Vi jakter ny suksess i Sverige

Tom Horpestad, Monfalcone har en solid sjanse i lunsjen denne mandagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com
Tom Horpestad, Monfalcone har en solid sjanse i lunsjen denne mandagen. foto_Roger Svalsr¿d_hesteguiden.com

Under V75-omgangen fra Solvalla søndag så spilte vi inn 190 000. Fra Färjestad mandag så jakter vi på en ny opptur fra Sverige. Du tar vel rygg?

Med banker på 2. valget Tender Love i V75-6 mot dagens tyngste favoritt og en ellers strålende rangering, så ble det en festlørdag for Nettavisen og Kurt Leirvågs V75-tips fra Leangen. Hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med 7-riktige og hadde en snittutbetaling på 26 000 kroner. I tillegg ble det selvsagt også klaff for det største V75-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440).

Totalt ble det drøye 1,2 millioner kroner innspilt på Leangen lørdag og spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200. Andelshaverne som hadde kjøpt en slik andel, kunne kvittere ut 5000 kroner på sin investerte 200-lapp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fra Solvalla dagen etter (25. januar) så fulgte vi opp lørdagen på en bra måte. 28 andelslag på Eksperten gikk inn med 7-riktige, og totalt sett så spilte vi inn nye 190 000 til våre kunder. Leif (2.valg) + Candor Hall (4.valg) var to godbiter som stod først på våre bonger.

Fra Färjestad denne mandagen så er vi sulten på ny suksess fra Sverige. 5 Monfalcone kan være en banker i V4-3, og den vinner dette løpet uten galopp. Vi stoler dog ikke 110% på den, men på samlebongene, ja, der står den alene. Mer om dagens løp finner du lengre ned i denne artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Färjestad:

V4: 12.20

DD: 12.37

Løp ellers denne mandagen: V65 på Drammen med start kl.18.30. V64 på Halmstad med start kl.19.08.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Her er våre objekter til dagens løp på Färjestad:

V4-1 : 1 Umberto Marcato – Vi prøver oss med en frekkis i innledningen, og vi gjør det med en hest som vi har likt skarpt de siste gangene. Den fikk aldri helt sjansen nest sist, mens den nå sist blir sittende bom fast som HELPIGG! Inntrykket var helt strålende, og av oss fikk den to pluss i kanten! Trenger ikke å bli lett å plukke ned om den får en ikke så altfor tøff første 1000m, og det tror vi ikke at den gjør. Legg også merke til at den er kuskeplusset med Thomas Dalborg. SPILLES!

V4-2 : 1 Thatgirlsgonewild – Her er det SVAK klasse, og dette løpet krever garderinger. Draget vårt har fått to løp i kroppen etter en liten pause, og her er det FORM pågang. Avslutter veldig bra etter sene luker nå sist, og den passerer mål med krefter igjen. Vi likte det vi fikk se da. Er kjapp i fra start, har fordel av den korte distansen, og den leder fort dette løpet lenge om den tramper avgårde som den skal.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V4-3 : 5 Monfalcone – Gjorde et BRA comeback nå sist, og den avsluttet strålende nedover oppløpet. Gikk med full fart over mål, og den så ubrukt ut for dagen. Hadde uansett svært godt av den blåseren i kroppen sin etter avbrekket, og den har helt sikkert gått MYE frem til denne oppgaven med tanke på at den hadde fått det veldig rolig før løpet sist. Møter nå på en gjeng som den bare skal slå, og den har en solid sjanse uten noe tull underveis.

V4-4 : 1 Jodie Star – Kom ut etter pause nest sist, og den forsvarer sitt innerspor da. Slipper selvfølgelig når kanonen Fossnes Bonus kommer fykende, og det blir rygg leder. Fullfører klart godkjent, men ble speedet ned, og mister andreplassen sin helt oppunder mål. Nå sist så passerte den mål i stengt posisjon med ALLE kreftene sine i behold, og den virket enda et hakk forbedret. Her blir det tet/rygg leder, og den er ikke helt ueffen med fortsatt fremgang. OBS!