Vi jakter ny opptur på Jarlsberg

Royaldoodle og kusk Gunnar Austevoll blir igjen mye betrodd. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.
Royaldoodle og kusk Gunnar Austevoll blir igjen mye betrodd. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Vi spiller uten banker på Jarlsberg. Menyen som er i vente er spennende, og flere godbiter er pågang. Ny opptur i vente til lunsj!?

På Jarlsberg lørdag så spilte vi inn 158 612 i V75-spillet. Godbiter som Flying Power S.S. (9,1%), og Brenne Jærven (4,8%) stod først på vår rank. Nest sist fra Jarlsberg så ble det 3x5 i V5-spillet, og vi spilte inn 81 825. Bongene som gikk inn var pålydende 5x200, samt 4x125. Fra Jarlsberg denne tirsdagen så fant vi ingen banker som vi går ALL IN på, og vi prøver å løse denne menyen bankerfritt. Mer om omgangen finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Selv om vi ranket Flying Power S.S. (9,1%), og Brenne Jærven (4,8%) først under V75-omgangen på Jarlsberg lørdag 14. februar så kom vi ikke helt i mål. Det ble dog endel fine femmere på flere av Ekspertenbongene, og totalt sett så spilte vi inn brukbare 158 612 i V75-spillet. Ingen greide imidlertid SYV-RIKTIGE, og de tre neste lørdagene så har vi følgende å se frem i mot:

21. februar - Bergen: Dobbel-syverpott

28. februar - Bjerke: Dobbel-syverpott

7. mars - Leangen: Jackpot med hele 3.364.255 ekstra.

Allerede i dag kan du kjøpe deg et "V75-lodd" som kan gjøre deg til mangemillionær. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Innleveringsfrister Jarlsberg:

V5:13.37

DD:14.12

Løp ellers denne tirsdagen:V4 på Halmstad med start kl.12.20. V65 på Forus med start kl.18.30. V64 på Umåker med start kl.19.08.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Her er våre objekter til dagens løp på Jarlsberg:

V5-1 : 2 Smirnov Lavec – Kom ut etter pause sist, og den så fin ut for dagen. Storås er imidlertid uheldig, og kjører oppi på startsiden, og dermed så feiler Smirnov Lavec. Taper alt, men den ser fin ut bak feltet, og den er neppe langt i fra formen. Glem ikke at denne kun tapte for gode Quagga på Momarken fjerde sist. Møter ikke en slik hest her. Kan åpne bak bilen, og dette ser veldig riktig ut på forhånd. OBS!

V5-2 : 4 Riverside On Line – Har stått i spor: 9-11-10-11-10-9-8 de siste syv gangene, og man har hatt maks utur i sporlottoen. På tirsdag så ser alt betydelig bedre ut, og her er det muligheter å komme seg til tet. Skulle den komme seg foran, ja, da burde sjansene være fine pga formen er GOD. Sist så avsluttet den bra i kulissene, mens den nest sist ble sittende bom fast. MÅ BARE SPILLES HER!


Neste gang kan det bli deg:

Jonas satset 192 kr - vant 661.000 på Nettavisen


V5-3 : 6 Royaldoodle – Fikk en aldeles for tøff reise sist, og at den fikk melkesyre tilslutt er det ikke noe å si på. Gangen før så gikk den enormt mellom galoppene. Her dukker den opp i svært billige omgivelser, og har ikke løpet sist tatt helt knekken på den psykisk, ja, da skal sjansene være veldig fine. Billigere enn dette blir det nemlig neppe.

V5-4 : 6 Tangen Faks – Har vist veldig fin form på slutten, og her ser det veldig riktig ut på forhånd. Normalt sett så blir det tidlig tet, og blir den bare ikke for hissig da så leder den fort helt hjem. Skulle den bli for «påtent», eller kanskje feile, ja, da er det 2 Stolt Odin (Mye bedre enn rad), 9 Huldre Oskar (God nok, men usikker), og 10 Bokli Jerven (Ekstremt speedig. Skummel om den får spare speeden) som er aktuelle.

V5-5 : 6 Nordanic – Har fått seg to løp i kroppen etter pause, og den MÅ passes nå. Sist så var den med på en del kjøring underveis på en krevende bane, og den fikk da melkesyre tilslutt. Gangen før så er den veldig tapper etter et upassende opplegg. Er lynrask fra start, og skulle den komme seg relativt billig foran her, ja, da leder den fort i det lengste. OBS!

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.