Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter ny V4-opptur i lunsjen

Bankerfritt og spennende i V4-lunsjen! Storfavoritten får bank av feltes beste hest? Du går vel ikke glipp av våre oppdaterte V4-vurderinger?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.


Det ble servert sterke V4-tips i lunsjen mandag, og den lille bongen til Kr.224 betalte ut fine Kr.1 303,-. I lunsjen tirsdag jakter vi ny opptur med flere spennende objekter. Det finnes ingen klar banker i denne omgangen, og favorittene er fort i trøbbel! Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 4 Axl Brown – Har en perfekt oppgave foran seg i innledningsløpet, og vi er klart inne på at dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. Pleier å gjøre gode løp etter opphold, og fra tet har den vunnet 2 av 2. På raske sommerbaner som vi nå har er det en stor fordel å være med i fremste rekke direkte, og det er aldri enkelt å komme bakfra i den årstiden vi er inne i. SPILLES!

V4-2 : 1 Noble Brodde – Her er det veldig svak kvalitet på hestene, og mange av disse er rett og slett ikke gode nok. Vår soleklare ide er fersk, men ikke så verst på sitt beste. Holdt OK fra tet nest sist, og gikk da en 16-tid. Går den en 16-tid fra tet her, ja, da er det normalt ikke snakk om saken. SPILLES!

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V4-3 : 14 B.W. Sessa – Galopperte i et skummelt angrep mot oppløpet sist, og gikk glipp av en tid på ca 24,0/24,1-1640ma. Er i det hele tatt en god del bedre enn raden, den er lynrask fra start, og fra dette sporet vil den komme fykende direkte. Motstanden er ikke akkurat veldig hard, og vår ide skal ha en solid sjanse her om alt går riktig for seg. Løpet ellers er jevnt, og det trenger ikke være feil med bred gardering.

V4-4 : 8 Bowling El Mar – Har sett helt ekstremt bra ut etter pause, og den har vel aldri vært bedre. Har spurtet voldsomt to ganger på rappen, hatt full spenst over mål, og kommet mer eller mindre ubrukt til mål. Møter her en billig gjeng nå, og den kan umulig bli enkel å stå i mot om det bare klaffer litt på veien. Er helt opplagt verdt et forsøk mot storfavoritten!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.