Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter ny suksess på Solvalla

Meget sterke tips ble servert på Solvalla onsdag, og i lunsjen fredag er vi på jakt etter nye gevinster! Du tar vel rygg?

Lerum med V86-fest på Solvalla 16. juni
Undertegnede kom dessverre ikke i mål på systemene denne kvelden, men de flate bongene under tråden "LerumV86GullObjekter" satt som de skulle. Samtlige flate bonger under denne tråden suste inn, og betalte ut følgende:
* 6 bonger til Kr.500 (10 andeler a Kr.50 / 4 andeler a Kr.125) betalte ut Kr.21 665/Kr.22 111,-.
*
4 bonger til Kr.1000 (10 andeler a Kr.100 / 4 andeler a Kr.250) betalte ut Kr.22 725,-.
* 3 bonger til Kr.2 000 (6 andeler a Kr.330 / 10 andeler a Kr.200 / 4 andeler a Kr.500) betalte ut Kr.24 423,-.
* 1 bong til Kr.3 000 (4 andeler a Kr.750) betalte ut Kr.25 109,-.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Solvalla står for fredagslunsjen, og som vanlig er det flotte løp på denne banen. Kvaliteten er dessuten meget god, og det skiller ikke så veldig mye på hestene. Vår beste banker i omgangen kommer ut i V65-3, og der velger vi å stå alene på 3 Habit Silvio som ble sittende bom fast etter pause sist. Kan muligens komme seg tidlig til tet nå, og da skal dette være over. ALL IN! Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Digital Literacy – Ble nok muskeltrøtt etter pause sist, mistet aksjonen i den siste svingen, og så kom galoppen. Det er nok ikke noe alvorlig med den når den allerede kommer ut igjen her. Er egentlig en flink hoppe, nå er den billigere ute, og her «stinker» det rygg leder. Har en ganske fin speed i kroppen sin når den får smyge med, og Kihlström opp fra slike utgangsposisjoner er alltid interessant. Etter å ha stått i spor 8-12-7-10 de fire siste gangene så har man endelig vært heldig med sporlottoen. Kan skrelle om det skulle klaffe, og den er verdt litt oppmerksomhet i et ellers svært jevnt oppgjør.

V65-2 : 8 G.R.J.’s Wolverine – Ser ut til å gå helt under radaren her, men skulle kusken få til styringen, ja, da er vi klart inne på at denne kan skrelle. Fullførte fint i V75’en etter sene luker nest sist, og møtte da BETYDELIG tøffere motstand enn hva den gjør nå. Sist fikk den en drøy reise frem i dødens, og var utrolig god i nederlaget. Kusken sluttet faktisk å kjøre på oppløpet, når han likevel så at han ikke kunne vinne løpet. Nå er vår ide helt riktig ute, og den skal passes!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-3 : Habit Silvio –
Kom ut etter pause sist, ble passivt kjørt, og endte opp med å bli sittende bom fast over mål. Hadde nok uansett godt av den blåseren i kroppen, og vi forventer den ytterligere forbedret til denne starten. Nå rykker man også skoene bak, og det har vært et pluss tidligere. Er kjapp fra start, og fra dette sporet ladder nok Goop mot tet. Kommer han seg foran så skal løpet være over, og det er snakk om en motivert favoritt.

V65-4 : 3 Cyrano De B. – Blir TUNGT betrodd, og mange går til på denne som dagens beste banker. Har en helt perfekt oppgave foran seg, og sjansene skal være svært gode om den bare leverer som den skal. Vi kan dog ikke gå ALL IN på den med en kusk som Olof Thorson (0 seire på 32 forsøk i år), og «nøyer oss med» å sette den først på ranken.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V65-5 : 7 Raya D.E. – Spurtet sterkt i kulissene nest sist, og da hadde vi 10,2 s 800m på klokken. Fulgte opp sist med å avslutte solid bak knallgode Carry Cash, og også nå viste klokken 10,2 s 800m. Her støter den på en ganske overkommelig gjeng, og sjansene må være fine. SPILLES!

V65-6 : 8 Zephyr Kronos – En jevn finale venter, og her er fakta ikke veldig mange helt sjanseløse. Vi prøver oss med en frekkis som Daniel Reden har slitt veldig med. Gikk dog voldsomt i kulissene etter galopp sist, og er det endelig slik at den er litt skikkelig på gang? Har fart/kapasitet som rekker langt om den bare skikker seg, og vi velger altså å varsle litt nå. OBS!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.