlandet i går satt fem av seks V5-forslag. Vi tar således fatt på en ny uke med friskt mot, og det er nye sjanser til gevinster i lunsjen i Östersund i dag!

I lunsjen i Östersund satser tror vi sterkt på 4 Trottningen i V4-3 som var ute i tøft selskap i den siste starten i et V75 løp, og hun avsluttet da bra fra tredje innvendig når luken kom. Gangen før vant hun meget enkelt etter tet fra start til, og vi tror på reprise denne gangen.

Perfekt spor bak bilen i dag, og hesten er utstyrt med en dyktig kusk i form av talentfulle Angelica Holm. Slik vi leser startsiden skal From Above–datteren normalt kjøre seg enkelt til tet, og i fra den posisjonen skal hun normalt ikke tape dette løpet.

Innleveringsfrister Östersund
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Dagens outsider!
6 Lasken Palema i V4-4 var helt overlegen i den siste starten, og bekreftet at det er bra kapasitet i han når galoppen unngås. Perfekt spor for Gidde Palema–sønnen i dag, og skulle han klare å komme seg foran på startsiden leder han dette løpet lenge.

Sist gikk han 18,4/2140 meter, og det med krefter spart. Skal normalt bare ha blitt bedre med løp i kroppen, og vi synes han skal regnes med en solid vinnersjanse om galoppen unngås nok en gang. Blir neppe mer enn et fjerde-femte valg i spillet.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.