Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter ny suksess på Solvalla

Alt satt i lunsjen på Solvalla sist fredag! Kr.1 800 ble til Kr.23 837 i V65-spillet fra Bergen torsdag! Nå er vi sulten på en ny opptur på Solvalla! Du tar vel rygg på våre HETE oppdaterte V65-vurderinger i lunsjen?

Lerum med solide V65-tips i Bergen 13. februar - Kr.1 800 ble til Kr. 23 837!
Tipsene satt bra mellom de syv fjell denne torsdagen, og det ble en herlig opptur for dem som tok rygg på den store bongen til undertegnede (Kr.1 800). Sylv Odin innfridde som dagens banker, og SJOKKET Rymix (5,2%) slo til som en ordentlig godbit. Utbetalingen for dem som tok rygg ble meget solide Kr.23 837,-. På Eksperten serverte vi også en ren V6 bong på samme størrelse (fire andeler a Kr.500), og den betalte ut Kr.37 558,-. Du tar vel rygg på våre tips fra Bergen?

En fantastisk TRAV-HELG venter, og det er solide V75-potter å spille inn i både lørdag og søndag. På lørdag er det altså GULLJACKPOT i V75-spillet på Sørlandet, og det betyr ca fire millioner ekstra i sjuerpotten. Om søndagen er det DOBBEL V75-JACKPOT i Boden, og også her ligger det ca fire millioner ekstra i sjuerpotten.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Alt satt altså sist fredag, og vi gjorde det meget skarpt på Solvalla da. Når det gjelder fredagens omgang så liker vi den svært godt, og har jobbet frem flere mildt sagt spennende objekter samt en banker som vi ikke tror taper. 4 Radetzky (V65-2) er MILEVIS bedre enn det grunnlaget den har på konto, den har sett lysende ut i ny regi, og i lunsjen tror vi bestemt det kommer en ny seier. ALL IN! Ta rygg på følgende:

V65-1 : 9 Happy Romeo – Har fått to løp i kroppen etter pause, og selv om det ikke ble seier sist så fullførte den solid. Her er den helt riktig ute når det gjelder motstand, og det er snakk om en motivert tipsener. 1 Carlos Messi – Er betydelig bedre enn raden, og har kommet til mål med krefter igjen to ganger på rappen. Innersporet forsvarer den neppe, men blir den bare ikke fast så har den en såpass bra form at den kan slå til som en frekkis. OBS!

V65-2 : 4 Radetzky – Er en KANON i grunnlaget, og en hest vi tror kommer til å mangedoble sitt grunnlag i løpet av kort tid. Den er rett og slett ordentlig bra. Vant utrolig enkelt fra dødens sist, og la inn en siste 800m etter 11,7. Da var det MYE å gå på, og den bare lekte seg. Distansen her er normalt intet minus, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro MYE på denne svært gode 5-åringen. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 1 Imilie Boko – Fikk aldri fritt frem sist, og den kom til mål med litt krefter igjen på tanken. Da viste klokken 11,4 s 800m. Står spennende til nå, og fra for eksempel rygg leder så er denne alt annet enn ueffen om lukene skulle komme. OBS! Med på bongene skal naturligvis også 5 Blownaway (trolig tidlig tet) samt 9 Greta Sisu (kan få det sydd opp).

V65-4 : 3 Quartam De Victor – Blir hardt betrodd, og fra et nydelig spor kan det naturligvis dreie seg om tidlig tet og slutt. Har dog vært noe variabel, og vi tør derfor ikke å gå ALL IN på den. Motivert, men… 11 Bourbon Rain – Ble et veldig skrik i debuten for Nurmos sist, men var ikke til sin fordel da. Kommer nå ut etter pause, den har bra grunnkapasitet, og den kan overraske om den leverer på sitt beste.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 12 Isco Boko – Innledet fjoråret på et imponerende sett, og kammet med seg tre strake seire. Så begynte den å trøble, og sesongen ble nok ikke som man håpet på. Denne har utrolig mye inne, Mattias Djuse pleier å ha hestene sine klare etter opphold, og det kan fort være en vinner direkte for gjestekusk Rikard N. Skoglund. SPILLES! 10 Go Around – Dummet seg ut fra start sist, galopperte, og havnet flere lengder bak feltet. Avsluttet fint mellom hester på oppløpet, og møtte da bedre hester enn dette i V75’en. Denne er bra, og er selvskreven om man spekulerer mot vår tipsener.

V65-6 : 5 Perfect Gede – Lanserte vi som en godbit sist, men Micael Stjernström ville tydeligvis ikke vinne, for etter en god start fra et tilsvarende spor som dette så krøp han ned innvendig. Fikk sene luker på oppløpet, men varslet igjen form med å spurte knallbra innvendig. Gikk PIGG i mål, og var ubrukt etter løpet. Gangen før satt den i femte innvendig, gikk så ut i en dårlig rygg, ble trukket bakover, og satt fast i kulissene. Vant tre løp på denne tiden i fjor, den har funnet superformen igjen, og her håper vi at gjestekusk Torbjörn Jansson gir gass. DETTE ER DAGENS BESTE OBJEKT!