Vi har svaret som kan gjøre deg til millionær

I'm the Answer blir vår banker mot 35 millioner i V75-spillet fra Sørlandet. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com
I'm the Answer blir vår banker mot 35 millioner i V75-spillet fra Sørlandet. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com

En ny EKSTREMT spennende V75-omgang er i vente, og vi blir ikke overrasket om hele potten på 35 millioner går. Her er det bare å ta rygg mot millionene!

En mildt sagt krevende V75-omgang er i vente fra Sørlandets Travpark denne lørdagen, men før vi går inn på hva vi har i vente der så vil vi også minne dere på følgende : Moroa denne lørdagen starter nemlig kl.12.45 fra Romme hvor vi spiller V4 i svenskenes pott. Om kvelden, etter løpene på Sørlandet, ja, da venter det galopp fra Klampenborg samt en utrolig spennende V65-omgang i fra Harstad. Tips til Harstad kommer i løpet av lørdagen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Øvrevoll om søndagen så er det duket for årets STØRSTE dag med blant annet Norsk Derby samt et fantastisk Marit Sveaas minneløp. Våre galoppeksperter jobber på for fullt, og vi vil byr på fyldige tips til landets eneste galoppbane i løpet av lørdags-kveld. Feil er det heller ikke at våre galoppeksperter er i en virkelig i storform, og fra Øvrevoll torsdag så satt to av våre systemer på Eksperten. Totalt spilte vi inn over 80 000,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Så går vi over til Sørlandet hvor det altså er krevende å være spiller denne lørdagen. Tipsene har tatt ekstra lang tid å gjøre klar, så nå håper vi virkelig at vi har "gravd" frem noe gull som kan gjøre nettopp deg til millionær. Vi støtter oss til Stall Hamre når det gjaldt bankervalget, og normalt sett så taper ikke I'M The Answer V75-4. Løpene ellers er ÅPNE, og det vrimler av seierskandidater. PS. Du kan faktisk vinne 35 millioner...

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Sørlandet:

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

DD: kl.16.48

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sjekk ut følgende fra Sørlandet lørdag:

V75-1 : 7 US Marshal – Innledningsløpet i ukens V75-omgang er av det skumle slaget, og vi blir ikke veldig overrasket om det smeller direkte. Ideen vår har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den fullførte MEGET bra nå sist. Skal normalt sett bare bli bedre og bedre fremover, og takler den sporet så er den garantert med helt i fremste rekke. Blir etter vår smak aldeles for lite spilt. OBS! 5

Quincy Frontline – Ble sjenert til galopp sist, og dermed var den dagen over. Gangen før så ble den forstyrret, noe den ikke taklet, og vips så feilet den igjen. Har altså vært uheldig, og den er klart bedre enn de siste to innsatsene. Var GOD på samme distanse både tredje og fjerde sist. PASSES NÅ! 4 Bruno Di Quattro – Er en traver som Stall Hamre har gjort en utmerket jobb med, og den har radet opp i en imponerende stil. Hadde det dreid seg om bilstart på lørdag så hadde vi anbefalt et bankerspill, men så lenge det her dreier seg om volte så er den store favoritten for mange kun en outsider for oss. Har nemlig vært helt håpløs på volte, og galopprisikoen er SKYHØY.

13 King Creole EP – Var LANGT under pari nå sist, og den var ikke til sin fordel da. Gangen før så passerte den mål med krefter igjen, og den så meget fin ut for dagen. Får den litt flyt på løpet denne lørdagen, og er den tilbake til det den viste nest sist så er den selvfølgelig aktuell . 3 Standing Ovation – Har løftet seg reelt på slutte, og den har gjort fine løp den siste tiden. Er nå 20m billigere ute kontra Bruno Di Quattro som den møtte sist, og distansen er dessuten kun et pluss for hesten til Malmin. Trenger ikke å være borte fra gunstige betingelser nå. 8 Independent O. – Var møkk elendig sist, og formen er usikker. Er LYNKJAPP ut den motsatte veien på volte, og i et løp over stayerdistanse på Forus 29.04.2014 så var den tidlig å finne i tet fra tillegget. Den dagen så banket den lett Herecomesthesun… Kan derfor være en bitteliten fidus for dem som spekulerer litt ut over de fem vi tror mest på.

Vår rangering : A : 7-5-4 B : 13-3-8-1 C : 11-9-14-15-2-6-12-10

V75-2 : 7 Komnes Brazze – Lå man litt lavt med etter pause sist. Gjør dog et knallbra løp direkte, og den fungerte bra for dagen. Er solid på kapasitet, og den burde hatt et grunnlag på det doble. Har som man skjønner en del fine løp fremover om den får holde seg hel, og på lørdag er den spillbar i helt riktige omgivelser. Det beste av det hele er at den ikke blir noen favoritt. 2 Vinteld – Har utviklet seg flott for Pål Sem i år, og den leverer det ene sterke løpet etter det andre. Den viste en herlig innstilling nå sist med å avgjøre en tett oppløpskamp til sin fordel, og nettopp vinnerviljen vil bringe den en bra bit oppover i grunnlaget. Er kjapp i fra start, og den vil trolig lede dette løpet veldig lenge.

10 Nordby Sleipner – Er nok aller best i monte hvor den imponerer oss, men dette er også en hest som takler vanlige travløp. Viste det sist den var ute i et travløp som den vant helt overlegent. Vi snakker om løpet på Drammen 25.03.2014 hvor den vant på sterke 27,4/2100m. Det er en BRA tid på en 800m bane. Kan garantert langt ned på 26 tallet, og det straffer ikke mange her. 11 Alsaker Fantom – Fikk maks sist etter en lengre pause. Trengte det løpet i kroppen sin, og den kan ventes klart forbedret lørdag. Glem ikke at når denne var i form tidligere på året så matchet den gode hester, og distansen taklet den fint da. Kan være en aldri så liten luring om den får gå med i rygger og spare speeden sin.

Vår rangering : A : 7-2-10 B : 11-5-6 C : 4-8-3 D : 9-1-12

V75-3 : 9 Reveleer – Har møtt gode hester på slutten, og når den heller ikke har hatt marginer med seg så har oppturene latt vente på seg. Er BETYDELIG bedre enn raden, og sist så passerte den mål med krefter igjen. Var da hakk i hel på Quickstile/Step Down som begge hadde blitt favorittspilt her. Utgangsposisjonen med rygg på en svært startrask hest er perfekt, og vi ser slett ikke bort ifra at Reveleer kan få dette aldeles sydd opp. Prøves som en mulig godbit av en skrell. OBS! 1 Cristal BR – Denne vet vi at hadde avslørt en voldsom fart i trening før den debuterte for Tjomsland tredje sist. Man var da selvfølgelig noe usikker på den med tanke på at den kun hadde stått en kort tid hos den dyktige treneren. Avgjorde likevel lett nedover oppløpet, og det var krefter igjen. Var ikke på topp nest sist, og nå sist så var den tett i halsen. Har nok stor fordel av hjemmebane, og den har sett fin ut inn mot dette løpet. Kan fort få løpet fra en spennende utgangsposisjon, og på speed er den meget vass.

2 Forever Va Bene – Er brennhurtig fra start, og her burde tet-mulighetene være gode. Treningsrapportene på den er fine etter litt sykdom, og normalt sett så vil den lede dette lenge om den løser som den kan. 5 Admiral Baggi – Blir TUNGT betrodd, og den har også vært strålende på slutten. Nå sist så knuste den alt, og la inn en kjapp sisterunde i 13 fart. Man skal imidlertid være klar over at dette er en hest som ofte har rotet bak bilen tidligere, og vi blir langt i fra overrasket om den rører det til for seg igjen. Skal uansett med på superform. 7 Cred Aristo – Er i en helt eventyrlig form, og den må ikke undervurderes. Var strålende i nederlaget bak gode Undone nest sist, mens den gjør et kruttsterkt løp etter galopp nå sist. Med litt flyt så har den en like god sjanse som de vi har ranket før den.

Vår rangering : A : 9-1-2 B : 5-7-6 C : 8-12-3-4-10-11

V75-4 : 5 I’M The Answer US – I en MILDT SAGT utfordrende V75-rebus denne lørdagen så er det godt å ha en banker fra en stall som stort sett alltid leverer. I’M The Answer US har dessuten funnet en helt fantastisk form, og den har virkelig levert varene. Fjerde sist så blir den altså kun plukket ned av Support Justice helt oppunder mål. Gjorde da et av karrierens aller beste løp. Så avslutter den i 09 fart fra køen tredje sist, før den er noe under pari nest sist. Da mente imidlertid Frode at han hadde kjørt for sent unna, og det var grunnen til at den tapte da. Nå sist var det lekestue, og den traver meget sterke 13,6 på 800m banen Klosterskogen. Vinner normalt sett dette løpet både bakfra, samt fra tet, og det må nesten et lite uhell til for at den skal tape. BANKER! 3 Premance Simoni – Pleier å finne formen på denne tiden av året, og Bo mener at den skal være i bra form. Var ikke til sin fordel sist, og det gjorde oss usikker. Er sylvass på speed, og på en maks dag så trenger den ikke å være helt borte. Dette er i første rekke den vi frykter litt mot vår banker.

Vår rangering : A : 5 B : 3-8 C : 1-6-9-2 D : 4-7

V75-5 : 11 Jærvsø Kristina – Dette er et dårlig hoppeløp hvor kvaliteten ikke er den aller beste. Ideen vår leverte en bunnsolid sisterunde nå sist, og da har vi 25,4 s 1000m på klokken. Nest sist så avslutter den meget bra i kulissene, og det var krefter igjen på tanken over mål. Har sett veldig fin ut etter løpet i Bergen, og den MÅ passes her. 6 Løkki Vilma – Så lenge ut som en vinner sist på Klosterskogen. Holdt også bra, men ble speedet ned oppunder mål. Har nå fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og storformen virker å være rett rundt hjørnet. Har OK betingelser foran seg, og også Løkki Vilma skal i a-gruppen denne lørdagen. Det er veldig jevnt blant våre a-valg.

9 Voje Eldina – Er betydelig bedre enn raden, og den har kommet til mål med krefter spart de siste gangene. Er ikke den enkleste å sveive inn, men her er den dønn riktig ute, og den er verdt litt oppmerksomhet. 12 Trø Loma – Er utrolig variabel, men god nok til å sjokke på en god dag. Var positiv nå sist etter galopp, og har Trø Loma stått opp på riktig fot så kan bomben smelle. Interessant er det også at den er drektig, og det har vi mer enn en gang tidligere sett slå VELDIG positivt ut. 5 Valle Fryd – Gikk pigg i mål etter sene luker nå sist, og den har bra kapasitet i forhold til det grunnlaget som den har på konto. Går den feilfritt så har den ikke mange foran seg i mål, og den skal med om løpet garderes.

Vår rangering : A : 11-6 B : 9-12-5 C : 10-4-7-3-8-1-2

V75-6 : 12 Jærvsø Ole – Er en hest som Øystein Tjomsland hele tiden har trodd på, men som også for han har slitt veldig med aksjonen. Så flyttet Øystein hesten ut til Søgne, og begynte å trene den i sin dype sand. Dette har gjort Jærvsø Ole svært godt, og aksjonsmessig er den nå som forvandlet. Den har sett helt fantastisk ut de siste to gangene, og denne går rett inn i eliten om den fortsetter slik. Nest sist så speeder den ned Tin Tveiten, og på klokken vår står det 21,0 s 1000m. Nå sist så leverer den en MORSK bakside, og bare bomber inn til en lett seier. Står i første omvendt på tillegget, og fortsetter den i samme stil som på slutten så skal den bli utrolig vrien å ha med å gjøre.

En interessant lås hest kan 1 Nume Balder vise seg å være. Man har siktet på dette løpet, og den ble kun kjørt snilt med sist. Viser da 22,8 s 500m, og den passerer mål med krefter igjen. Kolle er opp på Nume Balder før dette løpet, og han tror på en OK sjanse for å lede hele veien. Kolle er kanskje Norges beste på å kjøre etter klokken, og når han står slik til med en bra hest så MÅ man være på vakt. Kolle forteller videre at Nume Balder på lørdag kommer til å gå optimalt balansert. 11 Doktor Jaros – Har hatt et strålende år for Geir Gudmestad i år, men aller best har den vært i Sverige, og det er der den har hentet det meste av cashen. Vi er usikker på hvor vi har Dokto Jaros for tiden, men på kapasitet så er den selvfølgelig aktuell. 7 Elmer – Ble det feil for sist, og det løpet kan man se bort ifra. Gangen før så var den skikkelig oppløftende, og den er noe bedre enn raden. Nå er Per Oleg Midtfjeld tilbake i vognen, og det er et klart pluss. Kan helt klart overraske med flyt.

Vår rangering : A : 12-1 B : 11-7 C : 4-5-3-6-9-13-14-10-2-8

V75-7 : 2 MT Good Looking – Er ny i klassen, men det betyr ikke så mye når den står slik til og det på sin aller beste distanse. Var syk sist etter pause, og den presterte derfor under pari da. Tredje sist så holder lekestue på 12,9 over 2040ma, og det burde bety at den i hvertfall kan 12,0 fra tet denne lørdagen om formen er på plass. Da sier det seg selv at blir ikke første 500m for hard så blir den BLYTUNG å fange. OBS! 8 Dreaming Princess – Var magisk fin nå sist, og den bare danset i fra til en helenkel seier. På klokken vår stod det 10,3 s 500m, og da satt Bo dønn rolig. Skal nå ut på sprint for første gang på lenge, og det er neppe noe minus. Legg også merke til at Tom Erik Solberg kommer opp, og det er jo et pluss. Blir meget skummel med flyt.

10 Bold And Fresh – Har nok vi sett bedre enn sist, og den slet noe på svingene da. På kapasitet er den god nok i massevis, men vi kjøper ikke at den skal være noen stor favoritt i finalen. For oss er dette kun en outsider etter løpet sist. 11 Angelina BR – Gjorde et SOLID inntrykk etter et skadeavbrekk nå sist. Legger inn 12,6 s 1000m / 09,8 s 500m i kulissene, og den fikk et soleklart pluss i kanten av oss. Trenger flyt fra dette sporet, men får den det, ja, da var den såpass bra sist at den kan vinne her. 4 See You Soon – Er Lars Anvar Kolle sitt valg i løpet, og den var meget bra både nest + fjerde sist. Er noe variabel, men den har kapasitet til å være med de fremste om den først har dagen. Kan overraske.

Vår rangering : A : 2 B : 8-10-11-4 C : 9-12-5-7 D : 6-3

Litt om V5-1 + V5-2:

V5-1 : 6 Punktum Skalflex – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den har sett helt strålende ut i banen. Den fullførte fint nest sist, mens den var enda et hakk bedre nå sist. Tåler å bli brukt underveis, og mot en dønn riktig motstand denne lørdagen så skal sjansene være gode. 1 Prince Photo – Fullførte bra sist etter et upassende opplegg mot en relativt tøff motstand. Er lynkjapp i fra start, og med Hop opp så kommer den trolig til å lede dette lenge. Vi er dog litt usikker på vinnerviljen, men den MÅ selvfølgelig med fra en slik utgangsposisjon og stigende form.

4 Flying Power SS – Er nok best på ren kapasitet, men den er også den mest kompliserte av favorittene. Sjansene for at den «rører» det til for seg er store, men går den i trav hele veien så er den selvfølgelig med og gjør opp om seieren. 3 Herr Feinschmecker – Er også verdt litt oppmerksomhet. Hadde utstyrsproblemer nå sist, men den gikk likevel veldig bra etter en tidlig galopp, og den varslet form. På ren grunnkapasitet så er den god nok i massevis, og med tanke på at den virket bedre nå sist enn på lenge så skal den på bongen fra en perfekt utgangsposisjon.

Vår rangering : A : 6 B : 1-4-3 C : 2-7-9-5-8 D : 10-12-11

V5-2 : 3 Lady Luck Lindy – Har fått seg to løp i kroppen etter en lengre pause, og det har denne hoppen trengt. På Bjerke nå sist så var den i overkant pigg underveis, men den fullfører uansett klart oppløftende, og vi har faktisk sterke 13,3 s 1000m på klokken. Skal være lynrask fra start, og fra tet denne lørdagen så taper neppe Hamre-traveren. 5 Thunder CN – Er en hest som man har slitt litt med, men nå sist på Jarlsberg så var det en bra stil på den. Jogger da inn til en enkel seier, og vi har 13,7 s 500m på den i søla. Er bedre enn det grunnlaget som den har på konto, og den skal tas på alvor om man garderer vår favoritt.

4 Jack Man Royal – Er helt sikkert en av de beste på kapasitet, og den gikk strålende sist etter en hjulhekt på siste bortre. Hadde full fart over mål, og den hadde nok vunnet løpet uten det uhellet. Aksjonsmessig så liker vi ikke Jack Man Royal enda, og vi er spent på hvordan den fungerer lørdag. 2 Lythonia – Er veldig begrenset, og den var svak sist. Kan vinne, men noe mer enn en liten gardering er den ikke for oss.

Vår rangering : V5-2 : A : 3 B : 5-4-2 C : 7-6-9-12-1-8-11-10