Vi jakter mer svensk suksess

Foto: Hesteguiden.com

V4-forslagene satt fint både torsdag og fredag, og mandag håper vi på mer tipsklaff på Romme.

Mandagens travmeny fra Norsk Rikstoto inneholder V4 fra Romme travbane, det er dobbel V5 fra Drammen mandag kveld og selvsagt også V65 fra Sverige til kvelden . Denne mandagen er det Mantorp som er arrangør.

Innleveringsfrister Romme
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Vi hadde bra flyt med V4-tipsene både torsdag og fredag sist uke og også i DD-spillet disse dagene ble det flott pluss. På Romme denne mandagen, går vi på bankeren direkte i V4-1 der det går flotte treningsrapporter på vår banker.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Flotte treningsrapporter
Det handler om 6 Frisco Flame som kommer tilbake etter seks måneders pause, men Orlando Vici–sønnen har fått en del banejobb på Färjestad med 20 som fortest 2000 meter. Det som har vært meget positivt er at Frisco Flame har fungert mye finere i aksjonen enn han gjorde før pausen. Viste i fjor at dette er en traver med stor kapasitet for grunnlaget og når motstanden er overkommelig, sporet er bra og treningsrapportene er gode så synes vi det er et interessant bankerbud, i en ellers bankerfattig omgang. Stelland Lundquist er fast kusk på femåringen som trenes av Per-Arne Persson. Vi knaller til med banker allerede i V4-1 mandag.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Kan vinne om han vil
Romme er en av travbanene i Sverige der det jevnlig kjøres kaldblodsløp og i V4-4 dukker det det opp et jevnt kaldblodsløp. Dyktige Jan-Olov Åberg er en kaldblodsekspert og i dette løpet sender han ut den seksårige vallaken 2 Trollander. Trollander tapte knepent sist da han tverret litt siste biten ned oppløpet. Slo favoritten 4 Tindra Kullers ved den anledningen, men hun galopperte i siste sving i en litt trang situasjon. H.G Balder–sønnen til Jan-Olov Åberg står meget fint til mandag og det er ikke utenkelig at han velger å kjøre foran om han skulle komme seg dit. Har han en god dag der moralen er på topp så er han ikke noe dårligere enn favoritten Tindra Kullers og hun er dessuten meget usikker. Trollander skal med på bongene i dag som er trolig tredje/fjerdvalg i spillet.