Vi jakter nye V75-millioner

Lannem Silje er en av våre to bankere denne lørdagen.
Lannem Silje er en av våre to bankere denne lørdagen. Foto: hesteguiden.com

Sist lørdag spilte Nettavisen inn over 1,2 millioner i V75-spillet. Lørdag er det V75 på Bjerke og det er jackpot med 2,7 mill ekstra i sjuerpotten.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1:Krise for Everton
Oddstips 2:Dortmund har skjønt alvoret
Oddsdobbel:En gammel kjenning er tilbake
Tippetips: Jakten på 12 rette

Det sa pang så det ljomet på våre V75-tips til Leangen lørdag 24. januar. Når kruttrøyken hadde lagt seg viste opptellingen at hele 46 andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette og en snittutbetaling på ca 26 000 kroner. I tillegg ble det naturligvis klaff for det største spilleforslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 1440). Det betød godt over 1,2 millioner kroner innspilt.

Spesielt gledelig var det at mange av andelslagene som gikk inn var solgt i fem andeler a kr 200. Andelshaverne som hadde kjøpt en slik andel, kunne kvittere ut 5000 kroner på sin investerte 200-lapp.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Etter denne fantastiske lørdagen så har vi ytterligere spilt inn over 400 000, og høydepunktet her var på Solvalla i V75-spillet dagen etter hvor vi kammet med oss knappe 200 000. Nå er imidlertid dette historie, og fra Bjerke lørdag så går vi for gull igjen. Lannem Silje (V75-3) dukker opp i årsdebut, og denne fantastiske hoppen er en av våre to bankere.

Den andre bankeren er imidlertid langt mer spennende, og den blir neppe noen favoritt da den kommer ut i løpet med Folkehesten Bjerke. 12 Positive GT, og Steinar Hammersborg tror nemlig vi runder alt i V75-5, og rapportene som vi har innhentet på den er kruttsterke! Mer om dagens løp finner du lengre ned i artikkelen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Innleveringsfrister Bjerke:

V5: 14.10

V75: 15.00

V4: 16.06

DD: 16.48

Løp ellers denne lørdagen:V4 på Axevalla med start kl.12.45. V65 på Ålborg med start kl.18.25.

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Under JACKPOTOMGANGEN til Bjerke denne lørdagen så ligger det altså 2,7 millioner ekstra i potten. Her er vår meny:

V75-1 : 12 Solberg Rasken – Vi åpner med et mulig gullkorn direkte denne lørdagen, og det beste av det hele er at denne omtrent ikke blir spilt. Når det gjelder Solberg Rasken så har den fått fire løp i kroppen etter en lengre pause, og her er det STORFORM pågang! Ble korrekt disket fra seieren tredje sist. Nest sist så avslutter den bra i STEINTØFFE omgivelser. Var da ute mot hester med grunnlag på over 600K! Nå sist så ble den hengende i sporene hele veien, ble hindret to ganger underveis, men avslutter allikevel meget sterkt! Oi, Oi, Oi, hvilket løp som den gjorde da. Er SYLVASS på speed, og får denne bare gå med i rygger til ned mot siste sving, ja, da blir den ikke lett å stoppe! STOR OBS HEST som må med på alt! 11 Eikmann – Var veldig bra etter pause nå sist, og den vinner da lett selv om den er med på en lynrask første 500m. Står her i første omvendt på tillegget, og får den bare ryggløpet sitt så duger den. Motbudet. 4 Brage Mollyn – Har fått seg tre løp i kroppen etter en lengre pause, og den virker stadig bedre. Gikk utrolig bra mellom to galopper nå sist, og her er ikke storformen langt unna. På lørdag så er den dessuten 20m billigere ute kontra hester som Granfaks/Myrviks Anton fra løpet sist, og den er helt klart verdt litt oppmerksomhet.

Vår rangering : A : 12-11 B : 4-9-14-1 C : 8-10-13-5-6-7-3-2-15 D : -

V75-2 : 9 Bruno Di Quattro – Har vært helt rå på slutten, og den er en motivert favoritt her. Nå sist så fikk den en blytung innledning før den dundret til tet ca 1100m fra mål. Vant allikevel lett, og den var ordentlig god. Står her spennende til, og leverer den på topp så vinner den normalt sett. Har dog tidligere vært noe variabel, og med tanke på at det er GOD ODDS på noen aktuelle motbud så spekulerer vi litt. 3 Urban Barsk – Har møtt Bruno Di Quattro to ganger, og han slo favoritten meget lett den ene gangen (10.05.2014), mens den andre gangen (11.06.2014) så kom den akkurat for sent. Er VELDIG bra på kapasitet, og etter pause nå sist så ble den sittende bom fast som helpigg. Inntrykket var helt rått! Står her perfekt til, og når en slik hest ikke blir rørt i totoen, ja, da må i hvertfall vi varsle! OBS! 5 Bear Beta – Har fått seg tre løp i kroppen etter pause, og den blir stadig bedre. Blir nå kuskeforsterket med Tom Erik Solberg, og han kommer nok til å klinke til direkte. Løser denne som den da kan så fyker den fort til tet, og da vil den helt sikkert lede lenge. Disse tre skiller seg i våre øyne klart ut, men den spennende hesten er altså Urban Barsk…

Vår rangering : A : 9 B : 3-5 C : 1-6-10-12-11 D : 4-7-2-8

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V75-3 : 10 Lannem Silje – Kommer ut i et lite felt i årets Lars Laumbs løp, og dette fenomenet gleder vi oss MYE til å se igjen. Her vil den trolig sitte dårligste i fjerde til femte par utvendig, og når da Wollebæk kobler inn turboen på denne fantastiske hesten så vil det normalt sett ikke ta mange meterne før den bare fyker rundt disse. Det er selvfølgelig alltid litt usikkert med hester som kommer ut etter pause, men alle rapporter tilsier at den er klar for denne oppgaven, og sjansene for at den innfrir er STOR. 3 Elmer – Dette er den eneste vi frykter. Har vært under en helt eventyrlig utvikling, og skulle den komme seg tidlig/gratis til tet så må faktisk Lannem Silje være på topp om den skal vinne. Vi tror at Lannem Silje innfrir, men for dem som spekulerer så er altså Elmer den som da MÅ med.

Vår rangering : A : 10 B : 3 C : 1-2-11-5-4-7 D : 8-9

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-4 : 10 Gigant Super – Fikk rett og slett ELENDIG betalt for meget sterke innsatser i fjor, og dette var en ordentlig uturs-hest. I finalen nå sist på Bjerke så blir den sittende fast med vinnerkrefter. Møtte da bedre hester enn hva den møter her, og er formen i nærheten av det som den skal være, ja, da kan dette året starte på en perfekt måte. Prøves som en godbit! 1 High Photo – Er MILEVIS bedre enn raden, og på lørdag så er vi klart inne på at nå skal det gasses hele veien. Skulle den greie å forsvare sitt innerspor, i «verste fall» få rygg leder så er den aktuell. Sist så ble den sittende fast med krefter igjen på tanken. Regnes fra nydelige betingelser. 9 Concorde W. – Duger på kapasitet, og den gjør en spennende start her etter pause. Rapportene på den er fine, og fra dette smygsporet så kan den fort få løpet. Er i våre øyne en klar outsider som fortjener oppmerksomhet direkte.

Vår rangering : A : 10-1 B : 9-11-3 C : 12-4-6-2-8-7-5 D : -

V75-5 : 12 Positive G.T. – Denne sjekket vi ut med Stall Hammersborg fredag-morgen, og den har sett fantastisk fin ut i jobbene siden det siste løpet. Har faktisk aldri trent bedre noen gang enn hva den har gjort før dette løpet. Nå sist i finalen på Bjerke mot en helt annen verden av hester kontra det den møter her så gjør den et bra løp i kulissene, og vi har 15,1 s 1000m på klokken. Nest sist så var den bunnsolid etter et tøft opplegg, mens den tredje sist gjør et fantastisk løp etter en grov galopp. Var da hakk i hel på en såpass god hest som Recommendational etter en galopp på 40-50m. Her møter det som blir vår frekke banker «IKKE NOE», og med tanke på bunnsolide ferske rapporter så lar vi det stå til og anbefaler et frekt bankerspill i denne jackpotomgangen. 8 Amarone – Har stoff i seg til å ta opp kampen, men den er liksom ikke den samme gode lengre. Var syk sist, og det løpet kan man bare se bort ifra. Skulle den bli sluppet til tet her, ja, da er dette den hesten vi frykter klart mest. 11 Sally Va Bene – Er bra på kapasitet/fart, og den var solid etter galopp nå sist. Trippel-aktuell, og kan vinne med flyt. 1 Divided Love – Blir fort favoritten her, og dette blir nok en stor snakkis på lørdag. Det dreier seg altså om Folkehesten Bjerke, og denne skal «ALLE» ha med på bongen. Vi synes ikke at det er mer enn en helt OK hest, og hvor havner den egentlig fra start? Kan vinne, men noe mer enn en liten outsider er det ikke.

Vår rangering : A : 12 B : 8-11-1-10 C : 9-4-3-5-7 D : 2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-6 : 9 Triple Crown – Var enorm etter pause sist, og selv om det var billig imot da så imponerte den oss. Var også meget sterk både tredje + fjerde sist, og på ren kapasitet så er denne utrolig bra. Blir nok passivt kjørt her, og med tanke på at Winmecredit må frem å lage fart, ja, da kan det bli veldig riktig å komme bakfra med sparte krefter. Et løp i kroppen har nok bare gjort veldig bra, og når den her blir LITE spilt så må vi bare prøve oss. OBS! 11 Winmecredit – Er hysterisk på form, og den blir hardt betrodd her. På lørdag føler vi den er sårbar da den her må frem i dødens. Kan selvfølgelig vinne, men vi er langt ifra sikker på at denne bare moser alt etter et tøft opplegg. Var god i Sverige etter pause sist, og Frode Hamre er lyrisk til sin springer før denne oppgaven. 6 Viking Va Bene – Var helt enorm i uværet på Forus sist, og tiden som den går der er BRA! Kan fort komme seg tidlig foran nå, og da vil den lede dette lenge. OBS!

Vår rangering : A : 9-11 B : 6-1-8 C : 2-5-10-4 D : 3-7

V75-7 : 7 Vertigo Prins – Er EKSTREMT bra om den får gå med i rygger, og nå sist med litt tur på veien så fikk den nettopp et slikt opplegg. Viser da skarpe 22,9 s 400m, og det var mye krefter igjen. Møter denne lørdagen på et helt riktig selskap, og får den bare litt flyt på veien så er den HELAKTUELL! 10 Rognfaks – Har slitt, og den har slitt mye. Gledelig nok er den nå på vei tilbake, og den har vært bra de siste to gangene. Står her i ryggen på Finnskog Sjefen fra start, og den vil skli fint gjennom på startsiden. Må regnes som en stor outsider. 3 Juniorprinsen – Fløy løs etter uhellet nå sist på Bjerke, og slikt kan påvirke psyken negativt. Vi vil se denne hesten i et løp etter denne episoden før vi går hardere til på den. For oss er denne tunge favoritten kun en stor outsider.

Vår rangering : A : 7-10-3 B : 9-5 C : 4-2-1-6-12 D : 8-11

Kjøper du en andel i Eksperten spiller du på lag med flere. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

V5-1 + V5-2:

V5-1 : 2 Migration – Står nydelig til i dette løpet, og den har en STOR mulighet til å lede dette løpet fra start til mål. Var enorm til seier nest sist, mens den gikk godt etter galopp nå sist. Topp sjanse uten tull på veien! 7 Millgoer – Ble sittende bom fast nest sist, mens den også gikk bra sist på en for kort distanse. Nå er distansen igjen den riktige, og da kan den være blant de tre. 6 Sweet Commander – Risikerer å havne på vingel her, og den får stadig mer penger på konto. På hysterisk form er den likevel ikke ueffen. 1 I Have A Dream – Er i toppform, og den gjør et av de beste løpene i karrieren nå sist. Taper da kun for This Is Anfield, og den fullfører sterkt. Kan få løpet nå, og da burde den i hvertfall havne blant de tre.

Vår rangering : A : 2 B : 7-6-1-10 C : 4-11-12-9-3 D : 5-8

V5-2 : 6 Pompano Reza – Har en FLOTT sjanse her om den bare kommer seg feilfritt rundt. Gikk meget sterkt etter galopp på Sørlandet sist, og den har nok en lav 16-tid i kroppen om nødvendig. Motivert favoritt. 5 Hamptons – Dette er uansett en hest vi har en feeling for nå. Gikk OK nå sist etter pause, og den kan ventes mye forbedret med denne blåseren i kroppen. Skulle HC Holm greie å komme seg foran med Hamptons så blir den ikke lett å ha med å gjøre. Vi dobler derfor opp a-gruppen.

Vår rangering : A : 6-5 B : 4-7-10-9 C : 1-8-11-12-2-3 D : -