Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Undertegnedes tips satt meget bra i lunsjen fra Mantorp mandag, og V4-bongen til Kr.960 betalte ut Kr.3 274. Stjernesmellen, Xanthis Flicka (5,8%), stod først på ranken, og DD ble ranket ut på en rekke. Odds : 61,05! Om kvelden satt alt fra Halmstad, og den lille V64-bongen til Kr.240 betalte ut Kr.1 591. Her ble skrellen Pam Trot (9,1%) lansert som en godbit.

I lunsjen fra Visby jakter vi nye gevinster, og skal til lukene med følgende:

(OBS! D er kommet endel strykninger til Visby. Bongene blir derfor ganget med MINIMUM 5!)

V4-1 : 1 Knox Newport – Var ikke tom etter sene luker sist, og varslet full form da. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, den har en ganske billig oppgave foran seg, og leder normalt et løp som dette rundt om. Soleklar tipsener i et løp som en del spillere velger å gardere bredt.

Onsdag venter en SVÆRT SPENNENDE V86-OMGANG fra Sverige, og løpene går på Åby og Solvalla. Ved å klikke på denne linken kan du allerede nå kjøpe deg inn i undertegnedes bonger og systemer.

V4-2 : 1 Mistelns Napoleon – Gikk en 12-tid etter en lengre pause sist, men var ikke mer enn hva den måtte være da. Skal normalt ha gått MYE frem med det løpet i kroppen, og nå blir den rigget til med BIKE samt at man rykker alle skoene. Leder et småbillig løp som dette rundt om?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 8 Excellent Diamond –
Gikk en bra sluttrunde etter pause sist, og tiden som den noterte ble dessuten fin. Så noe tung ut, og det løpet har nok gjort veldig godt. Møter helt riktig motstand nå, og blir det bare ikke feil fra et dårlig spor så må sjansene være gode. SPILLES!

Onsdag venter en SVÆRT SPENNENDE V86-OMGANG fra Sverige, og løpene går på Åby og Solvalla. Ved å klikke på denne linken kan du allerede nå kjøpe deg inn i undertegnedes bonger og systemer.

V4-4 : 6 What A Deal – Er stadig bedre enn raden, og den må passes i finalen. Var knallgod fra dødens sist, og falt virkelig med flagget til topps da. Er veldig kjapp fra start når man ladder med den, og skulle den komme seg foran så vil den lede dette lenge. PASSES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.