PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen



Lerum med V64-fest i Gävle 8. september
Tipsene satt meget bra i Gävle denne torsdagen, og det ble en herlig opptur for de som tok rygg på den mellomste bongen til Kr.864,-. Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut meget fine Kr.8 600,-. Isabelle Sisu innfridde som den beste bankeren i omgangen, og Asteroid var en solid tipsener.

Solide V75-gevinster på Bjerke 11. september
Leirvåg kom ikke i land med sine flate spilleforslag til søndagens V75-omgang på Bjerke. Men det ble likevel klaff for tre systemspill og tre flate bonger på Eksperten. De seks ulike andelslagene fordelt seg slik:

To system med 4 andeler a kr 1000 (banker Tangen Minto): utbetaling kr 24 555
Ett system med 10 andeler a kr 1000 (banker Tangen Minto): utbetaling kr 24 555
To stk Siste Info fire andeler a kr 750 - banker Tangen Minto: kr 24 268
Ett stk andelslag med ti andeler a kr 500 (to bankere)- utbetaling kr 26 981

En ny innholdsrik uke venter for vi som er glad i å spille på trav og galopp. Det store høydepunktet denne uken kommer på lørdag hvor det er SUPERJACKPOT I V75-SPILLET, og det ligger altså over 22,4 millioner ekstra i sjuerpotten. Løpene kommer fra Färjestad. Våre fyldige tips kommer fredag ettermiddag.

Mantorp byr på en herlig V64-omgang i kveld, og vi jakter nye V64-gevinster med å banke 3 Lozano Di Quattro (V64-4). Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 2 Whitelighttrotter – Interessant innledningsløp hvor vi plukker med oss litt hester. Ideen ser ut til å gå under radaren, men er en av hoppene med best form i feltet, og den skal passes. Spurtet meget sterkt nedover oppløpet sist, og kom til mål med krefter igjen på en knallgod tid. Liker kveldens distanse, den står i et nydelig spor, og vi setter på varsellampene. SE OPP!

V64-2 : 1 Dame Lane – Gjorde comeback etter en lengre pause sist, og var god i nederlaget. Skal normalt ha gått frem med den blåseren i kroppen, den er flink fra start, og blir den bare ikke fast så må sjansene være svært gode mot en billig gjeng som dette. 3 Make It Rain – Er bedre enn raden, og spurtet fint sist. Er alt annet enn ueffen om det skulle klaffe i dette amatørløpet. Motbudet.

V64-3 : 7 Huit – Er MYE bedre enn raden, og den er spennende i kveld. Feilet med krefter igjen i et E3-forsøk nest sist, og hadde tidsmessig gått dårligst en lav 12-tid uten denne galoppen. Sist ble det galopp fra start, men den så bra ut bak feltet, og vi hadde 13,3 s 1900m på klokken. Er meldt med sko på alle fire nå, men det er på den balansen den har gjort sine mest stabile løp. Slår til som en godbit?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen



V64-4 : 3 Lozano Di Quattro – Var knallgod til seier etter å ha fått mye press på seg sist, mens den fullførte fint på en god tid i tøffe omgivelser nest sist. Er billigere ute i kveld, den får trolig gratis tet, og taper ikke dette om alt går riktig for seg. Er en svært motivert favoritt som også vi tror mye på.

V64-5 : 6 Ambrosius – Er veldig på riktig vei, og den må passes i kveld. Var PIGG og fin i fjerde innvendig sist, og spurtet oppløftene når lukene kom på oppløpet. Kan fort være ytterligere forbedret i kveld, og mot helt riktig motstand så er i hvertfall vi på vakt. Settes frekt først i et løp hvor det ikke skiller mye på hestene.

V64-6 : 3 Kentucky Derby – Gikk enormt etter en grov startgalopp sist, og leverte i tillegg en voldsom avslutning nedover oppløpet. Er MYE bedre enn raden, den er solid kuskeplusset med Magnus Djuse, og må ha en fin sjanse her om alt går riktig for seg. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.