Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter ny galoppsuksess på Klampenborg

Våre galoppeksperter har truffet godt med tipsene til Klampenborg hittil i år. Lørdag er det både V4 og V5 på menyen.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

Det er selvsagt lørdagens V75-omgang på Biri med DNT's hoppechampionat for begge raser som det største sportslige høydepunktet som er lørdagens klart største spillemessig og spillemessig. Men både før og etter V75-løpene på Biri, er det galopp lørdag. Klampenborg byr på både V4 og V5-lunsj lørdag ettermiddag og lørdag kveld er det endelig klart for sesongpremiere på Øvrevoll med både internasjonal V4 og V5 på menyen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Klampenborg og lørdagens lunsjgalopp. Det er ikke hver lørdag Klampenborg har løp og dette er tredje lørdagen i mai hittil. Våre galoppeksperter hadde strålende suksess på nest siste løpsdag på Klampenborg.

Flotte V4-gevinster på Klampenborg lørdag 1. mai
Våre galoppeksperter traff med det meste under lørdagens V4-omgang på Klampenborg. Ingen favoritter vant og i V4-4 som våre eksperter helgarderte på samtlige V4-forslag vant sistevalget 6 Penny Lane. Vårt V4-forslag med innl.pris på kun 440 kr satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 5 379 kr. På Eksperten ble det naturligvis klaff for samtlige andelslag.

Solid også i V5-spillet på Klampenborg
Også i V5-spillet ble det fine fulltreffere. Her måtte vi riktignok på på V5-forslaget med innl.pris på kr 972 for å fange 5 rette. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 532 kr.

Strålende V4-gevinster på Bro Park onsdag 19. mai
Våre galoppeksperter leverte supre tips i onsdagens V4-omgang. Ingen favoritter vant i V4-spillet og i V4-4 hadde våre eksperter kun markert for tre hester, deriblant vinneren 4 Prince Of Tides som var et 6. valg i spillet. V4-forslaget på Nettavisen med innl. pris kr 960 satt klokkerent og betalte tilbake flotte 9 706 kr. På Eksperten ble det fullklaff for hele 12 andelslag.

Da retter vi blikket mot lørdagens V4/V5-omgang på Klampenborg. Her er det spillestopp i V4 kl 12.45. V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.35.

Stor galopphelg i vente!
Det er løp både i Norge, Sverige og Danmark denne helgen. Etter at det ble lettet på restriksjoner for Bærum, kan Øvrevoll ha en etterlengtet sesongåpning lørdag ettermiddag. På søndag er det storløp i Malmø med Pramms Memorial som rosinen i pølsa. Lørdag formiddag er det løp i København på Klampenborg galoppbane, og der er det en spennede meny med 7 løp og både V4 og V5 spill, og det er dette vi skal konsentrere oss om først.

Det er ikke altfor store felter på Klampenborg lørdag, men noen av løpene synes vidåpne, mens vi prøver å gå tynt i et par av de andre løpene.

I V4-1 som er et oppgjør for hester som aldri har vunnet, syns vi en trio skiller seg ut. 9 Arabian Queen, 11 Solitaire og 3 Nevertheless låser vi de flate bongene på. Spesielt 11 Solitaire blir spennende å følge. Dette er en hoppe som kostet flere millioner som åring, men skuffet veldig i debuten i fjor. Vi tror trener Bent Olsen har trent godt gjennom vinteren, og at 11 Solitaire er klar for oppgaven.

I V4-3/V5-1 Har vi god tro på 6 Tante Tove. Tante Tove hadde en veldig god sesong i fjor, og møter overkommelig selskap i årsdebuten. Vi tror den Søren Jensen trente hoppa innleder sesongen med en seier og bankerspiller på det minste forslaget i både V4 og V5.

Klart bankeralternativ i V5-3
En annen trener som har kommet godt i gang med sesongen er Annette Stjernstrand, i V5-3 kommer hun ut med 7 Ruby Dream som leverte en veldig god innsats til fjerdeplass i Gøteborg sist søndag mot tøffere motstand. Vi har god tro på at 7 Ruby Dream besøker vinnersirkelen for første gang lørdag og bankerspiller 7 Ruby Dream på tre av fire V5-forslag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.