Vi jakter ny opptur

Frode Hamre, og Denise F. Boko har en flott mulighet på søndag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Frode Hamre, og Denise F. Boko har en flott mulighet på søndag. _foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Sørlandet knaller til med en svært spennende V65-omgang denne søndagen, og vi har jobbet frem flere interessante objekter i jakten på nye fremganger.

Sportspills meny søndag:
V64 Täby galopp: Superjackpot med 1,6 mill ekstra i potten
Oddstips 1:Endelig tre poeng for VIF
Oddstips 2: Forest skal hevne 0-5
Tippetips:Kjempebombe av LSK?
Langskudd:Villerreal har begge spissene ute

Tipsene satt bra fra Färjestad under deres gedigne V75-stevne på lørdag. 11 Global Patriot (7.valg) ble servert som dagens beste objekt, og den stod klart først på vår rank. "ALLE" fra Norge skulle spille Lome Brage i hovedløpet, mens vår a-gruppe der var Gylden Balder/Tekno Odin. I tillegg så serverte vi frekkisen MagicCarpetRide (4.valg) som en delikatesse.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Tre av våre EKSPERTEN-SYSTEMER fikk syv riktige, og en rekke av de andre EKSPERTEN-BONGENE fikk seks riktige. Totalt sett så spilte vi inn 750 000 kroner fra Färjestad denne lørdagen, og vi håper at du tok rygg på våre V75-tips. OBS! GLEM IKKE at det kjøres en ekstra V75-omgang fra Solvalla i morgen. Vi kommer selvfølgelig med tips i løpet av mandag formiddag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Sørlandet:

V65: kl.18.00

V5: kl.19.00

DD: kl.19.20

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Før vi går over til Sørlandet så vil vi også minne om at det er JACKPOT fra Täby denne søndagen. Våre tips finner du her. På Sørlandet så spiller igjen Frode Hamre førstefiolin, og han sitter opp bak flere av favorittene. Vår banker kommer fra den kvalitetsfylte stallen til Hamre, og det må et uhell til om Denise F. Boko skal tape sitt løp. 

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Sjekk ut følgende:

V65-1 : 3 Luciano – Den beste hesten i feltet er selvfølgelig Hope And Love, men den har hatt lang pause, og den er operert i en fot. Selv om rapportene er bra så vil vi gjerne se denne etter avbrekket før vi stoler på den. Det som er den spennende hesten i feltet er uten tvil Luciano. Har nå fått seg tre løp i kroppen etter pause, og den er MILEVIS bedre enn raden. Ble tatt bort i et gedigent bløffløp nest sist, mens den gjør et svett løp i kulissene etter galopp nå sist. Får melkesyre på oppløpet, men da har den vist 12,7/1000m – 14,6/2000m etter galopp. Kommer nå ut i helt riktige omgivelser, og med litt flyt så er den HELAKTUELL!

V65-3 : 7 Denise F. Boko – Varmet ifølge Vidar Hop knallbra sist, og dette skal være en traver i en bortimot toppform. Møter denne søndagen en billig gjeng, og skal normalt sett være klassen bedre enn de den møter her. Større oppgaver er nok i vente for denne topp-hoppen, og vi ILER til med et soleklart bankerspill i det som ellers er en meget spennende V65-omgang.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


V65-4 : 7 Trø Kato – Er veldig variabel, men etter pause nå sist så røpet den form. Selger seg da dyrt mot en såpass god hest som Nume Elden før han feiler på oppløpet. Møter ikke noen av Nume Elden sitt kaliber nå… Øystein Tjomsland er en av Norges beste kaldblodskusker, og han er helt RÅ på å hjelpe/bære disse rundt. Er kjapp i uttaket, og den er med i tet-kampen direkte fra et flott spor. SPILLES!

V65-5 : 4 Prince Coral – Er den beste på kapasitet i feltet, men den opptrer dessverre veldig ustabilt. Har vært ute i tøffe omgivelser på slutten, og selv om den har rotet litt så er den MYE bedre enn raden. Nå går den ned et par klasser, og i en feilfri utgave så er den garantert med på målfoto fra uansett posisjon. Dette er vårt knepne førstevalg i et løp uten de helt store tøffingene.

V65-6 : 9 Winner Augustinu – Vi stoler ikke på Special Envoy som oppfører seg ustabilt. Nest sist på Sørlandet så åpnet den for eksempel f 1000m på 10,0. Her retter vi heller søkelyset mot en traver som fullførte fint sist, og som virker å være på vei mot formen igjen. Winner Augustinu har nemlig et bra maks nivå, og her har den meget spennende betingelser foran seg. Med tempo på forstillingen så har vi god tro på at Kristine Kvasnes kan lure alle med denne frekkisen. OBS!