Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En fantastisk lørdag står foran oss. Her hjemme er det Gulljackpot i V75 på Forus og lørdag kveld er det internasjonal V75 i Boden med Norrbotten Stora Pris og jackpot med hele 22 755 029 SEK ekstra i sjuerpotten. Men før disse V75-omgangen skal det også ris galopp både i Sverige og i Danmark. I Sverige er det klart for den såkalte Grand National-dagen på idylliske Strømsholm med V4-spill og på danske Klampenborg er det duket for både V4 og V5-lunsj.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om Klampenborg som både byr på V4 og V5. V4 er først ut i kveld med spillestopp kl 12.45, mens V5-spillet som innledes i V4-4 har spillestopp kl 14.00. Våre galoppeksperter har hatt flott suksess på Klampenborg hittil i år og sist fredag ble ny flott V5-suksess

Kr 1 296 ble til kr 14 222 på Klampenborg fredag 11. juni
Ingen førstevalg og ingen andrevalg vant i fredagens V5-omgang på Klampenborg og kun åtte kuponger kom helskinnet gjennom. Våre galoppeksperter hadde to av disse på Eksperten. Andelslaget med fem andeler a kr 300 (innl.pris kr 1 296) fire andeler a kr 500 (innl.pris kr 1 728) satt begge klokkerent og betalte altså tilbake storfine 14 222 kr.

Solid V5-suksess på Klampenborg lørdag 22. mai
Det ble lettløst i V4-omgangen på Klampenborg lørdag og beskjedne 1 176 kr i utbetaling for 4 rette, og klaff for alt av V4-forslag. I V5-spillet ble det mer futt på sakene. Det mellomstore V5-forslaget (innl.pris kr 864) satt klokkerent og betalte tilbake flotte 7 050 kr. På Eksperten ble det klaff for sju andelslag i V5-spillet.

Flotte V4-gevinster på Klampenborg lørdag 1. mai
Våre galoppeksperter traff med det meste under lørdagens V4-omgang på Klampenborg. Ingen favoritter vant og i V4-4 som våre eksperter helgarderte på samtlige V4-forslag vant sistevalget 6 Penny Lane. Vårt V4-forslag med innl.pris på kun 440 kr satt klokkerent og betalte tilbake meget pene 5 379 kr. På Eksperten ble det naturligvis klaff for samtlige andelslag.

Solid også i V5-spillet på Klampenborg
Også i V5-spillet ble det fine fulltreffere. Her måtte vi riktignok på på V5-forslaget med innl.pris på kr 972 for å fange 5 rette. V5-utbetalingen stoppet på pene 5 532 kr.

Det er en interessant blanding av klare favoritter og skikkelige nøtter på Klampenborg lørdag, så dette kan bli spennende.

I V4 er vi tynne i åpningen. 4 Nom de Plume tar nok teten, men det er tøft å holde unna for 2 Sandtastic og 1 Saint George. Førstnevnte har gått noen enorme løp i år og skal være favoritt, men Saint George kan kanskje utfordre om seieren. Uansett velger vi å bankerspille 2 Sandtastic på tre av fire V4-forslag i V4-1.

Den store bøygen er V4-4/V5, med 15 startende i et løp hvor det er krevende å stryke hester. Vi tar med alle 15 hestene på de to største V4-forslagene og på tre av fire V5-forslag.

Heldigvis er ikke de siste løpene i V5-spillet så utfordrende. Vi låser V5-3 på 4 Venezuela og 5 Noifsandbuits.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V5-4 har 1 Good Fortune en flott oppgave. Han er i øyeblikket favoritt til å vinne Dansk Derby 8. august. På lørdag er 4 Handyman Carlras verst imot i våre øyne, og han får plass på det største forslaget.