Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter ny galoppsuksess i Danmark

Våre galoppeksperter har levert knallsterke tips til Klampenborg i mai. Mandag jakter de nye gevinster på Århus galoppbane.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Vi har en helt spesiell uke foran oss. Elitloppshelgen på Solvalla står for tur med internasjonal V75 både lørdag og søndag med en samlet premiepott på hele 138 millioner. Tirsdag kveld er det Supertirsdag på Bjerke med en million ekstra i sjuerpotten og torsdag er det klart for årets første V65-omgang på Øvrevoll.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Mandag 2. pinsedag er det blant annet V65-omgang på Leangen med jackpot og hele 346 824 kr ekstra i sekserpotten. Mandagen innledes med V4-lunsj fra Mantorp og byr også på ettermiddagsgalopp fra Århus galoppbane der storløpet Jydsk Derby går av stabelen og det er både V5 og V4. Mandag kveld er det i tillegg til Leangen, også en flott V64-omgang i Årjäng med en rekke norske hester til start.

I denne artikkelen skal det heretter handle om Århus galoppbane og ettermiddagens V5 og V4-løp. Våre galoppeksperter har tatt for seg på Klampenborg i mai og hadde også strålende tips til V4-løpene på Jägersro sist onsdag.

Flotte V4-gevinster på Klampenborg lørdag 1. mai
Våre galoppeksperter traff med det meste under lørdagens V4-omgang på Klampenborg. Ingen favoritter vant og i V4-4 som våre eksperter helgarderte på samtlige V4-forslag vant sistevalget 6 Penny Lane. Vårt V4-forslag med innl.pris på kun 440 kr satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 5 379 kr. På Eksperten ble det naturligvis klaff for samtlige andelslag.

Solid også i V5-spillet på Klampenborg
Også i V5-spillet ble det fine fulltreffere. Her måtte vi riktignok på på V5-forslaget med innl.pris på kr 972 for å fange 5 rette. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 532 kr.

Strålende V4-gevinster på Bro Park onsdag 19. mai
Våre galoppeksperter leverte supre tips i onsdagens V4-omgang. Ingen favoritter vant i V4-spillet og i V4-4 hadde våre eksperter kun markert for tre hester, deriblant vinneren 4 Prince Of Tides som var et 6. valg i spillet. V4-forslaget på Nettavisen med innl. pris kr 960 satt klokkerent og betalte tilbake flotte 9 706 kr. På Eksperten ble det fullklaff for hele 12 andelslag.

Solid V5-suksess på Klampenborg lørdag 22. mai
Det ble lettløst i V4-omgangen på Klampenborg lørdag og beskjedne 1 176 kr i utbetaling for 4 rette, og klaff for alt av V4-forslag. I V5-spillet ble det mer futt på sakene. Det mellomstore V5-forslaget (innl.pris kr 864) satt klokkerent og betalte tilbake flotte 7 050 kr. På Eksperten ble det klaff for sju andelslag i V5-spillet.

Når det gjelder dagens løp på Århus galoppbane, så er det V5 først ut med spillestopp kl 15.25. V4-spillet innledes i V5-3 og har spillestopp kl 16.15.

Jydsk Derby går av stabelen på Aarhus Galoppbane mandag.
Det er et lite men jevnt felt som gjør opp om 175 000 danske kroner i V5-5/ V4-3. Ubeseirede 1 Smooth n Royal har imponert i begge sine starter, men møter tøff motstand fra Kaj Sørensens duo 4 Mustang og ikke minst 5 Hitman. Bent Olsens 2 My Vision vil nok også være med i seierskampen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bankerspill i V5-1
I V5-1 har vi god tro på 6 Flambeau Rouge. Denne tre års gamle hoppen gjorde to meget gode innsatser på Bro Park og Klampenborg i fjor som toåring. Hun har hatt litt skadeproblemer siden, men vi regner med at hun nå er tilbake i form. Motstanden skremmer ikke og 6 Flambeau Rouge bankerspilles på tre av fire V5-forslag.

I V5-4/V4-2 kommer unghestsjernen 2 Sir Churchill til start med god mulighet for seier. Møter blant annet Bent Olsen duoen 4 Never Gone og 7 Sankt Peder som helt sikkert vil være med i seierstriden.