Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter mer gevinster i Boden

Nettavisen Sportspill er i knallform og jager nye gevinster i Boden torsdag.

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen og Kurt Rune Leirvåg.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Dagen før dagen er det ingen grunn til å fortvile om at du er glad i travsport og spill. Norsk Rikstoto tilbyr spill til hele fire baner 16. mai. Det starter med V4 fra Nord-Sverige og Boden, før Jarlsberg overtar stafettpinnen med lunsjtrav. Til kvelds er det en hyperspennende dobbel V5 fra Bergen og ikke minst ekstra V75 fra Åby.

Sportspill har har hatt noen fantastisk innbringende dager på travet, og vi håper det fortsetter! Nettavisens tipsekspert Espen Edvardsen har levert en rekke innbringende tipsforslag i år, og tirsdag fikk han nok en gang fullklaff med sine anbefalinger til V65 i Bollnäs i Sverige.

Det ble seks rette og 6994 kroner tilbake på det minste tipset til 225 kroner, og totalt vant leserne ca 289.000 kroner på V65-spill tirsdag. Det stoppet imidlertid ikke der. Espen hadde også satt opp andelslag på Eksperten til Bollnäs, og samtlige 21 lag gikk inn med gevinster fra 8038 til 10.822 kroner. Samlet gevinst på Espens V65-tips ble på ca 500.000 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Onsdag fortsatte festen. To andelslag til V4-galoppen på Täby gikk inn med fire rette og betalte ut 18 098 kroner hver seg. Under ettermiddagstravet på Skive traff vår danske tipsekspert Carsten Rabjerg med fire andelslag som hver betalte ut 16 833 kroner. Under V65-løpene på Biri onsdag kveld leverte Håkon Einar Hansen flotte tips. Hans mellomstore V65-forslag (innl.pris kr 432) betalte tilbake drøye 8 000 kroner, og i tillegg ble det klaff på 12 andelslag på Eksperten (ti for Håkon og to for Espen).

Gevinstrapporten fra Norsk Rikstoto viser at våre lesere hentet ut formidable 517 000 kroner i gevinster på våre spill på hjemmesiden, og på Eksperten ble det utbetalt totalt 240 000 kroner (V4, V5 og V65). Da ender totalen i går på superfine 757 000 kroner, og hvis vi tar med tirsdagens gevinster på ca. 500 000 kroner har våre lesere vunnet 1 257 000 kroner de to siste dagene på spillene til Sportspill!

Innleveringsfrister Boden
V4 kl 12.20
DD kl 12.38

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Med fire fulle felter lukter det flotte penger i Boden denne torsdagen. Bankerne er ikke lett å finne, så vi må ty til en "gammel kjenning" i V4-2/DD-1.

Tilbake som en vinner?
Det handler om 5 Center Min som er en seiersvant seksårig vallak. Vi bankerspilte hesten med suksess tredje sist i Umeå og selv om hesten travet uplassert i sitt siste løp, så legger vi ikke så mye vekt på det. Det var nemlig i et V75-løp på Umeå der hesten havnet helt feil på det underveis. I dag er motstanden en helt annen og fra et flott femtespor bak bilen, skal dette dreie seg om en topp vinnersjanse. Center Min vant fire ganger på kun ni forsøk i fjor og er en riktig vinnerhest. Vi synes dette må være dagens beste bankerbud i V4-2/DD-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Norberg er "vår mann"
Vi har hatt stor suksess med rutinerte Jan Norberg på våre tips til Sverige og i ettermiddag vil vi varsle for 8 In This Corner til tross for et litt kjelkete startspor. Nest sist hadde trolig hesten vunnet om det hadde løst seg bedre i sluttfasen og sist i Skellefteå havnet hesten i dårlige rygger i sisterunden, men avsluttet likefullt strålende i kulissene. Spor åtte er selvsagt ikke gull, men Norberg er flink til å ta de riktige taktiske valgene underveis. In This Corner blir ikke mye spilt i dag, men vi betaler på alle kupongforslag.

Kommentarer til denne saken