*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi jakter Jackpoten!

Foto: Hesteguiden.com

Med storfine 1.909.296 ekstra i sekserpotten på Visby i kveld, jakter vi herlige sommerkroner i V64-spillet.

En ny travuke står for døren og mandag tilbyr Norsk Rikstoto og Sportspill spill til hele fem baner. Spesielt til kvelden er det svært interessant da det er jackpot både under V64-løpene på Visby og til V65-løpene på Klosterskogen. På Visby ligger det hele 1.909.296 kroner ekstra i sekserpotten da det ikke ble utbetaling på fire under søndagens V64-løp på Hagmyren, mens det venter 690.192 kroner ekstra i sekserpotten på Klosterskogen ettersom søndagens V65 på Biri ble uløselig for spillerne. Spill til dagens løp og andelslag finner du ved å klikke i lenken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

All den tid det ikke ble utbetaling for fire rette under søndagens V64-løp på Hagmyren, er det altså en meget sprek jackpotomgang på Visby i kveld. Hele 1.909.296 kroner overføres til sekserpotten på Visby i kveld.

Vinner uansett posisjon?
4 Io Eld har et helt riktig løp på papiret i V64-3 denne mandagskvelden. 4-års hoppa har fått en fin start på karrieren, og det virker som at dette er en hest med rett stoff i seg. Hun har tatt to seire på blott fem starter, og imponert. Sist på Visby galopperte hun fra start, men opphentingen var av beste merke og hun satt faktisk fast med krefter i mål. I starten før på Eskilstuna travet hun et flott løp til andreplass bak en så god hest som Brandon Beyonce. Hoppa er rask fra start, og vi ser ikke bort i fra at hun sitter tidlig i tet. Fra den posisjonen kan vi ikke se hun tape dette løpet, skulle hun bli svart ut ser vi ikke bort i fra at Up Front Larrey-datteren vinner fra dødens.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vinner igjen?
Vi anbefalte bankerspill på 6 Manstone’s Classic (V64-6/DD-2)første gang ut i ny regi sist, og han innfridde våre forventninger. Løpet ble imidlertid helt skreddersydd for 5-åringen, men prestasjonen var allikevel strålende. Han fikk et perfekt løp i lederyggen på Livi Delicious, som dro unna i et voldsomt tempo. Når Sandra Eriksson dro ut i angrep inn mot den siste svingen, forlot han konkurrentene til en overlegen seier. Hesten er rask fra start, og dette ser ut som en helt riktig oppgave for Mansone’s Classic, som er herdet i veldig harde V75 lag. Skulle Classic Photo-sønnen komme seg til tet er mye gjort, men han har ikke tapt om det ikke skulle bli tet heller. Denne hesten duger godt i grunnlaget og vi ser ikke bort i fra at han legger på til to strake i ny regi.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.