Vi jakter en supersøndag

Art Skogfari (her avbildet i et prøveløp på Drammen 8. april i år med sin daværende trener Jan-Ivar Johansen).
Art Skogfari (her avbildet i et prøveløp på Drammen 8. april i år med sin daværende trener Jan-Ivar Johansen).

Lørdag hadde Nettavisen kanonsuksess i V75 og spilte inn ca 800 000 kroner. Søndag lanserer vi en hest som ikke blir favoritt som V65-banker på Biri.

Sportspills meny søndag:
V75 lørdag: Enorm suksess - 800 000 innspilt
V4 Jägersro: Herlig galoppomgang
V64 Eskilstuna: Søndagsmoro med Goop
Skiskytingstips: Sølvvinner som duger
Oddstips 1: West Ham har skjønt det
Oddstips 2: Aston Villa jakter to på rad
Langskudd: Milan blir kraftig overvurdert
Tippekupongen: Europa rundt med tippekupongen

Det ble fantastisk opptur for mine V75-tips på Drammen lørdag. Jeg lanserte to bankere, 2 Tin Tveiten i V75-3 og 3 Rapido Va Bene i V75-7 som begge vant helenkelt. I tillegg lanserte jeg 1. valg på outsiderne 1 It's All In The Game i V75-1 og 1 Friggtor i V75-5. Overraskelsen og 5. valget 1 Warrawee Lizzy i V75-6 ble fanget på tre hester. Ca 40 andelslag på Eksperten og det største V75-forslaget her på Nettavisen inneholdt alle sju rette og betalte tilbake mellom kr 18 000 og 25 000 kroner per stykk og det ble ca 800 000 innspilt totalt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Også i DD-spillet og i V4-spillet ble det fullklaff. I DD ble det herlige 38,92 i odds og de som leverte det minste DD-forslaget kunne kvittere ut meget pene 1946 kroner, mens de som leverte det minste V4-forslaget ( innl.pris kr 192) kunne kvittere ut 3 406 kroner.

Da er det bare å krumme nakken og rette fokus mot søndagens V65-omgang på Biri. Det er en særdeles vrien omgang og det ligger svært gode penger i luften til de som klarer seks rette. Vi har analysert, studert og resonnert og endte opp med banker allerede i V65-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Vi klemmer til

Spillerne kommer til å gjøre 7 Torpa Nils til favoritt i dette løpet, som er et unghestserieløp for kaldblods-treåringer. Torpa Nils er bra den, men vi har merket oss 10 Art Skogfari. Vallaken har ikke startet siden han ble toer bak begavelsen Tysvær Loke på Bjerke 1/10. I det løpet startet hesten fra 40 meter tillegg, og hadde langt frem til tethestene runden. Avsluttet strålende mot mål og vi hadde 28-fart siste 500 og hesten hentet faktisk lengder på Tysvær Loke mot mål. Søndag dukker hesten opp i regi Pål Sem som har hatt hesten i trening noen måneder. Det er en flott type dette og vi drar til og bankerspiller hesten i en omgang som er kjemisk fri for gode bankerkandidater.

Hvor god er Sima Odin?

På Klosterskogen 24/11 så bankerspilte vi Olav Mikkelborgs flotte treåring 9 Myhreng Jerker på noen siste info-lag på Eksperten. Til tross for terrengtap innledningsvis, kom Myhreng Jerker alene til mål. Søndag skal han blant annet hente 20 meter tillegg på sjuårige 2 Sima Odin. Den hesten kom ikke til start før i november i år og tok for sikkerhets skyld to seire på seks dager. Ble rapportert og travet dårlig i debutløpet, men så betydelig ut i seiersløpet på Momarken 24/11. Gunnar Austevoll opp søndag og vi er slett ikke sikre på Myhreng Jerker henter 20 meter på denne. Vi spiller uansett to hester på samtlige spilleforslag i V65-3.

Høitomt har V5-bankeren

Vi hadde liten tro på 5 Idealistic (V65-5/V5-2/DD-1) på Bjerke i den siste starten, som var et V76-løp på Bjerke. Fra tet firte vallaken litt mot mål og endte på 4. plass. Motstanden den dagen var dog betydelig tøffere enn det hesten støter på i dag. I kveld tror vi Eirik Høitomt kjører seg tidlig til tet, og det er ikke mange hester som er istand til å presse opp farten. Vi garderer riktignok i V65, men både i V5 og DD bankerspiller vi fireåringen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen