Vi jakter nye oppturer i Sverige

Ulf Ohlsson kjører vår banker fra Eskilstuna denne tirsdagen.
Ulf Ohlsson kjører vår banker fra Eskilstuna denne tirsdagen. Foto: hesteguiden.com

Mandag lanserte Mats Persson en 28-oddser som sin V4-luring. Om kvelden så ble det 13 306 innspilt på Mats sitt V64-system. Nå går Mats for gull igjen!

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens Mats Persson.

Er du klar for en SUPER-UKE? Ja, det tror vi alle er, og denne uken så smeller det skikkelig! Høydepunkt 1 : Det er superonsdag fra Bjerke 26.Nov, og her ligger det hele 1 275 584 ekstra i potten. Kurt Leirvåg er din ekspert denne onsdagen, men vi skal begge legge ut bonger på eksperten. Vil du være med i millionkampen så kjøper du bongene lettest her : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Høydepunkt 2 : På lørdag braker det igjen løs i V75-spillet, denne gangen fra Leangen, og nå er det igjen duket for en omgang med dobbel 7'er pott. Enkelt forklart så blir V75 utbetalingen dobbelt så høy som den ellers hadde blitt. 100 000 blir til 200 000 osv. Skulle du dog være alene, ja, da kan du ta juleferie, for da venter det deg svimlende 18 millioner kroner! Kjøp deg en bong allerede i dag, og bli med i kampen om de store kronene : Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Eskilstuna:

V64: 19.08

DD: 20.36

Klikk her for å spille Nettavisen andelslag på Eksperten

Når det gjelder dagen som vi har i vente i dag så er vi i gang allerede kl.12.20. Her blir det V4, og lunsj fra Sverige. Tipsene våre finner du her Kl.13.37 så venter det et V5-spill fra Momarken. Tipsene våre finner du her Om kvelden finnes det også muligheter til å tjene penger, og her er det Forus + Eskilstuna som er i sentrum.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Mats Persson innledet uken i Sverige med å servere superdype 12 Unbelievable LG (8-valg-Odds 28,60) som dagens luring i V4-spillet. DD på knappe 70x satt som spikret. Om kvelden så ble det 13 306 på Mats sitt V64-system på Eksperten.

Fra Eskilstuna denne tirsdagen så byr Mats på følgende:

Dagens banker:

7 M.T.Incredible (V64-4) går bra varje gång och vann bekymmerslöst från ledningen senast. Nu har hon ett spår lite längre ut, men hon går från alla positioner och vi lämnar henne ogarderad i ett annars väldigt öppet lopp.

Dagens luring:

3 Digital Photo (V64-1) har bara en seger i karriären, men den togs från ledningen och det är en position som han med garanti tar igen. På rätt distans och med Björn Goop i sulkyn är vi inne på att det kan räcka riktigt långt.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere.