Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter ny V75-suksess på lørdag

Vi gjorde det meget skarpt i V75'en sist lørdag, og spilte inn over 420 000 da! Lørdag venter en ny særdeles spennende omgang, og vi er som vanlig på hugget igjen! Ny stor V75-suksess i vente?

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Gedigen V75-suksess på Leangen lørdag 26. juni
Kurt Leirvåg nøyde seg med fire hester på V75-forslagene i V75-2 på Leangen på V75-forslagene på Nettavisen lørdag og fanget dermed ikke storoutsideren 12 Acers Fantasy. Men på Eksperten lager Leirvåg som kjent alternative spilleforslag. Den ene tråden under lagnavnet "Siste GulljackpotV75" brukte også Leirvåg hovedbanker 8 Terne Pil som banker, men var komponert litt annerledes og 12 Acers Fantasy var med på fem hester på samtlige kuponger.

Totalt 27 andelslag inn med sju rette
Totalt ble det sju rette for 22 av andelslagene under lagnavnet "Siste Gulljackpot" og disse betalte tilbake drøye Kr.15 000 hver seg. I tillegg ble det sju rette på fem systemspill og disse betalte tilbake hhv 16 487 og 17 004.

De 27 andelslagene fordelte seg slik:
*
4 andelslag med fire andeler a kr 125 - utbetaling kr 15 089
* 2 andelslag med fem andeler a kr 101 - utbetaling kr 15 089
* 4 andelslag med fem andeler a kr 200 - utbetaling kr 15 307
* 3 andelslag med fire andeler a kr 250 - utbetaling kr 15 307
* 1 andelslag med ti andeler a kr 100 - utbetaling kr 15 307
* 3 andelslag med fire andeler a kr 500 - utbetaling kr 15 934
* 3 andelslag med seks andeler a kr 332 - utbetaling kr 15 934
* 1 andelslag med fem andeler a kr 400 - utbetaling kr 15 934
* 1 andelslag med fire andeler a kr 750 - utbetaling kr 16 179

Fem systemspill under lagnavnet Gulljackpot V75 gikk også inn med sju rette
* To systemspill med fire andeler a kr 2000 - utbetaling kr 17 004
* To systemspill med fire andeler a kr 1000 - utbetaling kr 16 487
* Ett systemspill med 10 andeler a kr 400 - utbetaling kr 16 487

Totalt omsatte Nettavisen V75 for Kr. 142 000 på Eksperten. De 27 andelslagene som fikk sju rette betalte samlet tilbake herlige Kr. 422 065.

Sendingen begynner klokken 13.00 / V75-1 er i gang klokken 15.00

Vi gjorde det altså SKARPT I V75-SPILLET på Leangen sist lørdag, og gratulerer de av dere som tok rygg da. På Momarken lørdag er vi sugen på en ny herlig opptur, og jakter storcashen i det som på papiret er en ÅPEN OMGANG. 2 Explosive Flory (V75-5) imponerte veldig sist, den har funnet superformen nå, og dette er vår beste banker i omgangen. Våre komplette V75-vurderinger er som følger:

V75-1 : 7 Lykkje Tuva – Er fort helt overlegen her om den bare skikker seg. Det gjorde den nest sist, og kom da alene til mål. Mye slått i det løpet var 12 Monster Merete som da kun stod 20m bak, mens den på lørdag står 40m bak… Var riktignok ikke som best sist, men slet da med en hovbyll, og var unnskyldt. Nå går rapportene igjen i dur, og her kommer nok Østre fykende direkte med Lykkje Tuva. SPILLES!

12 Monster Merete – Fungerte ikke sist, og den var hovøm da. Er meldt uten sko foran på lørdag, så får vi se hvordan dette blir med tanke på at den altså ikke fungerte sist. Dukker normalt opp helt der fremme om den bare skikker seg, men dette er altså ingen enkel oppgave. 5 Spang Wikblesa – Var enormt forbedret sist, og dette kan være skrellen i innledningsløpet. Viste faktisk 23,3 f 700m i sluttrunden, men feilet så mot oppløpet som relativt godtgående. Gjør seg ikke bort her om den viser noe tilsvarende. OBS!

9 Valle Borka – Havnet etter hvert utvendig leder sist, gikk enormt bra, men feilet dessverre fra seg seieren oppunder mål. Utvikler seg fint, og må naturligvis med om man først begynner å gardere innledningsløpet.

Vår rangering : A : 7 B : 12-5-9-2-6-3-10 C : 1-4-8-11

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang på Momarken. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-

V75-2 : 9 Legend Act – Ble kjørt ned i kjelleren sist, og falt tungt som storfavoritt da. Etter det løpet har den fått hentet seg inn igjen, og rapportene er fine. Leverer den på sitt beste, ja, da har den en meget bra sjanse å runde samtlige, og det er snakk om en veldig motivert tipsener.

5 Riva O. –
Feilet på den første svingen sist, tapte en del, men kom sterkt tilbake. Er ordentlig på riktig vei for Stall Hamre, og er en av de klart beste hestene på kapasitet. Må med om favoritten garderes. 1 I.D. Derrier Pas – Holder vi ganske høyt på ren kapasitet, men den var altså ikke på topp grunnet sykdom sist. Er meldt med BIKE for første gang på lørdag, og blir den bare ikke fast innvendig så dukker den opp helt der fremme. Løpets outsider!

8 Market Sund –
Kommer med en flott rad fra Danmark, og det er snakk om en OK 4-åring som utvikler seg bra. Fikk det sydd opp sist, og det ble enkelt da. Sporet nå trekker ned, og det er en vingelrisk. Skal med om man bruker noen hester.

Vår rangering : A : 9 B : 5-1-8-3-2-4-11-7 C : 10-6-12

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang på Momarken. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-

V75-3 : 4 Smedheim Staut – Hadde vi enormt god tro på sist, og det ble et knepent tap etter reise i dødens da. Den ellers så dyktige Tengsareid gjorde dog to feil som kostet seieren. For det første lot han lederen få dempe altfor mye (28,8 f 1000m), og for det andre så huket han litt hjul oppunder mål når det så ut som at Smedheim Staut skulle koble grepet. Innsatsen var sterk, og den varslet form direkte etter pause. Er fort ytterligere forbedret lørdag, og dette er en fin oppgave for Smedheim Staut. SPILLES!

3 Kavaleren – Vant enkelt når Høy Odin ikke var som best sist. Djøseland har nok Derby i tankene med denne, og hvor hardt vil han da bruke den i et vanlig grunnlagsløp? Vi tror ikke at han er interessert i dødens, og selv om Kavaleren naturligvis kan vinne så blir i overkant hardt betrodd. Motbudet. 10 Mjølner Loke – Hadde veldig uttur sist, men spurtet fint innvendig på oppløpet når det løste seg. Var ikke tom over mål. Mjølnerød er ordentlig fornøyd med sin springer for tiden, og det er en av de som absolutt kan vinne dette om duoen til Djøseland skulle svikte.

2 Tyrifaksen – Er egentlig god nok, men holder svært usikker form, og er kun en bitteliten outsider fra et perfekt spor bak bilen.

Vår rangering : A : 4 B : 3-10-2-11-7 C : 5-9-12-8-1-6

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V75-andelslag på EKSPERTEN til lørdagens omgang på Momarken. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.2 000,-

V75-4 : 2 Red Bar – Har en perfekt oppgave foran seg på lørdag, og normalt skal dette dreie seg om tet og slutt. Gikk OK uten kanskje å være helt på topp sist, men på lørdag varsler Wolden at det muligens blir å kjøre uten sko, og da er denne som best. Skal stå først. Begynner man først å gardere årets utgave av Per Rakkestads Minneløp, ja, da er fakta ingen helt sjanseløse, og går man bredt så kan man faktisk plukke med seg samtlige.

9 The Last Ticket –
Var ikke helt på topp etter en liten pause sist, men gjorde uansett en OK innsats. Forventes forbedret til lørdagens løp, den vant dette løpet i fjor, og med tempo gjør ikke denne hedershesten seg bort fra sitt nydelige smygspor. Motbudet. 4 Park View – Dundret avgårde sist, og åpnet altså første 1000m på 10,7. Vant da på en lav 11-tid, og det var fortjent etter mye uttur. Kommer normalt ikke forbi Red Bar på startsiden, og dermed er dette noe sjansebetont. Outsideren. 10 Jet Voice – Strålte det av i varmingen sist, og den gikk også bra i selve løpet. En kjapp sprint er ikke noe pluss, men glem ikke at den blåste inn til seier på nettopp denne distansen tredje sist. Med et høyt oppdrevet tempo er den fort med i fremste rekke på ny.

5 Smokin Joe –
Er en av de mest kapable hestene i feltet, men den har enda ikke slått til for Gaute Lura. Er noe bedre enn raden, den er nybehandlet, og en tenkbar skrell for de som spekulerer.

Vår rangering : A : 2 B : 9-4-10-5-3-6-11-8-7-1 C : -

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-5 : 2 Explosive Flory – Er en brenngod hoppe, og sist var den tilbake på sitt beste. Ble tatt bort av en svak konkurrent ned mot siste sving, men kom voldsomt tilbake ute i banen på oppløpet, og knep seieren etter en avslutning i 10-fart. Er kjapp fra start, og her vil nok Austevoll gjør alt for å nå teten. Fra eventuelt tidlig tet er dette hesten å slå, og vi iler til med tipsnikken.

6 Chandelles –
Var helt enorm på Jarlsberg tidligere i uken, og denne har for alvor funnet superformen. Ble da brukt ganske hardt, og er man egentlig interessert i å gjøre det igjen med en hoppe som har større oppgaver i vente senere i år? Motbudet. 7 Almond Paste – Hestene til Østre har vært variabel på slutten, og ikke like enorme som de kan være. Almond Paste er intet unntak, men Østre er opp på sin springer i jobbene, og forventer en forbedret utgave på lørdag. På ren kapasitet er den god nok, og må med om man først bruker noen hester.

8 H.M. Lovely Comers –
Brukte Solberg hardt etter en liten pause sist, og melkesyren kom da på oppløpet. Kan ha gått frem med det løpet i kroppen, og på kapasitet er denne også en av de beste i feltet. Må med om man spekulerer litt.

Vår rangering : A : 2 B : 6-7-8-3 C : 5-4-9-1-10

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-6 : 6 Brenne Banker – Har vært god to ganger på rappen nå, og den får mange tilhengere i totoen. Har ikke alltid vært like stabil, og vi er usikre på hvordan svært tette starter slår ut for denne. Vi tør derfor ikke å banke den, og nøyer oss med å sette den først.

9 Havglimt –
Var bunnsolid i comebacket sist, og fullførte virkelig bra da. Virket heldigvis til å ha beholdt noe av tøffheten etter mange harde unghestløp. Skulle denne være ytterligere forbedret, ja, da er vi klart inne på at den kan utfordre Brenne Banker. Motbudet. 11 Emil Mollyn – Har fått to løp i kroppen etter pause, og avgjorde knepent etter et fint opplegg på Solvalla i uken. Gikk da 21,4 s 400m med krefter igjen. Står ikke tilbake for noen av disse, den er vass på speed, og må regnes som en av løpets virkelige outsidere.

10 Valle Hugo – Debuterte for Brenne nest sist, fikk et feil opplegg da, men var likevel svært tapper, og feilet fra seg en mulig seier oppunder mål. Sist var den ute i monte, og det velger vi bare å se bort fra. Glem ikke at Valle Hugo slo Havglimt i fjor på Jarlsberg, og det er snakk om en grunnkapabel hest dette. Får den først gå med i rygger så er den spennende, og spesielt om den har en av sine bedre dager. Er en tenkbar storskrell.

Vår rangering : A : 6 B : 9-11-10-3-7 C : 8-2-1-5-4

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V75-7 : 12 Express AP – Har kommet til mål med krefter igjen to ganger på rappen, og nest sist spurtet den sterkt i et hardt stayerløp på Charlottenlund. Kommer til Norge med superform, kusken er RÅ i oppgjør som dette, hvor man må porsjonere med kreftene, og vi er inne på at denne blir alt annet enn enkel å stå i mot nedover det lange oppløpet på Momarken. SPILLES!

10 Delight Classic – Dette er en liten hest med et stort hjerte. Distansen er normalt bare et pluss, og den varslet dessuten form ved å spurte bra sist. Glem ikke at denne vant et løp over 4180mv på Momarken i fjor (24.10), og takler altså langløp bedre enn de fleste i dette feltet. Er dessuten vass når den får smyge med, og er selvskreven på bongen. 9 Tayno Destrier – Er en hest vi liker skarpt, men vi liker ikke at den må gjøre jobben selv, stort sett hver gang den starter. Det skjer fort her også, og da blir det ikke enkelt å svare opp noen av våre speedige ideer til slutt. Vi nøyer oss derfor med å plassere den trolige favoritten i løpet som en outsider.

8 Pantani – Trakk seg sist, og det ble for tøft etter pause da. Er egentlig veldig bra på distansen, Frode Hamre har tro på at vi skal få se en forbedret utgave på lørdag, og på sitt beste er den god nok. Løpet ellers er svært jevnt, og det er fakta bare en helt sjanseløs hest med.

Vår rangering : A : 12 B : 10-9-8-4-7-2-5-6-1 C : 3

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.