Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter ny V65-suksess i kveld

Det ble flotte gevinster under Klosterskogens doble V65-jackpotomgang torsdag kveld. Fredag det V65 på Jarlsberg og vi jakter ny suksess.

En fantastisk flott trav- og galopphelg står foran oss. Lørdag er det en meget fin V75-omgang på Bergen travpark og lørdag kveld byr Biri på V65. Søndag er det V64-galopp fra Jägersro, det er V75 fra Vaggeryd og internasjonal V65 med jackpot på Leangen søndag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik fredag som innledes med V65-lunsj fra Solvalla. Jarlsberg var endelig i gang igjen med travløp onsdag og i kveld er det ny flott V65-omgang. I Sverige er det V64 fra Kalmar.

Herlige V65-gevinster på Klosterskogen torsdag 29. april
Det var millionjackpot i V65-spillet på Klosterskogen torsdag kveld. Hele fire favoritter vant, men i V65-2 smalt det skikkelig. Sjuendevalget og 2,8 prosenteren 12 Logical Ocean spurtet strålende til seier. Leirvågs største V65-forslag (innl.pris kr 1 875) hadde med denne på kun fem hester. Det forslaget betalte tilbake flotte 11 673 kr.

Sju andelslag inn på Eksperten
Eksperten ble det totalt klaff for sju andelslag. Tre andelslag med fire andeler a kr 500 (11 673 kr i utbetaling), ett andelslag med fem andeler a kr 300 (11 612 kr i utbetaling) og tre systemspill med fire andeler a kr 750 (11 917 kr i utbetaling).

Da får vi håpe den tipsformen sitter i til kveldens V65-omgang på Jarlsberg. Her er det som vanlig spillestopp kl 18.55. V5-spillet som innledes i V65-4 har spillestopp kl 20.05. En treåring som har imponert stort blir min V65-banker i kveld.

Tjomslands stortalent innfrir
Det handler om 2 Tangen Minto i V65-4/V5-1. Treåringen debuterte med enkel tetseier i et treårsløp på hjemmebanen Sørlandets travpark for en måned siden. Kom så ut i et vanlig grunnlagsløp på Sørlandets travpark for to uker siden. Støtte på gode Erga Sjefen da, men galopperte da opp som andre 600 meter fra mål. Kom seg nedpå igjen og tilbake til tredjeplass på knallsterke 27.8/2140 meter. Står som en av tre strekhester i V65-4 i kveld og normalt dreier dette seg om tidlig tet og game over. 2 Tangen Minto blir min V65-banker i kveld og bankerspilles også i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Bankeralternativ også i V65-1
Herman Tvedt presenterte en flott nykommer i italienskfødte 5 Amon Wise As i norgesdebuten på Sørlandets travpark for 14 dager siden. Avsluttet meget flott til andre da via drøye spor, bak storfavoritten Cicero TG. Fint startspor i kveld og det er en motivert favoritt i V65-1. Et bankeralternativ uten tvil. Men jeg tar med et par gode konkurrenter på gardering.

Hamres treåring slår tilbake
Det er flott klasse på V65-2 der pausehesten og fireårshoppe 3 N.Y. Dobro Dosli blir spillefavoritt. Jeg setter dog Frode Hamres 9 Casartelli først på min rangering. Vallaken leverte et strålende debutløp på Solvalla, og ble på bakgrunn av det stor favoritt sist på Bjerke. Fungerte ikke da og fant aldri rytmen. Er hesten tilbake slik han var i seiersløpet på Solvalla, tror jeg Frode Hamre sitter bak vinneren.

Kapasitetshesten blåser alle
V65-3 er et sprintløp for kaldblodshester og også i dette løpet er det mye bra hest på farten. 10 år gamle 6 Baus Spiksøn hadde nok hatt veldig mye mer penger på konto om ikke hadde slitt med allverdens av problemer. Kapasiteten er udiskutabel. I kveld gjør hesten sin første start i regi Anne Grete Rasmussen. Hesten er både leddbehandlet og skodd om. Fungerer han sånn noenlunde, er det trolig snakk om vinneren. Mitt klare objekt i et flott spilleløp.

Heisholt har vinneren?
I V65-5/V5-3/DD-1 er det ingen tvil om at spillerne gjør rett i å gjøre 8 Tako Ø.K. til favoritt. Heisholt-traveren er den beste hesten i feltet, men galopperte seg bort sist og har ikke startet på seks uker. Åttendespor er også et drawback. Men uansett er Tako Ø.K en motivert favoritt.

DD-banker fra Hop
V65-6/DD-2 holder ikke allverdens klasse og tre hester skiller seg klart ut. 5 Thai Swagger står best til av disse og sitter trolig tidlig i tet. Fikk helmaks sist i et V75-løp som fjerde, men var god i to strake seiersløp før det. Vidar Hop vant to løp på Klosterskogen i går kveld. 5 Thai Swagger blir min DD-banker på Jarlsberg i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.