*Nettavisen* Sportspill.

Et kommersielt samarbeid med Norsk Rikstoto

Se Rikstoto Direktes V75-sendinger gratis her.

Vi jakter lunsj i Ørebro

Carl-Erik Lindblom kusker favoritten 2 Bo V. i V4-4 på Ørebro torsdag. Foto: hesteguiden.com

Travet hviler ikke i en hektisk førjulstid, og torsdag ettermiddag er det V4 fra Ørebro som gjelder.

18.12.14 21:20

Sportspills meny torsdag:
Lunsj-V5 Bjerke: Høitomt misser ikke straffespark
V65 Bergen: Harde pakker fra Lerum
V65 Åby:
Goop for n'te gang

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens Mats Persson.

Med under en uke til julaften, er det fortsatt full fart i hestesporten og torsdag er det hele fire travstevner som skal avvikles. Lørdag er det som kjent dobbel sjuerpott i V75-spillet fra Bjerke travbane og det forventes meget høy omsetning. For fjorten dager siden ble det som kjent tidenes V75-klaff for Nettavisen, da hele 38 andelslag gikk inn med sju rette og hver seg betalte ut ca 20 000 kroner og vi spilte inn over 800 000 kroner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Det har ellers vært voldsom flyt for Nettavisens travtips de siste ukene og bare siden 5. desember har vi spilt inn over 2 millioner kroner.

Tirsdag kveld sa det igjen pang og som sist tirsdag ble det full fest for Rolf Lerums spilleforslag. Hans mellomste V65-forslag på Nettavisen (innl.pris kr 400) betalte ut hele 10 546 kroner. Utover det ble det seks rette for hele 33 andelslag og over 350 000 kroner innspilt. 20-oddseren og femtevalget 9 Mediaas Odin og Jan Roar Mjølnerød ble fanget på kun to hester i V65-4 og var svært medvirkende til spillefesten.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

HTML EMBED


Her er noen av høydepunktene ellers den siste tiden: 1) Over 800 000 kroner innspilt på Drammen i V75 6. desember. 2) Over 250 000 kroner innspilt i V65 på Leangen 8. desember. 3) Over 160 000 kroner innspilt i V65/V5 på Momarken 9. desember. 4) Systemspill V64 Halmstad mandag 15. desember med 48 000 kroner i utbetaling.

Torsdag er det V4 fra Ørebro som starter ballet, før Bjerke overtar med sitt sedvanlige lunsjtrav på torsdagene. Til kvelden er det V65 fra Bergen travprak som gjelder her hjemme, mens det er Åby travbane i Gøteborg som er vertskap for V64-løpene i Sverige.

Spiken
10 Nice and Easy (V4-1) har sämsta utgångsläget men det uppvägs av att hon är distansgynnad och körs av bästa kusken. På dom to største forslagene, velger vi dock å betale også for formstarke 1 Countess Marke som starter 40 meter foran fra start (denne er blitt strøket)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

HTML EMBED


Luringen
7 Midnight Bråten (V4-4) har gått 1.14-tider tre starter i rad och har stabil form. Nu får han åter Niclas Benzon i sulkyn och det var just han som körde vid senaste segern.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.