Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter nye V65-gevinster

Det ble fullklaff for vår største V65-bong til Kr.1 920 lørdagskveld. Den betalte ut meget fine Kr.11 831! I kveld jakter vi nye gevinster i den internasjonale V65-omgangen fra Harstad! Du tar vel rygg?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Tipsene satt altså bra på Axevalla lørdagskveld, og den store V65-bongen til Kr.1 920 betalte ut solide Kr.11 831,-. Bordeaux Ale innfridde da som en banker av stål. Selv om løpene er noe tynne i Harstad denne kvelden så er det ikke spesielt lettløst, og flere av løpene er faktisk svært jevne. Våre litt større bonger er uten bankere, og vi skal til lukene med følgende:

V65-1 : 6 Filippa B.R. – Innledningsløpet består av hopper som ikke er veldig glade i å stikke mulen først. Ergo så er dette jevnt, og ingen er fakta 100% sjanseløse. Vår ide drar stor fordel av få hester i feltet, og på ren kapasitet duger den svært godt i et løp som dette. Viste 13,9/2000m etter startgalopp sist, og den gikk fullt godkjent etter pause. Nå er det dags igjen for seier? SPILLES!

V65-2 : 3 Maris Rappfot – Er veldig på riktig vei i ny regi, og sist var den meget god etter en førsterunde i dødens. Trykket seg så til tet knappe runden igjen, og vant utrolig enkelt med masse krefter igjen. Har normalt en stor sjanse om den leverer slik igjen, og den skal stå først på ranken. BANKES PÅ DE LITT MINDRE BONGENE! 2 Frøyu Fanten – Åpnet første 1000m på 24,1 sist, og det kunne ikke gå. Har fart som duger i massevis i et løp som dette, og med litt rygghjelp er den ikke ueffen på speed. Motbudet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 5 Vestpol Kine – Er alt annet enn stabil, men på ren kapasitet er den BEST. Kom ut etter pause sist, feilet direkte, havnet langt bak, men gikk siden sterkt i kulissene. Varslet altså form direkte etter oppholdet. Feilfritt = da kan det komme en etterlengtet seier. 3 Ville Valentine – Er stadig bedre enn raden, og feilet fra seg en mulig seier sist. Kan minst 32 på distansen, og må med på en tidlig gardering.

V65-4 : 8 Sjø Bris – Har vært ordentlig god på slutten, og har også utviklet seg fint. Har tidligere vært noe variabel, men den siste tiden har den vært utrolig stabil. Selv om den er blitt strøket inn et spor så er det vingelrisk, og vi avstår derfor fra et bankerspill. Motivert, men…

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 2 Florican Plane –
Ble det feil for nest sist, mens den var under pari fra tet etter pause sist. I kveld kommer den ut på sin beste distanse, og nå rykker man også skoene rundt. Har gått med sko hver gang på slutten. Dette kan fort gi den et ordentlig KICK, og viser den bare litt form igjen så leder den dette lenge. PRØVES SOM EN FREKKIS!

V65-6 : 3 Valle Trym – Er «HÅPLØS», men feilfritt taper den neppe et løp som dette. Glem ikke at vi her snakker om en hest som 24.4.2021 slo Philip Lyn fra likestart, og som her er 40m billigere ute enn favoritten fra løpet da… Gikk et OK prøveløp, og det skal bli spennende å se den igjen etter pause. PASSES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.