Gå til sidens hovedinnhold

Vi jakter nye V65-gevinster

Kr.1 200 ble til Kr.38 540 i V65-spillet fra Årjäng fredag! Lørdagskveld jakter vi nye gevinster! Du tar vel rygg?

Lerum med meget sterke V65-tips i Årjäng - Kr.1 200 ble til Kr.38 540
Undertegnede knallet til med meget solide V65-tips til lunsjomgangen i Årjäng 17. september! Bongen til Kr.1 200 fikk en femmer i den uløselige V65-omgangen, og denne femmeren betalte altså ut feite Kr.38 540,-. På Eksperten ble det en femmer på totalt fem bonger, og bongene kostet fra Kr.1 200 (fire andeler a Kr.300) til Kr.2 000 (fire andeler a Kr.500). Følgende info ble servert på et par av nøkkelhestene:

V65-1 : 1 Faste Jerva – Havnet i en elendig rygg sist, men spurtet positivt nedover oppløpet, og på klokken stod det 23,5 s 300m. Glem heller ikke at sist den møtte 4 Hauan Mina (12.6.2021) så stod den 20m bak det som blir storfavoritten i innledningsløpet… Er dessuten sikret et bra opplegg fra sitt fine spor, og vi plukker den med på alt.

V65-4 : 6 Ståle – Dukket opp i ny regi sist, og den er altså kommet inn på stallen til Liv Haslie. Avslørte form direkte, og var ikke tom etter sene luker. Har ganske bra kapasitet, den er trolig ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, og må være spillbar i et billig løp som dette. Kan åpne, sporet passer, og vi roper et stort varsko.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Det meste av fokuset hos spillere flest er på Färjestad, og dermed kan fort løpene på Sørlandet gå litt i glemmeboken. I slike omganger får man ekstra godt betalt for å gjøre en solid jobb, og det har naturligvis vi gjort. I kveld banker vi 5 Maquavit E. (V65-4), og tror bare at den tar seg av et overkommelig løp. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 8 Cuando Bailando – Er BEST i innledningsløpet, og dette er en traver vi liker skarpt. Ble ikke kjørt med sist, men avslutningen var formidabel, og den hadde alt igjen over mål. Da viste klokken 09,2 s 300m. Nå har den fått det løpet i kroppen etter avbrekket, og den er fort ytterligere forbedret til denne starten. Har en god sjanse om den blir kjørt med i kveld, og vi iler til med tipsnikken.

V65-2 : 5 Dame Bassey – Fikk et passivt opplegg etter pause sist, og var ikke helt bunnskrapt i målgangen. Hadde ingen fordel av baneprofilen da, og banen på Sørlandet passer nok bedre. Kan trolig litt under 17 på distansen, og da dukker den opp på foto i et ganske svakt løp. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 8 Nelson August – Fullførte bra på en krevende bane sist, og leverer den noe tilsvarende her så er sjansene gode. Vær dog litt OBS på at den er noe variabel, og det er vel en traver som vi ikke helt stoler på. Motivert, men…

V65-4 : 5 Maquavite E. – Skal egentlig være helt klink i et oppgjør som dette, og det er en hest vi tror mye på i kveld. Ble meldt i knallharde omgivelser etter et lengre avbrekk nest sist, men skulle da kun ha et løp i kroppen. I Derbyforsøket sist var den forbedret, men fortsatt litt tung. Er veldig god fra start, sporet passer perfekt, og i kveld klemmer nok Tom Erik Solberg til. Nå kommer seieren?

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 6 Møller Tor – Er veldig på riktig vei i regi Stine Birkeland, og den skal passes i kveld. Ble aldri kjørt med sist, og ble da sittende bom fast som absolutt fulltanket. Så rett og slett utrolig bra ut. Med kun seks hester i feltet så vil den ha god kontakt hele veien, den har en ordentlig bra speed, og fortjener litt oppmerksomhet i et løp som dette. OBS!

V65-6 : 6 H.M. Lovely Comers – Gikk fullt godkjent etter et par mnd pause sist, men hadde nok også svært godt av det løpet i kroppen. Gikk da med vanlig vogn, mens den i kveld er meldt med BIKE. Tom Erik Solberg vil garantert teste den offensivt når den blir rigget til, og skulle det bli tidlig tet så kan fakta dette være over. SPILLES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.