Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter ny galoppsuksess i Danmark

Det har vært godt med gevinster fra Klampenborg for våre galopptips hittil i år. Tirsdag ettermiddag venter både V5 og V4-galopp fra Århus galoppbane.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er en fantastisk flott travuke vi er inne i. Det er V75 både tirsdag, torsdag, lørdag og søndag, i tillegg til en spenstig V86-omgang på Lindesberg onsdag kveld. Tirsdag er det Leangen som er vertskap for V75-løpene her hjemme, torsdag er det Sprintermästaren som står for tur i Halmstad med en gnistrende flott V75-omgang. Jarlsberg har sin store travhelg og både lørdag og søndag er det V75 på Vestfoldbanen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men først skal vi gjennom en innholdsrik tirsdag, som innledes med v4-lunsj fra Tingsryd. Tirsdag ettermiddag er det klart for galopp fra Århus galoppbane med både V5 og V4 på menyen og tirsdag kveld byr Leangen på hele ti løp, deriblant en meget interessant V75-omgang.

I denne artikkelen skal det heretter handle om Århus galoppbane som både byr på V5 og V4. V5 er først ut med spillestopp kl 15.00, mens V4-spillet som innledes i V5-3 har spillestopp kl 15.50.

Klampenborg har vært en suksessbane for våre galoppeksperter så langt i år, men også på Århus galoppbane har våre eksperter truffet meget godt med tipsene de siste årene. Forrige onsdag ble det forøvrig solide V5-gevinster på Bro Park.

432 kr ble til 8 492 kr i V5 på Bro Park onsdag 30. juni
Våre galoppeksperter varslet om høy vanskelighetsgrad i de tre første V5-løpene på Bro Park i V5-lunsjen og traff meget godt med de vurderingene. To sjettevalg og ett tolvtevalg vant, mens det ble favorittseire i de to siste V5-løpene. V5-forslaget med innl.pris på kun 432 satt som et skudd og betalte tilbake meget flotte 8 492 kr. På Eksperten ble det fullklaff for samtlige 11 andelslag, totalt var det 29 kuponger som fikk fem rette og over en tredjedel av disse var altså Nettavisen sine.

Tirsdagens løp på Aarhus er av det åpne slaget
I V5-2 har vi god tro på 2 Lost Empire. Dette er en fireåring som kun har gjort syv starter. Lost Empire kom til Danmark i fjor som treåring, og vant to løp. Årsdebuten i år var over korte 1000 meter hvor han avsluttet veldig fort. Nå er distansen 550 meter lengre, og vi tror han avgjør nedover oppløpet. Vi bankerspiller 2 Lost Empire på samtlige V5-forslag.

I V5-3/ V4-1 kan muligens 1 Haseen lede rundt om. Denne 12 årige vallaken er rask ut og selskapet er ikke tøffere enn at det kan holde helt inn. Litt spennende er 8 Milina. Hun var først i mål sist, men rytteren falt av etter løpet, og fikk ikke veid inn slik at 8 Melina ble disket fra seieren.

Avslutningsløpet (V4-4) er ettermiddagens sportslige høydepunkt, hvor 6 Aperola med Oliver Wilson blir vår favoritt. Denne hoppa var veldig god som unghest, og innsatsen sist viste litt av gammel storhet. Møter overkommelig motstand nå, og med en god jockey tror vi årets første triumf kan komme. 6 Aperola bankerspilles på det minste V4-forslaget i V4-4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.