Lerum med supertips på Sørlandet 3. oktober - tok kassa i både V65 og V4-spillet!
Tipsene til undertegnede var meget sterke denne mandagen på Sørlandet, og det ble fullklaff for den største V65-bongen til Kr.3 000 (fire andeler a Kr.750) samt den største V4-bongen til Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300). Begge bongene var alene om å ha alle riktige, og det ble altså KASSA i begge spill. V65-bongen betalte ut saftige Kr.386 805, mens V4-bongen betalte ut enorme Kr.287 742,-.

Det var ikke veldig stor omsetning til Sørlandets travpark mandag og Nettavisen omsatte for ca kr 18 000 totalt i V65/V4. Tre andre V65-andelslag fikk tre femmere og totalt spilte Nettavisen inn hele 718 415 kr på Sørlandets travpark mandag kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En ny herlig uke venter, og det store HØYDEPUNKTET denne uken skjer på lørdag hvor det er GULLJACKPOT I V75-SPILLET på Jarlsberg. Det betyr at det ligger ca 2,5 millioner ekstra i ukens sjuerpott. I tillegg er det V75-JACKPOT i Bergen tirsdag, og her ligger det 500 000 ekstra i sjuerpotten. Når det gjelder V86-spillet på onsdag så kommer det fra Solvalla, og Bjerke. Noe som gjør det litt ekstra spennende. Undertegnede kommer med fyldige tips til samtlige omganger.

På Sørlandet i kveld er vår STORE BONG TIL KR.1 920 uten bankere, og vi skal til lukene med følgende:

V65-1 : 8 Caruso – Var knallgod når den vant på en god tid fra dødens nest sist, mens den ikke var like fin sist. Plundret da litt før galoppen kom på første sving. Leverer den på topp så har den en fin sjanse, men glem ikke at den har feilet i to av sine tre siste løp, og vi ønsker ikke å banke den som en superfavoritt. Er veldig motivert, men blir altså ingen banker for oss.

V65-2 : 2 Spang Golli – Kan være skrellen i et småskummelt løp for «kaldingene». Kom ut etter knappe to mnd pause sist, og gikk et sterkt løp mellom to galopper. Burde kunne en 31-tid fra strek, den får opp Bjørn Steine i jolla, og den må absolutt passes fra slike betingelser.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 2 Rams Bror – Har fått noen løp i kroppen etter pause, og det tror vi har gjort veldig godt. Spurtet fint sist, og kom til mål med litt krefter igjen da. Har en veldig riktig oppgave foran seg i kveld, og har også en stor sjanse om den fortsetter der den slapp sist. Skal stå klart først på ranken.

V65-4 : 6 Lykkje Tutta – Leverte ikke som ønsket sist, men er fikset på, og man forventer at den er tilbake på sitt beste igjen i kveld. Satt fast med vinnerkrefter igjen nest sist, og satt også fast tredje sist. Dalen opp er spennende, motstanden er den riktige, og vi setter denne frekkisen først.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 3 Hansen Halbak – Er stadig noe bedre enn raden, og sist spurtet den riktig så bra i kulissene. Kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette, og nå kommer vel seieren? PASSES!

V65-6 : 11 Goethe AM – Avslørte solid kapasitet når den stod hos Morten Pedersen, og vi likte også det vi fikk se av den i debuten for Stine Birkeland sist. Gikk en morsk sluttrunde der, og hentet mange lengder på 12 Broadway Don nedover oppløpet. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, og må virkelig passes nå. Senker favoritten?

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»