Vi jakter ny opptur på Forus

Tøffingen Rush Hour får mange tilhengere i totoen på tirsdag. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Tøffingen Rush Hour får mange tilhengere i totoen på tirsdag. _Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Banker med et gaveløp! Spennende objekter i V65-3! Frekkis på vei mot storformen! Over 100 000 innspilt sist på Forus, og nå skal vi i lukene påny!

Sportspills meny:
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Tippeligaen: Her er Nettavisens tips
Obosligaen: Les Nettavisens gjennomgang

I lunsjen på Mantorp 6. april så ble det servert KNALLSTERKE V4-tips! 15-oddseren Global Oxygen stod først på ranken, og topp info ble servert! Vi stormvarslet også for 18-oddseren Stardust S.I.R. Alle forslagene våre på Eksperten suste inn, og det gjorde også vårt mellomste forslag på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.420,-. Utbetalingen ble fine Kr.3 457, og totalt sett så spilte vi inn ca 76 000 i denne V4-omgangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

På Romme søndag 5. april så var det igjen duket for V4-fest i Sverige! Samtlige forslag satt, og den lille bongen på Nettavisen pålydende Kr.200, ja, den betalte ut flotte Kr.5 581,-. Vi serverte solid info på 28-oddseren Örbäckens Marion, og den stod først på vår rank! Topp info ble også servert på Mr Miles som senket dagens tyngste favoritt! V4-forslagene våre spilte totalt sett inn over Kr.70 000,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under Klosterskogens gedigne jackpotomgang på lørdag 4. april så spilte vi inn ca 250 000 på våre forslag. Fem av andelslagene inneholdt syv riktige, og den mellomste bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480, ja, den betalte ut fine Kr.1 032,-.

På førstkommende lørdag så går V75-omgangen på Bergen Travpark, og du husker vel hva som skjedde sist det var V75 på den banen? Alle våre forslag satt, og vi spilte inn over 800 000. Du er vel ikke i tvil om hvem du skal ta rygg på denne lørdagen?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Undertegnede serverte igjen BRA tips til V65-omgangen på Forus sist tirsdag. Fire andelslag fikk seks rette og betalte tilbake mellom 17 000 og 19 000 kroner per stykk, og totalt ble det over 100 000 kroner innspilt.

Fra Forus denne tirsdagen kan vi by på følgende:

Banker med gaveløp:

V65-5 : 7 Rush Hour – Kommer ut etter pause, og det er bra rapporter på den. Her møter den fakta ikke motstand i det hele tatt, og det vil overraske oss MYE om det ikke blir tet på første bortre. Da er dette løpet over, men det er det også selv om den skulle havne utvendig leder. Vi liker ikke å banke hester etter pause, men med tanke på at rapportene er fine så gjør vi her et unntak. Kan nemlig ikke få et billigere løp enn dette. BANKER!

Sjekk ut følgende:
Nyhet!Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

Spennende objekter i V65-3:

V65-3 : 1 Høiby Gullet – Denne kan være litt spennende nå. Kom ut etter en liten pause sist, og den fikk aldri fritt frem. Har nå kommet inn på stallen til Pål Buer, og han varsler om utstyrsendringer. Blant annet skal han forandre balansen på den. Er normalt sett en veldig bra sprinter, og sporet er helt perfekt. Minuset her er om Geir Mikkelsen klinker til med Madla Tor, da kan det nemlig bli litt høyere fart enn ønsket. Dog ble Madla Tor kjørt ned i kjelleren sist så vi er usikker på hva man velger å gjøre. Høiby Gullet må uansett testes! 7 Kleppe Manden – Gikk bra etter pause sist, og den avsluttet fint. Har normalt sett ingen fordel av sprint, men vi glemmer ikke at den avsluttet helt strålende på den samme distansen på Sørlandet i fjor sommer. Da travet den raske 24,2! Varslet altså form sist, og det kan gå med flyt på veien i riktige omgivelser! Tas med som en mulig skrell selv om distansen skulle ha vært noe lengre.

Frekkis på vei mot storformen:

V65-2 : 6 Benjamin As – Her er det et relativt stort skille på de beste kontra de nest beste. Draget vårt gjorde sitt første løp i ny regi sist, og den rakk å røpe form direkte. Løste enormt fra start før galoppen kom på den første svingen. Kommer bra tilbake, og innsatsen var plussbetont. Kan fyke til tet her, og da blir i hvert fall ikke vi overrasket om den leder hele veien. Bra sjanse, og vi ILER til med førstevalget!