Vi jager førjulskroner på Øvrevoll

Foto: hesteguiden.com

Fredag ettermiddag kjøres årets siste stevne på Øvrevoll. Sjekk våre galopptips.

Tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Leirvåg.

Husk innleveringsfrist kl 15.55

Det ble fullklaff på Bergen travpark for våre tipstorsdag. Tolvte- og sistevalget Yucatan River var krysset på sju hester hos oss. Dermed satt både V5A-forslaget (kr 21 706) og V5B-forslaget (kr 5 934) klokkerent, og totalt innspilt på Bergen travpark ble kr 27 640. Vi gjør vårt ytterste for at tipsformen sitter i utover helgen.

5 Hot Wing i trening hos Isidro Vergara på Østerås var imponerende i sin siste start. Han var en meget habil toåring, men har slitt innledningsvis i treårssesongen selv om han var fjerdehest i Norsk 2000 Guineas og tredje hest i Subaru Derby Trial etter Go Go Gadget og Bank of Burden. Sist fredag vant han med 11 lengder til gode på annenhesten Dalmeny over 1750 meter. Distansen er den samme i dag og går han som sist er det ingen som er i nærheten. Dagens banker.

Klikk her for å se våre V5-tips til Øvrevoll

Mange vil kanskje bruke 6 Fabian i V5-1 som banker. Det er selvsagt en mulighet og mest sannsynlig vinner han. Men han har kun startet en gang i karrieren og det gjør det hele litt usikkert. Vi går for det sikre med Hot Wing.

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under. Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

V5-1:
Toåringen 6 Fabian imponerte i sitt debutløp og slo en god hest som Wings of Thunder. De to var hele 14 lengder foran 2 Arn som er en lovende hest. Egentlig ser vi ingen som kan slå 6 Fabian i V5-1, men han har kun startet en gang i karrieren og da blir det hele litt usikkert. Vi velger å ta med 4 Favoritten og 8 Heather Honey som begge har vunnet i siste start.

V5-2:
2 Chairman Stephen vant lett i siste start men motstanden var ikke all verden. Møter bedre hester og vil helt sikkert gå et godt løp igjen. 3 Richelle har vunnet tre ganger i år og selv om hun var slått med tre lengder av Big Master i siste start har hun en mulighet her. 8 Aries skuffet stort i siste start uvisst av hvilken grunn. Han kan atskillig bedre og går har som han gjorde i oktober har en god mulighet. 7 Requested er i strålende form men har aldri forsøkt seg på lenger distanse enn 1350 meter. Moren, Frøken Lea vant over distanser fra 1600 meter til og med 2400 meter.

V5-3:
Et åpent løp hvor alle bortsett fra kanskje 4 Siidhgar kan vinne. Anbefaler helgardering. Favoritt blir mest sannsynlig 3 Ifannik Sacc som har vært god i det siste. 2 Send an Invitation har også vist hyggelig form men var slått med syv lenger av Ifannik Sacc 3. desember. 7 Irish Lad og 1 Miss Montana har også muligheter.

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Øvrevoll

V5-4:
3 Intricate Talent vant endelig sitt første løp 26. november. I følge trener Jacob Fretheim har hun gode evner men det har liksom ikke løsnet i år. Vi får se om det har hjulpet å være først i mål. 4 Dubai Samurai har slitt så langt i år. Han kan bedre og i dette selskapet må ha en god mulighet til å ta årets andre seier. Både 5 Windiana og 6 So Trendy viste gode prestasjoner i siste start. 8 Pilgrim er tilbake på Øvrevoll etter noen brukbare prestasjoner i Stockholm. Kan en del når han er i toppform.

V5-5:
5 Hot Wing i trening hos Isidro Vergara på Østerås var imponerende i sin siste start. Han var en meget habil toåring i fjor men har slitt innledningsvis i treårssesongen selv om han var fjerdehest i Norsk 2000 Guineas og tredje hest i Subaru Derby Trial etter Go Go Gadget og Bank of Burden. Sist fredag vant han med 11 lengder til gode på annenhesten Dalmeny over 1750 meter. Distansen er den samme i dag og går han som sist er det ingen som er i nærheten. Dagens banker.