Lerum med enorm V65-fulltreff på Biri 5. november - Kr.2 940 ble til Kr.182 527!
Undertegnede serverte knallsterke tips til Biri denne fredagen, og det ble en solid opptur for de som tok rygg på den største bongen til Kr.2 940 (fire andeler a Kr.750). Den satt nemlig som et skudd, og betalte ut gedigne Kr.182 527! Den minste bongen til Kr.216 fikk kun fem riktige, men trøsten var meget bra, for den bongen betalte ut herlige Kr.4 105,-. Jatzy Jazz holdt lekestue som den beste bankeren i omgangen, og Stumne Fyr (2-valg) stod også alene på den minste bongen. Vi gratulerer alle som tok rygg.

Lerum med systemfullklaff i V4-lunsjen 8. november
Undertegnede kom dessverre ikke i mål på de flate bongene til Mantorp denne mandagen, men systemet (fire andeler a Kr.500) satt som det skulle. Utbetalingen ble meget fine Kr.12 322,-.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lunsjtipsene til undertegnede har satt MEGET bra denne uken, og mandag var det systemet (fire andeler a Kr.500) som suste inn. Dette betalte ut Kr.12 322. Tirsdag satt den lille bongen til Kr.224, og den betalte ut Kr.2 295. Torsdag satt igjen den lille bongen, nå kostet den Kr.180, og betalte ut Kr.1 598,-

I dagens V65-LUNSJ til Solvalla klemmer vi til med to bankere, og går ALL IN på 6 Swan Hill (V65-2) og 12 Eddy West (V65-4). Ta rygg på følgende:

V65-1 : 2 Big Sexy Deli – Innledningsløpet er svært jevnt, og her skiller det lite. Vår ide kommer ut etter en liten pause, men er bare formen sånn noenlunde etter oppholdet, ja, da duger den godt i omgivelser som dette. Mika Forss er vi ingen stor tilhenger av, men dette er en hest han vil passe perfekt på. Overrasker? Glem heller ikke 3 Håna AM som ble sittende fast sist, og som stadig er bedre enn raden.

V65-2 : 6 Swan Hill – Er en veldig fin 3-åring som skal bli spennende å se hvor bra den er når man begynner å rykke skoene neste år. Nå går den på sin treningsbalanse, men gjør det enkelt, og har tatt to seire uten at det har kostet den for mye. Jogger nok 14,0 på distansen, og ingen i dette feltet er i nærheten av noe slikt. DETTE ER DEN BESTE BANKEREN I LUNSJEN!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 2 Bossy Alley – Er bedre enn raden, den er grunnkapabel, og gjør en svært spennende debut under sal. Rytteren er knallgod, og hun holder vi HØYT. Fra et perfekt spor bak bilen så burde den havne fint på det, og her skal man rett og slett være litt på vakt.

V65-4 : 12 Eddy West – Er den helt overlegent beste hesten her, og møter dessuten en gjeng som den trolig bare blåser rundt når det tutes for oppløp. Har hatt et meget sterkt år, og selv fra et dårlig spor tror vi på en TOPP MULIGHET. Spilles!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Gentiane Evening – Er spennende i dette jevne lunsjløpet, og det er en hest vi ønsker å varsle skarpt for. Har enda ikke fått vinne, men det er ikke snakk om noen antivinner. Spurtet sterkt på en krevende bane nest sist, men kom da akkurat for sent. Sist feilet den direkte i volten, den tapte mye, men kom voldsomt tilbake i kulissene, og vi likte det vi fikk se. Nå er sporet perfekt, motstanden skremmer ikke, og her må man altså være på vakt.

V65-6 : 1 Southwind Hillrazr – I finalen er det svært jevnt, og her garderer vi bredt. Ideen debuterte for sin nye trener sist, og det med en enkel seier. Husk at dette er en traver som har møtt en helt annen verden av hester kontra dette, og i forhold til løp tidligere i år så går den ned MANGE KLASSER når det gjelder motstand. Blir bare ikke sporet en felle så tror vi på en topp mulighet. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.