Vi holder oss til Doktor'n

Foto: Hesteguiden.com

Doktor Jaros vant i V75 lørdag. Allerede i kveld er han på farten hjemme på Forus.

Til kvelden denne tirsdagen er det V64-spill til Jägersro på den andre siden av kjølen samt spill til en V65-omgang på Forus i Stavanger som gjelder, og vi på Sportspill har som vanlig tips og spilleforslag til begge arenaer.

6 Doktor Jaros (V65-6/V5-3/DD-2) var en nøkkelhest da fem av Nettavisens andelslag gikk inn med 24 000 kroner i gevinst lørdag i V5-spillet. Hesten var vår klare favoritt, mens folkeopinionen ville ha det til at Järvsö Ole var den beste hesten i feltet. Med seier fra dødens la Doktor Jaros den ballen død.

Husk at du får hele gevinsten om du leverer spillet i boksen nedenfor.

Når Doktor Jaros nå er tilbake i hjemlige omgivelser skjønner selv østlandsbaserte eksperter at det er snakk om en solid vinnersjanse. Oddsen blir dermed ikke all verden, men i og med at det finnes interessante spillbare hester i de øvrige løpene bruker vi Doktor Jaros som holdepunkt igjen. Hovedopponenten Solør Stegg var bra i sitt første løp i Tengsareid/Refsland-regi, men det var i mye enklere konkurranse enn kveldens.

Husk at du får hele gevinsten om du leverer spillet i boksen nedenfor.

Wiig-favoritter
Rune Wiig kjører to favoritter. 12 Relight My Fire (V65-3) er nok den beste hesten i V65-3, men det er snakk om en urutinert import med bare tre starter bak seg i karrieren. En av disse endte i galopp, og noen galopputskeielse har han ikke tid til om det skal bli seier. Vi garderer med to lite spilte hester på det store forslaget, og markerer en bråte hester på systemforslaget på eksperten. 4 Andover the Prenup er i skrivende stund ganske klar favoritt i V65-1. Han har galoppert i tre av sine fire siste starter, og selv om han viste framgang sist har rett og slett til gode å overbevise etter at han kom til Wiig-stallen.

Klikk her for å se Nettavisens tilbud av andelslag.

V65-4 ser vidåpen ut (medsmygeren 12 Bella Rose er favoritt fra det vanskeligste startsporet ...), mens 9 Grey Man er favoritt fra niendespor i V65-5. Hesten kjøres av Per Arvid Erga som kun vant tre løp i 2013.

Det ligger med andre ord an til spennende timer på Forus - selv om Doktor Jaros innfrir som storfavoritt.

Husk at du får hele gevinsten om du leverer spillet i boksen nedenfor.