Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter ny suksess på Klampenborg

Det ble storeslem på Klampenborg forrige lørdag for våre galoppeksperter. Lørdag jakter de nye gevinster på Klampenborg.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En fantastisk weekend står foran oss og helgens soleklare høydepunkt er lørdagens internasjonale V75-omgang på Åby med Paralympiatravet og hele 80 millioner i premiepotten i V75. Det er en rekke norske hester til start på Åby lørdag. Men lørdagen byr også på en flott galopplunsj på danske Klampenborg med både V4 og V5-spill. Lørdag kveld er det duket for V65 fra Harstad.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Klampenborg og lørdagens lunsjgalopp. Det ble herlige gevinster for våre galoppeksperter forrige lørdag.

Flotte V4-gevinster på Klampenborg lørdag 1. mai
Våre galoppeksperter traff med det meste under lørdagens V4-omgang på Klampenborg. Ingen favoritter vant og i V4-4 som våre eksperter helgarderte på samtlige V4-forslag vant sistevalget 6 Penny Lane. Vårt V4-forslag med innl.pris på kun 440 kr satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 5 379 kr. På Eksperten ble det naturligvis klaff for samtlige andelslag.

Solid også i V5-spillet på Klampenborg
Også i V5-spillet ble det fine fulltreffere. Her måtte vi riktignok på på V5-forslaget med innl.pris på kr 972 for å fange 5 rette. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 532 kr.

Når det gjelder lørdagens løp, så er som vanlig V4 først ute med spillestopp kl 12.45. V5-spillet innledes i V4-4 og har spillestopp kl 14.00.

Flotte løp i København
Det er flere fine oppgjør med gode hester til start på Klampenborg galoppbane lørdag. Spillemessig er det noen løp som virker vidåpne, mens andre tror vi det går an å løse på få kryss.

Dobbeltbanker i V4-2
I V4-2 som er et løp for hester som ikke har vunnet, tror vi at fireåringene 5 I Rely og 10 Great Basin gjør opp. Begge disse gjorde gode innsatser på gress i fjor, og vi tror de er hodet høyere enn resten.

V4-4/V5-1 er Mowerinaløpet for treårige hopper. Her kommer den beste hoppa fra i fjor 7 My Jamil ut. Hun har gjernnomført årsdebuten, og vi tror hun vinner nå. 7 My Jamil blir vår banker på det minste forslaget i både V4 og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I avslutningsløpet V5-5 gleder vi oss til å se 2 Suspicous Mind i årsdebut. Dette er en av Skandinavias beste stayere, og vi tror han vinner selv med toppvekt. 3 Sanary fra samme stall, er hovedutfordrer og tas med på det største V5-forslaget.