Eksperten er lagt ned - Andelstorget har tatt over...
Vi har solgt bonger/systemer via EKSPERTEN, men 1. desember var det slutt for EKSPERTEN. Da kom det nemlig noe nytt, og nå er det ANDELSTORGET som gjelder. Her kan man kjøpe bonger/systemer fra oss som man tidligere gjorde på EKSPERTEN.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en and el på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Solvalla og Bergsåker. Andelsprisene er fra K r.50 til Kr .1 580

Lerum med sterke V86-tips 18. januar - samtlige V86-systemer på Andelstorget suste inn
Undertegnede gjorde nesten rent bord under V86-omgangen fra Åby og Solvalla. Hovedbankeren Unique Creation lekte hjem seieren fra tidlig tet, mens godbiten Ess Mahatma (2-valg) stod først på vår rank. Den minste V86-bongen til Kr.191,50 satt igjen med tre hester i finalen, men røk der, og dermed ble det kun en trøstegevinst på Kr.957,-. Samtlige systemer på Andelstorget suste imidlertid inn, og de betalte ut som følger:

1 system til Kr.6 000 (20 andeler a Kr.319) betalte ut Kr.22 840

3 systemer til Kr.4 000 (20 andeler a Kr.200 / 10 andeler a Kr.400 / 4 andeler a Kr.1 000) betalte ut Kr.20 756 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Bergsåker og Solvalla står for kveldens V86-omgang, og igjen venter en spennende omgang. På de flate bongene på Andelstorget (mulig unntak for siste info bonger samt systemer) velger vi å banke 3 Byron Face (V86-1) og 3 Västerbo Ajax (V86-5). Begge sitter normalt tidlig i tet, og da skal de løpene være over. Ellers vrimler det av snadder i løpene, og her er det bare å sjekke ut all vår tekst nøye:

V86-1 : 3 Byron Face – Årsdebuterer i kveld, og det er en årsdebut vi gleder oss til. Nå er vintertreningen gjort unna, det er solide rapporter på den, og normalt er den helt klar direkte. Dette er nemlig en ordentlig fin 4-åring, og garantert en 4-åring som Wäjersten har store ambisjoner med utover i 2023. Er kjapp fra start, her blir det normalt tet, og siden skal dette løpet være over. SPILLES! 2 Flap Setting – Var knallgod til seier sist, men har skiftet trener siden det løpet, og formen er derfor noe usikker nå. Leverer den som sist så har den en god sjanse å bli toer, og kan også vinne om favoritten ikke leverer på topp. Motbudet.

11 Southridge Jeremy –
Hadde et bra fjorår, og gikk flere gode løp da. Kommer nå ut etter en treningspause, det er gode rapporter på den, og den er fakta såpass god at den kan overraske skulle favoritten ikke være helt på topp i sin årsdebut. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 2-11-10-1 C : 7-8-5-6-4-12

Klikk på denne lenken for å kjøpe en and el på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Solvalla og Bergsåker. Andelsprisene er fra K r.50 til Kr .1 580

V86-2 : 10 Portofino – Her er det åpent, og vi plukker med oss litt hester. Vi prøver oss med en fra dypet, og Portofino er fakta litt spennende i et løp som dette. Spurtet klart bra etter pause sist, og gikk altså sterke 13,4/1640ma med litt krefter igjen. Har fordel av at distansen er lengre nå, den burde også være ytterligere forbedret med et løp i kroppen, og står ikke tilbake for disse om den leverer som best. Skreller? 9 Bjorn – Var meget god til seier etter et upassende opplegg sist, og utvikler seg meget fint. Fikk dog kjørt seg sist, og man ønsker vel ikke et slikt opplegg igjen? Kan naturligvis vinne, men den blir uansett kun et 2-valg for oss.

5 Sandokan –
Strålte i seiersløpet sist, og fungerte bedre enn noen gang tidligere. Har trukket et trangt spor i volten, den er fersk, og vi er ikke sikre på at den løser ut i en feilfri utgave. Blir derfor kun en outsider fra dette sporet. Hadde den stått i spor 6-7, ja, da hadde nok vi fort banket den…

Vår rangering : A : 10 B : 9-5-3-7-4-8 C : 2-1-12-11-6

V86-3 : 4 Tekno Jerva – Dukker opp etter en lengre treningspause, og har en veldig riktig oppgave foran seg når det gjelder motstand. Er noe billigere ute enn tidligere, og selv om man ikke melder om toppform direkte så duger den her. Settes knepent først. 1 Minea – Blir det en veldig «HYPE» på i kveld, og den kommer å lede dette lenge. Gikk OK fra tillegget sist, og tidsmessig var det veldig bra. Vær dog litt OBS på at dette ikke er noen stor vinnerhest, og den har fakta aldri vunnet fra tet… Motbudet.

11 Bara Snygg –
Fullførte fint sist, den var ikke helt bunnskrapt over mål, og da var den ute mot MYE bedre hester enn dette. Gjør seg ikke bort om det skulle klaffe underveis, og den får stå som løpets store outsider.

Vår rangering : A : 4-1 B : 11-13-12-2 C : 8-9-7-10-5-14-6

Klikk på denne lenken for å kjøpe en and el på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Solvalla og Bergsåker. Andelsprisene er fra K r.50 til Kr .1 580

V86-4 : 2 Madewithlove – Denne likte vi i debuten, og setter den frekt først i et ellers VIDÅPENT 3-årsløp. La inn en speed i 13-fart midtveis i løpet sist, men var likevel god nok å vinne. Det hadde nok blitt jevnt om ikke opponenten hadde feilet oppunder mål, men innsatsen til Madewithlove var uansett strålende. Tiden må sees i lys av en krevende bane, og den kan nok et par sekunder bedre på en god bane. Går på 16-tallet nå, og da må den være svært aktuell i et løp som dette. 9 Lyckans Sunchaser – Kom via tredjespor på siste bortre sist, ble hengende, og fullførte meget sterkt uten at aksjonen var flekkfri. Nå har man justert på utstyret, den trener sterkt, og vi liker dessuten at den får opp Kihlström i «jolla». Må med på en tidlig gardering.

10 L.Way Joli –
Var bunnsolid når den knakk ned Kash Smart etter deler av løpet i dødens nest sist, og på klokken hadde vi 14,4 s 400m med krefter igjen. Sist ble det tidlig galopp, men den gikk råsterkt etter denne galoppen, og vi hadde 14,5/1300m på klokken. Har mye inne, og må ikke undervurderes. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 9-10-5-12-4-8-7-11-3 C : 6-1

V86-5 : 3 Västerbo Ajax – Er en 4-åring vi liker, og den er MILEVIS bedre enn det grunnlaget den har på konto. Debuterte for Lars Wikström sist, og den vant veldig enkelt med masse krefter igjen etter en avslutning i 15-fart. Viste tredje sist at den er lynrask fra start, og løser den slik her så vil det bli tidlig tet. Det er ingen veldig gode hester i mot, og vi ser ikke helt hvem som kan lage noe tempo på utsiden. Leder dette rundt om, og vinner enkelt? Trolig er klart større oppgaver i vente for denne 4-åringen. 1 Didicoy – Var svak sist, men har ellers vært god. Robert Dunder føler seg ikke helt slått på forhånd, for den trener meget bra før dette løpet. Er den vi frykter mest, og den rankes inn som et 2-valg.

8 Bravo Umut Rodi –
Har gjort to fine løp på slutten, og er på riktig vei. Må fort vinne dette fra dødens, og så god er den ikke. Er nok mer trippelaktuell enn veldig seiersaktuell fra et dårlig spor.

Vår rangering : A : 3 B : 1-8-7 C : 9-5-6-10-4-2-11-12

Klikk på denne lenken for å kjøpe en and el på ANDELSTORGET til onsdagens V86-omgang fra Solvalla og Bergsåker. Andelsprisene er fra K r.50 til Kr .1 580

V86-6 : 1 Rally Inge – Har en skreddersydd oppgave foran seg her, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på tet og slutt. Er brennkvikk i uttaket, og det vil overraske oss mye om noen greier å hente en lengde på den. Gikk et sterkt løp etter en luftig innledning sist, og formen rapporteres å være uforandret bra før dette løpet. Har vunnet 4 av 5 løp som den har gått i tet, den er solid kuskeplusset med Kihlström, og dette ser rett og slett veldig riktig ut. Leder rundt om? 9 Feel The Benefit – Har gjort to løp etter en liten pause, og ble spurtet ned oppunder mål sist. Nå er det opp med Magnus Djuse, her kan det bli rygg leder, og med luker på oppløpet så bør ingen bli overrasket om Djuse spurter inn til seier med denne. Dette er det opplagte motbudet.

4 Hard Landing – Var i en strålende form på samme tid i fjor, og snart må vel den få vinne et løp igjen? Er MILEVIS bedre enn raden, og spurtet sterkt etter hinder på veien sist. Fra et fint spor plasseres den inn som løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 9-4-6-7-8 C : 5-10-11-12-2-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 4 Loveyouecus – Hadde en svært billig oppgave foran seg sist, og vant meget lett da. I kveld er oppgaven tøffere, men den har helt perfekte betingelser foran seg, og er den på topp, ja, da blir ikke vi overrasket om den kan lede et løp som dette rundt om. Er nemlig kjapp ut når den blir laddet med. PASSES! 1 Bird Lane – Er bedre enn raden, og ble sittende fast med krefter igjen sist. Er kjapp ut om den løser, men den kan også feile. Skulle Robert Bergh greie å beholde innersporet så er dette hesten å slå, og den skal med på en tidlig gardering.

10 M.T. Montpelier –
Er knallgod på sitt beste, og får mange tilhengere i totoen. Jogget rundt feltet nest sist, mens den banket knallgode hester fra dødens sist. Da travet den imidlertid elendig nedover oppløpet, og det er klart at slikt gjør oss usikre. Vi nøyer oss derfor med å ranke den som løpets outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 1-10-6-8 C : 3-7-5-11-9-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 2 Everglo Lemon – Vant enkelt sist, men fikk det også billig, og den skulle bare vinne det løpet slik det ble kjørt. Skulle den komme seg gratis foran igjen, ja, da kan dette være over, og det er en motivert favoritt. Det man skal være litt OBS på er at det er «gasse glade kusker» i første rekke her, og dette kan nok bli litt tøffere enn hva mange tror. Vi avstår derfor fra et bankerspill. 11 Global Above All – Ble det feil for sist, og det løpet kan man bare sette en tykk strek over. Var meget god til seier gangen før, og dette er en meget bra hest i grunnlaget. Kihlström opp er aldri feil, og skulle det bli tempo, ja, da skal favoritten få kjørt seg nedover oppløpet. Motbudet.

10 Rio Alta Wine – Kommer ut i ny regi, og er altså kommet inn på stallen til Jörgen Westholm. Rapportene er fine, dette er en grunnkapabel hest, og når den ser ut til å gå helt under radaren så kan ikke vi gjøre annet enn å varsle skarpt. Dette er løpet store outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 11-10-8-5-1-4-6 C : 9-12-3

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»