Lerum med V86-fest på systemene og flere siste info bonger 24. februar
Vår faste tråd på Nettavisen fikk kun 7-riktige da vi dessverre hadde bankerspilt 4 Gardner Shaw (V86-6) der. Det ble imidlertid en SOLID opptur for de som kjøpte seg en andel i våre systemer på EKSPERTEN, og samtlige systemer suste inn. Systemene var som følger:
Fire andeler a Kr.1 500 betalte ut Kr.60 174,-
Fire andeler a Kr.1 000 betalte ut Kr.57 680,-
Ti andeler a Kr.400 betalte ut Kr.57 680,-
Tjue andeler a Kr.200 betalte ut Kr.57 680,-
Tjue andeler a Kr.300 betalte ut Kr.60 174,-

Undertegnede fikk også inn SYV SISTE INFO bonger med åtte riktige, og de kostet fra Kr.200 til Kr.750 per andel. Utbetalingene her ble fra Kr.41 071 til Kr.43 558,-.

Sendingen begynner klokken 17.45 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

Solvalla og Momarken står for kveldens V86-omgang, og det er en ordentlig flott omgang som venter. PGA Oslo mer eller mindre er stengt ned så er løpene i Norge flyttet fra Bjerke til Momarken. Der er det krappere svinger, og det kan få enkelte av de aktive å tenke om med tanke på BIKE. Vi nøyer oss med kun en banker i denne omgangen, og den dukker opp på Solvalla. 4 Mellby Illusion (V86-2) er i en helt egen klasse på kapasitet, og leker normalt hjem sitt løp. ALL IN!

Gå ikke glipp av våre fyldige V86-vurderinger:

V86-1 : 4 Admiral Knick - Har fått to løp i kroppen etter pause, og bør etter hvert finne litt skikkelig form. Har egentlig en drømmeoppgave foran seg i kveld, den er over middels fra start, og skulle den greie å komme seg til tet så er fort dette løpet over. Var dog ikke mer enn hva den måtte være sist, og vi ønsker altså å se litt ordentlig form før vi går hardt til på den. 1 Bestbyarsenal – Ble strøket pga forkjølelse før et løp på Bjerke 20. februar, og alt har ikke gått på skinner inn mot dette løpet. Debuterer for Stall Gundersen, og det er naturligvis svært spennende. Er nok litt bedre fra start enn hva mange tror, og det skal bli interessant å se hvor fort Magnus Teien Gundersen får den til å åpne. Vi dobler opp a-gruppen!

3 Falcon Dragon – Er god på sitt beste, og Stian Eilefsen pleier å ha hestene sine klare etter opphold. Kan vinne dette om det klaffer underveis. 5 Orlando Classic – Var tidligere enn voldsom vinnermaskin, men er ikke like glad i å avgjøre tette dueller lengre. Er veldig kjapp fra start, og den kan komme seg foran om Malmin klinker til. Må med om løpet først garderes. Bak der ranker vi en formtoppet 6 Harley D.E., men den må trolig vinne dette fra dødens, og det er ikke enkelt mot såpass gode hester som dette.

Vår rangering : A : 4-1 B : 3-5-6-7 C : 8-9-2

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V86-2 : 4 Mellby Illusion – Lettet man litt i balansen sist, og det i kombinasjon med en hard bane slo ikke heldig ut. Rullet over når den ble tatt i, og vi setter en strek over det løpet. Avslørte dog at den er veldig kjapp i vei om den blir laddet med, og i kveld blir det normalt gratis tet. Er i en helt egen klasse på ren kapasitet, rapportene på den er råsterke, og det vil overraske oss om denne rører det til for seg nå. Vi spekulerer ikke, og igjen er det radarparet Kontio/Nurmos som får vår fulle tillit på Solvalla. ALL IN!

Vår rangering : A : 4 B : 6-7 C : 3-1-5-8-2

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V86-3 : 10 Tyri Loke – Ingen er fakta helt sjanseløse i dette flotte kaldblodsløpet, og vi er alt annet enn sikre på at storfavoritten innfrir fra et elendig spor. Vi er veldig inne på at her blir det kjøring, og da kan det bli DØNN RIKTIG for superspeedige Tyri Loke. Ble brukt veldig hardt i comebacket sist, og det er ikke slike løp denne skal ha. Nå blir den lettet i balansen, den har fått et løp i kroppen etter pause, og blir ikke enkel å stå i mot nedover det lange oppløpet på Momarken. SE OPP! 8 Reime Kongen – Var bunnsolid til seier i tåkehavet sist, og den holder sin flotte form. Fra dette sporet er det dog stor vingelrisk, og det kan være slik at den må vinne dette fra dødens. Med et slikt opplegg tror vi ikke den vinner i kveld, og føler derfor at dette er en storfavoritt i fare. 5 Komnes Bork – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og er på riktig vei. Avgjorde sikkert etter en sluttrunde i 24-fart sist, og formen er neppe dårligere i kveld. Burde komme seg til tet i kveld, og da leder den lenge. VI LÅSER DETTE LØPET PÅ TRE HESTER!

Vår rangering : A : 10-8-5 B : 4-7-6 C : 12-9-2-3-1-11

Ved å klikke på denne lenken finner du våre V86-andelslag til kveldens omgang på EKSPERTEN. Andelene har en pris fra Kr.50 til Kr.1 000.

V86-4 : 6 Made Of Stars – Er en hest vi tror på før 2021, og den har stoff i seg til å tjene mye penger. Hadde et sterkt fjorår, og vi likte også godt at den da leverte direkte i årsdebuten. Distansen takler den bedre enn noen, den kommer fra formstall, og rapportene er gode. Kan fort være en vinner direkte! 2 Vanja – Kommer ut etter at vintertreningen er gjort unna, og det er også gode rapporter på denne. Har vunnet 2 av 2 over 2600m, og har dessuten vunnet 1 av 1 etter lengre pauser. Står i et perfekt spor, og med en «smyg-spesial» fra Kim Moberg kan det fort komme en seier i comebacket. Disse to skiller seg ganske klart ut i dette stallmannsløpet.

5 Moncler Bo –
Ble tømt sist, og slike løp kan slå begge veier. Bør vel egentlig kjøres i rygg over denne distansen, og for oss er den kun en liten outsider etter løpet sist. 11 Gassin AM – Var ufresh sist, og er fikset på før denne oppgaven. Har ellers levert gode innsatser, og tredje sist avsluttet den i overlydsfart (11 s 800m) bak Moncler Bo. Distansen er ikke et problem, og med tempo kan det gå veien.

Vår rangering : A : 6-2 B : 5-11-3-8-9-10 C : 1-7-4

V86-5 : 1 Cash D.E. – Står med fire strake etter den kom inn på stallen til svært dyktige Kim Pedersen. Har nå blitt vintertrent, og det er dags for å starte igjen. Har fungert fint i jobb, og rapportene går i dur. Vær dog litt OBS på at når den hadde spor en bak bilen på Solvalla nest sist så var den helt sjanseløs å forsvare sporet… Vi avstår derfor fra et bankerspill, for blir den overflydd her så er det såpass gode hester i mot at det ikke er snakk om et straffespark. Motivert, men…

5 Chuck Yeager – Har fått to løp i kroppen etter pause, og den har vært klart bra. I kveld rykker man skoene for første gang i år, og på den balansen pleier den å være meget god. Skoløs på alle fire testet man for første gang 9. september i fjor, og da jogget den 15,0/2100ma ENKELT fra tet. Cato bøtter nok til fra start, og skulle han komme seg foran, ja, da skal det en god hest til for å plukke den ned. 2 Gone Dancing – Avgjorde svært enkelt sist, og avsluttet da i 12-fart. Er meldt med BIKE i kveld, men våger man det på en bane som Momarken? Vi er fakta usikre på det. Er variabel, men på sitt beste er den god nok, og får stå som en klar outsider. 8 The Baron – Er svært grunnkapabel, og god nok om den leverer på sitt beste etter pause. Skal med om man spekulerer mot storfavoritten.

Vår rangering : A : 1 B : 5-2-8 C : 11-4-7-12-6-10-9-3

V86-6 : 3 Digital Download – Vi prøver oss med en fra dypet i dette hoppeløpet, og når vi la ut tipsene hadde den USLE 2,3% av innsatsene på seg. Vær OBS på at den fredag spurtet strålende etter et passivt opplegg, og vi hadde da 11,1 s 700m på klokken. Vær også OBS på at den 9. desember i fjor stod likt med 7 Dixi Brick som her blir hardt betrodd. Travet da 14,4/2140ma, mens Dixie Brick travet 13,9/2140ma. Er dessuten KLART best skoløs, og blir kolossalt kuskeplusset med Magnus Djuse. KAN SUPERSJOKKE OM DET KLAFFER! 1 Ottilia Fri – Var fin når den tauet et løp i V75’en fra start til mål tredje sist, og dette er en effektiv frontrunner. Går nok 12 fra tet på en kjapp sprint, og da sier det seg selv at den ikke blir enkel å fange. VI DOBLER OPP A-GRUPPEN! 7 Dixie Brick – Blir ekstremt hardt betrodd her, men tillegg/sprint på en lynrask bane er naturligvis aldri optimalt. Avgjorde enkelt sist, og det mot tøff motstand. Vi hadde trodd MYE på favoritten over mellomdistanse, men over en kjapp sprint blir den kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 3-1 B : 7-8 C : 2-4-6-5

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-7 : 6 Always On Time – Vant sprettlett fra tet etter pause sist, og var ikke tom over mål. Spinner til tet, og hvem ønsker da å ofre seg i dødens? Neppe noen… Vi er derfor veldig inne på at Tom Erik Solberg får gjør litt som han vil, og tror MYE på seier. Gikk med pigger i skoene sist, men i kveld blir det skoløs, og det er hestens beste balanse. SPILLES! 4 Classichap – Var enormt bra i Jubileumspokalen hvor den travet 10,4/2140ma mot mye bedre hester enn dette. Ble så veldig merkelig tatt ut av løpene med flotte konkurranse-mnd igjen av 2020, og har altså hatt en svært lang pause. Har trent 15/1600m, og Tengsareid er opp på sin springer. Dog tror vi ikke han vil tømme den i dødens direkte, og dermed er denne favoritten sårbar. 3 Patent Leather – Var helt grei fra dødens sist, og gjør det bra uten at det sprudler av den. Får muligens på seg et helstengt hodelag i kveld, men vi tror uansett ikke den svarer vår ide. Skal med om man spekulerer utover de vi tror mest på.

Vår rangering : A : 6 B : 4-3-1-7 C : 5-2

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.V86-8 : 8 Jaques Noir –
Var det litt skriking på etter pause sist, og den ble spilt ned til 10x flesket i V75’en. Ble da felt av ufyselige forhold/dårlig bane, og det løpet skal man ikke vektlegge for hardt. Fungerte fint, og det var det viktigste vi plukket med oss fra årsdebuten. I fjor vant den andre gang ut etter pause, og det til flott odds i lukene. Her støter den ikke akkurat på en veldig hard motstand, og duger alle dager i uken om den leverer som den skal. At den også har blitt strøket inn et spor er naturligvis kun et pluss. PASSES! 9 Everst Sisu – Er ordentlig bra, og den hadde et sterkt fjorår med hele syv seire. Rapportene på den etter pause er fine, og smygsporet burde passe. Kan komme på lette bein med tempo, og er tidlig på vår rank.

2 Chapuy – Har som vanlig mange tilhengere i totoen, og blir hardt betrodd. Skal dog ut over mellomdistanse, og der er det kun blitt 1 seier på 25 forsøk. Vi likte heller ikke at den ble kjørt dønn ned i kjelleren sist, Åke Lindblom har 0 seire på 21 forsøk som trener i 2021, og favoritten er ikke veldig het for oss. 1 B.W.T. Echo – Er det GOD grunnkapasitet i, og den gjør en spennende start etter at vintertreningen er gjort unna. Kan få det fine løpet fra innersporet, og er selvskreven om man bruker noen hester.

Vår rangering : A : 8-9-2 B : 1-3-4 C : 6-7

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.