Vi jakter ny V4-opptur i Sverige

Björn Goop har flere fine sjanser i lunsjen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com
Björn Goop har flere fine sjanser i lunsjen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Alle V4-forslagene satt i Sverige søndag, og vi spilte inn over 70 000,-. Denne mandagen jakter vi på en ny deilig opptur i V4-spillet! Du tar vel rygg?

Sportspills meny 2. påskedag:
V64 Halmstad: Superjackpot med nesten 2 mill ekstra
V65 Leangen: Leirvåg jakter ny suksess
Oddstips 1: Bohinen må snu vintertrenden
Oddstips 2: Brentford med los på Premier League
Oddstips 3: I år skal Alfheim bli et fort
Tippekupongen: Endelig er Tippeligaen tilbake
Nyhet! Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller: Så lett er det å spille
Tippeligaen: Her er Nettavisens tips
Obosligaen: Les Nettavisens gjennomgang

På Romme søndag 5. april så var det igjen duket for V4-fest i Sverige! Samtlige forslag satt, og den lille bongen på Nettavisen pålydende Kr.200, ja, den betalte ut flotte Kr.5 581,-. Vi serverte solid info på 28-oddseren Örbäckens Marion, og den stod først på vår rank! Topp info ble også servert på Mr Miles som senket dagens tyngste favoritt! V4-forslagene våre spilte totalt sett inn over Kr.70 000,-

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Under Klosterskogens gedigne jackpotomgang på lørdag 4. april så spilte vi inn ca 250 000 på våre forslag. Fem av andelslagene inneholdt syv riktige, og den mellomste bongen på Nettavisen med en innleveringspris på Kr.480, ja, den betalte ut fine Kr.1 032,-.

På førstkommende lørdag så går V75-omgangen på Bergen Travpark, og du husker vel hva som skjedde sist det var V75 på den banen? Alle våre forslag satt, og vi spilte inn over 800 000. Du er vel ikke i tvil om hvem du skal ta rygg på denne lørdagen?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Vi spiller uten banker i lunsjen denne mandagen, og kan by på følgende objekter:

V4-1 : 5 Limoncelli – Det er liten tvil om hva som er budet i innledningen denne mandagen. Det er selvfølgelig 5 Limoncelli, og den må bare prøves nå. Er BETYDELIG bedre enn raden, og den så utrolig bra ut etter sene luker nest sist hvor den går helpigg i mål. Tredje sist så avslutter den sterkt. På mandag blir den enormt kuskeplusset med Jorma Kontio, og vi tror bestemt at dette ikke er noen dårligere hest enn den store favoritten! MÅ BARE PRØVES NÅ!

V4-2 : 2 Global Oxygen – Har ikke fått uttelling for en strålende form på slutten, og den må tas på alvor nå. Sist så gjør den igjen et meget sterkt løp, men feiler da den er i ferd med å koble grepet på oppløpet. Hadde gått 16,4/2140m på en krevende bane da. Er bra i fra start, og fra et perfekt spor så roper vi et varsko! 5 Nobile Edel – Var mye forbedret sist med en blåser i kroppen. Leverte et strålende oppløp, og den var ikke tom over mål. Taper da kun for meget gode Man In The Mirror. Møter ikke noen slik hest her, og den kan overraske med fortsatt fremgang!

Sjekk ut følgende:
Nyhet!Nå kan du abonnere på Nettavisens andelslag
Bli travspiller:Så lett er det å spille

V4-3 : 4 Merlin – Er en soleklart motivert favoritt her. Hadde et sterkt fjorår, og den støtte på en helt annen verden av hester kontra det den møter i årsdebuten. Nå er det solide rapporter på den direkte, og man har klare ambisjoner med den utover dette året. Har en solid sjanse, og den skal stå først på ranken!

V4-4 : 2 Silversara – Er ikke så verst på sitt beste, og sist ble den altså sittende bom fast med rubbet igjen. Da så den veldig bra ut for dagen. Står her interessant til, og den skal passes selv om dette ikke er en hest som rader opp. 11 Stardust S.I.R. – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og her er det stigende form! Avsluttet fint på siste indre sist, og dette er en traver som virker å være på vei opp og frem. Kan overraske!