Vi jakter ny V65-klaff fra Sverige

(Hesteguiden.com)

10 650 kroner tilbake ble det for de som fulgte vårt største V65-forslag fra Østersund mandag. Vi satser på ny klaff i Eskilstuna tirsdag kveld. Sjekk våre V65-tips.

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Forus: Mikkelsen sitter på nøkkelen

Oddstips: Exit for Wimbledon

Lunsjtrav Drammen: Høitomt få fikse bankeren

Det ble altså fullklaff under V65-løpene i Østersund mandag kveld og de som fulgte vårt største spilleforslag da kunne hente tilbake 10 650 kroner. Tirsdag er det lunsjtrav i Drammen, dobbel V5 på Forus og ikke minst V65 fra Eskilstuna i Sverige og vi har naturligvis tips til samtlige.

Er en interessant og utfordrende meny Eskilstuna serverer oss denne tirsdagen. Topptrenere som Roger Walmann, Per Lennartsson, Bjørn Goop og Stefan Melander er alle på plass med fine stallhester denne kvelden. Vi sparer vår hovedbanker til V65 finalen, men byr også på en banker i V65-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Sisu over bankeren i V65-6
6 Charlie Sisu er en meget bra 4-åring som skal ut i et vanlig grunnlagsløp denne tirsdagen. Sist på Färjestad måtte han vandre utvendig for gode Rite On Win over sprintdistanse og det ble for tøft. Han gjør sine klart beste løp fra tet og når han har trukket et perfekt springspor så virker teten innen rekkevidde. Stayerdistanse er bare en fordel for den sterke Opus Viervil–sønnen til formkusk Per Lennartsson. Motstanden synes ikke skremmende så vi mener dette er en vinner og banker i V65-6.
Vår rangering V65-6/DD-2: A: 6 B: 12-8-3 C: 2-7-13-1-5-10-4-14-9-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Mer suksess for Walmann/Untersteiner
Lørdag fikk vi se strålende opplagt Noble Knight vinne European Championship for 3-åringer på Jägersro sammen med Johan Untersteiner og kamme hjem 500 000 SEK for sin trener Roger Walmann. I kveld sender Walmann ut jevnaldrende 6 Maximera i V65-2. Nå er ikke denne treåringen på nivå med Noble Knight og Pojke Kronos. men vi liker denne hesten.

Nest sist så spurtet han noe fryktelig ute i banen til seier på Solvalla. Sist så måtte han gjøre hele grovjobben selv, men ble spurtet ned av en smygkjørt hest kort før mål. Rapportene er lysende på Fill V.–sønnen som er i rivende utvikling. Er bra fra start så er ikke utenkelig at Johan Untersteiner sitter tidlig i tet og fra den posisjonen taper han neppe dette 3-års løpet. Vi tror konkurrentene på innsiden har såpass respekt for Walmann–traveren at han slippes til tet på et tidlig tidspunkt og derfra har vi vondt for å se hesten tape dette løpet.
Vår rangering V65-2: A: 6 B: 4-7-1-9-10 C: 5-11-8-12-2-3

V65-1 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
Norgeskjenningen 4 Mountain Dew kjørte Olle Goop vel optimistisk med sist da han dundret på utvendig for storfavoritten. Ble litt stumme føtter tilslutt på Fast Photo–datteren da, men det hadde hun all grunn til. Billigere selskap denne gangen og muligheten er tilstede at hun kan få overta tet av 3 M.T Evita da sistnevnte er klart best med ryggløp. Slipper Olle Goop teten med M.T Evita så vinner normalt Mountain Dew dette løpet, men vi vet aldri hvordan rutinerte Goop tenker. M.T Evita var ute mot Tamla Celeber og co sist, det ble som ventet for tøft. Gjorde allikevel en anstendig innsats så hun bør regnes da tidlig når hun er sikret et fint løp.

8 Mr Vida er en riktig så god 4-åring som ikke har fått ut sitt fulle potensiale i år. Er nyoperert i halsen og virker meget fint i jobbene, men sporet trekker ned. Aktuell for de som garderer favorittduoen. 9 Latitud holder bra form, men er klart best fra tet. Kan vinne hvis det blir kraftig overpace.
Vår rangering V65-1: A: 4 B: 3-8-9 C: 11-2-1-7-10 D: 5-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V65-3 - Varmblodshester. 1640 meter autostart.
11 Grandic er i toppform og vant meget enkelt etter at Håkan "hockey" Eriksson kjørte seg tidlig til tet. Beste hesten i feltet, men bakspor over en kjapp sprint gjør at det blir en tøff oppgave for Spotlite Lobell–sønnen.

6 Broadway Starlet er under rivende utviling og blir bedre for hver start hun får i kroppen denne amerikanerhoppa til Roger walmann. Har fått to løp i kroppen nå i regi Walmann. Får neppe tet direkte, men kan muligens kjøre seg til tet. Regnes uansett tidlig.

2 Huckleberry Finn spinner til tet og kan være en liten luring i dette sprintløpet. Gått godkjent i det siste mot brukbare hester så det kan være duket for seier hvis det ikke koster for mye å sitte foran. 9 Nightmare Merci er i toppform og har rygg på startkjappe Huckleberry Finn. Blir normalt en fin posisjon for Tony Wallin og er aktuell tidlig på V65-kupongen. 5 Oregon Trail holder stor kapasitet, men kommer ut etter pause da Lennartsson valgte å kastrere Offshore Dream–sønnen. Trenger muligens løp i kroppen, men er aktuell på tidlig gardering.
Vår rangering V65-3: A: 11 B: 6-2-9-5 C: 4-8-7-3-10-1-12

V65-4 - Varmblodshester. 2140 meter voltestart.
5 Yank Dreamcatcher er en hest Magnus Jakobsson holder meget høyt og han bør løse feilfritt fra start selv om han har trukket det vanskelige femtesporet på volte. Er i rivende utvikling denne Cantab Hall–sønnen som vant meget enkelt sist. 16,5/2140m i sin tredje start er meget bra. Feilfritt så tror vi på en topp vinnersjanse.

10 Orlando Gel har imponert i det siste, men han trakk det dårligste sporet han kunne få på tillegg når det er full volte. Det lukter startgalopp lang vei for Mr Pine Chip–sønnen. Klarer han startfasen ender han helt klart i toppen, men vi tviler. 2 Made Of Honor Ås er behandlet etter den siste starten så han stiller meget bra forberedt. Bør takle sporet og da er det en fin mulighet at han sitter i tet. Tror neppe Untersteiner slipper hvis han kommer seg foran.

12 Kimbee Star er herdet fra tøffe løp tidligere i sommer og det kommer den fine 4-åringen til og få igjen nå utover høsten. Perfekt spor – kusk – konkurranse. Er en stor outsider om han får sitte i rygg til siste 400-500m for da kan denne krabaten flytte beina.
Vår rangering V65-4:A: 5 B: 10-2-12 C: 9-13-7-6-14-1-8-15 D: 4-3-11

V65-5/DD-1 - Varmblodshester. Hoppeløp. 2140 meter autostart.
Toppløp med mange av de beste hoppene i Sverige til start. Elitloppsdeltageren 7 Dileva Käll ble forstyrret til galopp sist så bare glem det løpet. Nest sist ble hun nummer fem i et løp Tamla Celeber vant og gikk sterke 12,3/2140m uten at det var helt tomt i mål. Det gikk jo store rapporter før det løpet om et lysende banejobb. Nå blir det spennende med Torbjørn Jansson i sulkyen for første gang og med sin starthurtighet så spinner hun normalt til tet selv om hun står litt langt ute på vingen. Blir det ikke en for tøff første 1000 meter, så kan Dileva Käll lede dette løpet rundt om og ta en etterlengtet seier.

5 True Advantage er jo umenneskelig for tiden slik som nesten alle Melander-hester er. Hun traver mye bedre denne Conway Hall–datteren enn tidligere og hun går alltid helt inn til mål. Det lukter at hun må gjøre en del av grovjobben selv her, men det betyr normalt ikke noe. Må krysses. 2 Canaka B.F måtte gå utvendig for Braås Palema sist og det ble som ventet for tøft. Sporet er helt perfekt så her er det bare for Ohlsson å kjøre i andrespor for hun taper fra start, men hun går alltid en fryktelig siste 1000m.
Vår rangering V65-5:A: 7 B: 5-2 C: 3-10-9-8 D: 1-4-6