Lerum med ny V4-fest 20. september - Kr.960 ble til Kr.54 841
V4-tipsene til undertegnede satt igjen svært godt i lunsjen til Sverige. Steindype Mellby Ivy (3,5%) ble trukket frem som en tenkbar skrell, og sjokket Danilo H.B. (4,6%) stod først på ranken. DD ble ranket ut på TO rekker, og oddsen ble saftige 277,06! V4-bongen til Kr.960 satt som den skulle, og her ble utbetalingen hele Kr.54 841,-. På Eksperten ble det totalt levert tretten bonger, og seks av disse betalte ut Kr.54 841 hver seg. Omsetningen var 9 000, og totalt spilte vi inn 329 046,-

Gikk du glipp av følgende? :

V4-3 : 2 Bahia – Har falt tung som storfavoritt i årets to første løp, og sist så den heller ikke noe bra ut. Blir igjen hardt betrodd, men før denne viser seg frem igjen på sitt beste så avstår vi fra et bankerspill. Sjokket i løpet kan 9 Mellby Ivy være. Er nemlig bedre enn raden, og viste 10,8 s 800m sist. PASSES!

V4-4 : 7 Danilo H.B. – Gikk fullt godkjent i debuten for sin nye trener sist, men hadde nok også godt av det løpet, og kan ventes ytterligere forbedret nå. Får dessuten på seg en BIKE, og det er kun et pluss. Kommer ut i et jevnt løp, og kan vinne dette om det bare klaffer litt nedover startsiden. SE OPP!

Lørdag venter en av de største jackpotomgangene gjennom tidene. Det ligger altså voldsomme 66,5 millioner ekstra i sjuerpotten på Solvalla. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.3 750.

Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Visby står for torsdagens V4-lunsj, og vi er på jakt etter nye gevinster. Vi spiller bankerfritt, og skal til lukene med følgende snadder:

V4-1 : 2 Joli’s Hilding – Har egentlig ikke imponert noe veldig, men etter at man rykket bakskoene og festet på en BIKE sist, ja, da var den som forvandlet. Dundret unna i tet, var klink overlegen, og imponerte stort. Er meldt med samme utstyr nå, og den blir ikke enkel å ha med å gjøre. SPILLES! 10 Ding Dong – Er en ganske bra 4-åring som debuterer for Håkan K. Persson. Man velger å rykke fremskoene direkte, og den plukkes med på mistanke. Er nemlig god nok.

V4-2 : 1 Bugatti Veyron – Er en 4-åring under utvikling, og den var god til seier i sitt siste løp før pausen. Har stor fordel av distansen, den er OK fra start, og selv om den skulle bli overflydd så burde dette løse seg. Settes knepent først. 7 Livingstone – Er billigere ute nå, den er flink fra start, og det kan naturligvis være slik at den leder dette rundt om. Motbudet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 4 Nuit De Fer – Fikk det sydd opp sist, og avgjorde på streken. Har normalt gått MYE frem med det løpet i kroppen, nå fester man på en BIKE, og vi er veldig inne på at dette kan dreie seg om tet og slutt. SPILLES!

V4-4 : 7 Super Nice – I finalen er det småskummelt, og vi plukker med oss litt hester. Favoritten føler vi dog er motivert, og leverer den i nærheten av hva den kan, ja, da vinner den trolig enkelt. Har dog vært litt syk, og vi tør derfor ikke å gå ALL IN på den. Motivert, men…

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.