Vi jakter jackpotkroner

Foto: hesteguiden.com

Med solide 615 539 kroner ekstra i sekserpotten er det flotte forutsetninger til V65-løpene på Sørlandet søndag kveld.

Sportspills meny søndag:
V4 Vaggeryd: Pengene renner inn fra Sverige

V64 Jägersro: Søndag spiller vi galopp
Eksperten: Spill Nettavisens populære andelslag

Tippetips: Slaget i Drammen
Oddstips 1: Sandnes Ulf med tre strake på hjemmebane
Oddstips 2: Falkenberg fortsetter festen

Etter en heftig lørdag, er det bare å snu arket denne søndagen. Norsk Rikstoto byr på V4-spill til Vaggeryd, mens V64-spillet kommer fra Jägersro galoppbane i Malmø denne søndagen der det er storløpsdag med Svensk Derby som det store trekkplasteret. På Sørlandet er det en herlig jackpotomgang som venter søndag kveld, det er hele 615 539 kroner ekstra i sekserpotten ettersom det ble en svært favorittpreget V65-omgang på Jarlsberg fredag kveld og ingen utbetaling på fem rette.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Sørlandets travpark byr altså på en flott jackpotomgang denne søndagen og etter at det ble begredelige 70 kroner tilbake for seks rette i V65-spillet på Jarlsberg fredag og enda mer begredelige 120 kroner tilbake for sju rette i V75-spillet på Bergen travpark lørdag, får vi tro favorittene har løpt fra seg denne helgen.

Frode Hamre er som så mange ganger før nøkkelkusken på Sørlandet og tar med seg tre stallhester til Sørlandet søndag. to av dem innenfor V65-spillet, og den tredje i V4-4 og samtlige blir favoritter.

5 Hope And Love i V65-1 og 3 Georgia Mae har begge strålende forutsetninger i sine løp og på de to minste V65-forslagene bankerspiller vi begge.

Innleveringsfrister Sørlandet
V65 kl 18.00
V4 kl 19.06
DD kl. 19.28

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Overlegen kapasitetsmessig
5 Hope And Love gikk gjennom lydmuren i norgesdebuten på Bjerke andre juledag i fjor og imponerte noe voldsomt da han sprintet 14.1 og kom alene til mål. Ble derfor spilt til 15 igjen for 10 i den neste starten (19.januar), og ble sendt fram tidlig i dødens på stallvenninna Georgie Mae, men kunne aldri utfordre denne (ikke så rart det når vi ser hvor god Georgia Mae har blitt). Fireårshoppa fikk deretter mer enn et halvt års pause før hun dukket opp igjen på Biri for fjorten dager siden. Galopperte da fra start, men leverte en glitrende spurt til femte etter et løp langt bak i køen. I kveld lukter det tet, og normalt er dette en sikker vinner, og vi bankerspiller uten særlig bekymring i V65-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Har vunnet sportrekningen
Frode Hamre har også kveldens største V65-favoritt i form av treårshoppa 3 Georgia Mae som starter i V65-5/V4-2/DD-1. Georgia Mae har utviklet seg strålende utover året og det som kunne ligne ei hoppe som trivdes best på sprint, har vist seg ikke å stemme. Seiersløpene både tredje sist og nest sist har begge vært over full distanse og hoppa har virket veldig regulerbar og fin. Rotet seg riktignok vekk på galopp sist på Jägersro, men er ikke spesielt usikker. Fra spor tre er det tetgaranti og selv om 9 Amante Carissima har i imponert i enkle omgivelser på slutten, så rører hun normalt ikke en feilfri Georgie Mae. Banker i V65-4.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!