Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter ny galoppsuksess i onsdagens V4-lunsj på Jägersro

Våre galoppeksperter holder strålende tipsform. Onsdag venter en herlig V4-lunsj på Jägersro.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Vi har en helt spesiell uke foran oss. Elitloppshelgen på Solvalla står for tur med internasjonal V75 både lørdag og søndag med en samlet premiepott på hele 138 millioner. Torsdag er det klart for årets første V65-omgang på Øvrevoll.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Onsdag er det litt av hvert som skjer. Som vanlig det galopplunsj på onsdagene, denne onsdagen er det Jägersro som er vertskap. Tidlig onsdag kveld er det klart for V65 på Momarken med jackpot og 181 618 kr ekstra i sekserpotten. Merk at spillestopp i V65 er kl 18.30. Senere onsdag kveld det klart for V86 fra Jägersro/Bergsåker med hele 21 millioner i premiepotten.

I denne artikkelen skal det heretter handle om onsdagens galopplunsj på Jägersro. Det er kun V4 på menyen denne onsdagen og her er det spillestopp kl 12.20. Våre galoppeksperter har tatt for seg i mai og hadde også flotte gevinster i pinsehelgen.

Alt gikk inn i V4 på Århus mandag 24. mai
Mandag var det for første gang spill til Århus galoppbane fra Norge. Her var det både V5 og V4. I V4-spillet ble det fullklaff for V4-forslaget med innl.pris på kr 480. 6- valget 1 Snatty Dancer var markert på kun fire hester i V4-4 og V4-utbetalingen landet på flotte 2 934 kr.

Solid V5-suksess på Klampenborg lørdag 22. mai
Det ble lettløst i V4-omgangen på Klampenborg lørdag og beskjedne 1 176 kr i utbetaling for 4 rette, og klaff for alt av V4-forslag. I V5-spillet ble det mer futt på sakene. Det mellomstore V5-forslaget (innl.pris kr 864) satt klokkerent og betalte tilbake flotte 7 050 kr. På Eksperten ble det klaff for sju andelslag i V5-spillet.

Systemklaff i V5 på Øvrevoll lørdag 22. mai
Det var sesongåpning på Øvrevoll lørdag kveld med både V5 og V4 på menyen. V5-spillet ble småvrient med tanke på at 9. valget Julien Delamare vant V5-5. Vi fanget ikke denne på våre flate V5-forslag. Men systemspillet med fire andeler a kr 750 satt klokkerent og V5-utbetalingen landet på flotte 10 818 kr.

Strålende V4-gevinster på Bro Park onsdag 19. mai
Våre galoppeksperter leverte supre tips i onsdagens V4-omgang. Ingen favoritter vant i V4-spillet og i V4-4 hadde våre eksperter kun markert for tre hester, deriblant vinneren 4 Prince Of Tides som var et 6. valg i spillet. V4-forslaget på Nettavisen med innl. pris kr 960 satt klokkerent og betalte tilbake flotte 9 706 kr. På Eksperten ble det fullklaff for hele 12 andelslag.

Flotte V4-gevinster på Klampenborg lørdag 1. mai
Våre galoppeksperter traff med det meste under lørdagens V4-omgang på Klampenborg. Ingen favoritter vant og i V4-4 som våre eksperter helgarderte på samtlige V4-forslag vant sistevalget 6 Penny Lane. Vårt V4-forslag med innl.pris på kun 440 kr satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 5 379 kr. På Eksperten ble det naturligvis klaff for samtlige andelslag.

Solid også i V5-spillet på Klampenborg
Også i V5-spillet ble det fine fulltreffere. Her måtte vi riktignok på på V5-forslaget med innl.pris på kr 972 for å fange 5 rette. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 532 kr.

Det er kun V4 og lunsjdobbel nå onsdag på Jägersro galoppbane onsdag
De tre første V4 løpene er ganske åpne selv om det ikke er fulle felter.
I V4-4/DD-2 har vi veldig god tro på at 1 Newdogintown vinner. Med samme mor som en av skandinavias beste hester Nocentsinkentucky har den treårige vallaken litt og slekte på. 1 Newdogintown har gjort bare en start, og falt med flagget til topps da han tapte for en god dansk hest i debuten sin. Vi tror den prestasjonen var langt opp på 70-tallet handicapmessig, og det skal holde lenge til seier her. Vi bankerspiller 1 Newdogintown på de to minste V4-forslagene og naturligvis også i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Som nevnt innledningsvis er de tre første V4 løpene vriene, men i V4-1 har vi tro på en duo i form av 2 Malbec og 5 Aithusa. 2 Malbec har gått tre gode løp uten å vinne i år, men nå syns vi den står fint til. 5 Aithusa vant etter nesten to års pause sist, og så veldig fin ut. Han kan legge på til to strake.